Ce nu va place la DC?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Mai avem si noi un review (in timp), ca sa vedem ce s-a raclamat si s-a rezolvat, ce -sa reclamat si nu s-a rezolvat si ce este noutate.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

ihi...cu sigurantza asta e ...motivul!dar restul subiectelor,ca am vazut ca se intimpla si la alte subforumuri?

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

N-ai facut niciun rau, doar ca nu intzeleg!

Ce te-a facut sa scrii la un subiect vechi de cel putzin 3 ani?
Pentru mine e cel putzin ciudat sa scot de la naftalina un subiect(daca a ajuns acolo are un motiv)vechi,doar ca sa-mi scriu si eu parerea(),sau sa pun intrebari autorului(daaa...am intilnit si cazuri de astea pe forum)care a deschis subictul,desi el nu mai activeaza sau poate si-a creat cont doar pentrun subiectul respectiv!

La subiectul asta de exemplu,3/4 din membrii care au scris...nici nu mai sunt membri!Deci????

Dana

nu m-am uitat la data

pai asa inchideti-le pe toate dupa o luna de inactivitate la subiect...si gata.rezolvat problema.erau subiecte cu intrebari la probleme perpetue...deci poti raspunde la un astfel de subiect...ani si ani

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

siii....scuzele mele sincere ca mi-am permis sa aduc in actualitate subiecte "de la naftalina".

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Da este si acesta un punct de vedere, insa in esenta nu inchidem subiecte pe motiv de vechime. Motivatiile pentru a inchide un subiect sunt in general de alta natura.
In plus orisicat ar parea de neverosimil am avut (nu o data) cazuri in care un subiect vechi a fost redeschis si a fost cotidian ca si problematica. Sensul de baza a forumului este clar informatia schimbata deci nu vad in esenta nici o problema reala. Exista o regula (cred ca cea mai puternica) care guverneaza o discutie chiar si virtuala. Se numeste interes. Daca un subiect nu "prinde" nu prezinta "interes" - moare de la sine. Aici este vorba de o selectie naturala as putea spune. Sunt adeptul acestei idei.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Mergi la inceput

Poate n-ar fi o idee rea!

Nu dupa o luna,dar dupa citeva luni,ar fi ok!Daca autorul doreste se poate adresa moderatorului(practica intilnita de altfel)si se redeschide subiectul!

Si uite.asa am mai raspuns la intrebarea din titlu!

PS:Adica tu vrei sa spui ca n-ai vazut ca subiectul e vechi de cel putzin 3 ani?Nu te cred!

E clar ca l-ai recitit si ai vazut ca denizel(pe care o salut cu drag daca ne citeste)are interventzii,deci sa nu spui ca n-ai stiut ca nu mai scrie de vreo 2 ani(???)!

Dana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

siii....scuzele mele sincere ca mi-am permis sa aduc in actualitate subiecte "de la naftalina".

Citat:

Nu dramatiza aiurea,ca stii ca nu-mi place!

Am intrebat si oricum esti singura care a incercat sa raspunda!Intrebarea am mai pus-o la alte subiecte naftalinizate si scoase(aiurea dupa parerea mea)la suprafatza!

oricum la unul dintre subiecte(ala era vechi de vreo 5 ani) Laura Nicole a avut o replica memorabila!

Dana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:

Nu dramatiza aiurea,ca stii ca nu-mi place!

Am intrebat si oricum esti singura care a incercat sa raspunda!Intrebarea am mai pus-o la alte subiecte naftalinizate si scoase(aiurea dupa parerea mea)la suprafatza!

oricum la unul dintre subiecte(ala era vechi de vreo 5 ani) Laura Nicole a avut o replica memorabila!

Dana

dom'le nu dramatizez!eu deobicei spun ce gandesc!si NU mint!

nu m-am uitat la data.crezi ok, nu crezi iarasi ok

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

de ce e aiurea sa scoti subiecte de la naftalina?

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Lumina sfanta pentru copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Amuzante sunt raspunsurile date la intrebari puse in urma cu X ani. Intreaba X - "copilul meu are asta si aia" undeva prin 2008 si vine raspunsul in 2012 "daca are asta si aia... trebuie sa faci asta si cealalta" - na? Ce ziceti? Eu zambesc in general.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

Da, ai dreptate, Marius, insa sunt subiecte care au valoare si dupa nspe ani...in situatia prezentata de tine si eu zambesc in general

Caught between the devil and the deep blue sea...

Mergi la inceput