Ce nu va place la DC?
Raspunsuri - Pagina 8
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Mai avem si noi un review (in timp), ca sa vedem ce s-a raclamat si s-a rezolvat, ce -sa reclamat si nu s-a rezolvat si ce este noutate. www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
ihi...cu sigurantza asta e ...motivul!dar restul subiectelor,ca am vazut ca se intimpla si la alte subforumuri?
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui andacos N-ai facut niciun rau, doar ca nu intzeleg! Ce te-a facut sa scrii la un subiect vechi de cel putzin 3 ani? Pentru mine e cel putzin ciudat sa scot de la naftalina un subiect(daca a ajuns acolo are un motiv)vechi,doar ca sa-mi scriu si eu parerea(),sau sa pun intrebari autorului(daaa...am intilnit si cazuri de astea pe forum)care a deschis subictul,desi el nu mai activeaza sau poate si-a creat cont doar pentrun subiectul respectiv! La subiectul asta de exemplu,3/4 din membrii care au scris...nici nu mai sunt membri!Deci???? Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
nu m-am uitat la data
pai asa inchideti-le pe toate dupa o luna de inactivitate la subiect...si gata.rezolvat problema.erau subiecte cu intrebari la probleme perpetue...deci poti raspunde la un astfel de subiect...ani si ani
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
siii....scuzele mele sincere ca mi-am permis sa aduc in actualitate subiecte "de la naftalina".
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
marius spune:
Da este si acesta un punct de vedere, insa in esenta nu inchidem subiecte pe motiv de vechime. Motivatiile pentru a inchide un subiect sunt in general de alta natura.
In plus orisicat ar parea de neverosimil am avut (nu o data) cazuri in care un subiect vechi a fost redeschis si a fost cotidian ca si problematica. Sensul de baza a forumului este clar informatia schimbata deci nu vad in esenta nici o problema reala. Exista o regula (cred ca cea mai puternica) care guverneaza o discutie chiar si virtuala. Se numeste interes. Daca un subiect nu "prinde" nu prezinta "interes" - moare de la sine. Aici este vorba de o selectie naturala as putea spune. Sunt adeptul acestei idei.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
andacos spune:
Poate n-ar fi o idee rea!
Nu dupa o luna,dar dupa citeva luni,ar fi ok!Daca autorul doreste se poate adresa moderatorului(practica intilnita de altfel)si se redeschide subiectul!
Si uite.asa am mai raspuns la intrebarea din titlu!
PS:Adica tu vrei sa spui ca n-ai vazut ca subiectul e vechi de cel putzin 3 ani?Nu te cred!
E clar ca l-ai recitit si ai vazut ca denizel(pe care o salut cu drag daca ne citeste)are interventzii,deci sa nu spui ca n-ai stiut ca nu mai scrie de vreo 2 ani(???)!
Dana
andacos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 siii....scuzele mele sincere ca mi-am permis sa aduc in actualitate subiecte "de la naftalina".
|
Nu dramatiza aiurea,ca stii ca nu-mi place!
Am intrebat si oricum esti singura care a incercat sa raspunda!Intrebarea am mai pus-o la alte subiecte naftalinizate si scoase(aiurea dupa parerea mea)la suprafatza!
oricum la unul dintre subiecte(ala era vechi de vreo 5 ani) Laura Nicole a avut o replica memorabila!
Dana
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui andacos
Nu dramatiza aiurea,ca stii ca nu-mi place! Am intrebat si oricum esti singura care a incercat sa raspunda!Intrebarea am mai pus-o la alte subiecte naftalinizate si scoase(aiurea dupa parerea mea)la suprafatza! oricum la unul dintre subiecte(ala era vechi de vreo 5 ani) Laura Nicole a avut o replica memorabila! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
dom'le nu dramatizez!eu deobicei spun ce gandesc!si NU mint!
nu m-am uitat la data.crezi ok, nu crezi iarasi ok
giulia81 spune:
de ce e aiurea sa scoti subiecte de la naftalina?
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
Lumina sfanta pentru copii
marius spune:
Amuzante sunt raspunsurile date la intrebari puse in urma cu X ani. Intreaba X - "copilul meu are asta si aia" undeva prin 2008 si vine raspunsul in 2012 "daca are asta si aia... trebuie sa faci asta si cealalta" - na? Ce ziceti? Eu zambesc in general.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
giulia81 spune:
Da, ai dreptate, Marius, insa sunt subiecte care au valoare si dupa nspe ani...in situatia prezentata de tine si eu zambesc in general
Caught between the devil and the deep blue sea...