Ce nu va place la DC?
Raspunsuri - Pagina 7
anca_a spune:
Pe mine ma deranjeaza falsii moderati, care pe langa faptul ca nu au o parere personala documentata, se erijeaza cu fiecare ocazie in aparatori ai onoarei forumistilor aflati in pericolul de a si-o pierde.
Children's advocate
b.nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fomalhauti De ce? Chiar este o curiozitate...(Nu ma supara inchiderea celui de-al doilea cont al meu, chiar trebuia facuta; eu nici nu am banuit ca mai exista, am aflat asta cand am incercat sa schimb adresa de mail de la primul cont si am primit mesajul "exista un alt user cu acelasi mail"). Dar, daca cuiva chiar ii face placere sa se joace de-a "personalitatea multipla", de ce ar supara acest lucru? Sau daca cineva chiar are "personalitate multipla"...Mie chiar mi s-ar parea interesant sa descopar si apoi sa urmaresc o asemenea persoana. |
Draga Fomalhauti,pt. unele persoane plonjarea in "Second Life" este tentanta dar nu cred ca acest lucru este in avantajul acestui Forum.
Aici poate ar trebui sa fim mai transparenti decat am fi pe alte forumuri pt. ca trebuie sa ne asumam ceeace postam datorita scopului acestui forum.
kariguld spune:
c Imi amintesc cu ceva timp in urma de o intamplare la unul din subiectele la care activez. Intotdeauna cand scria o anumita pesoana, sa zicem X ,aparea userul Y cu foricele si pupici si draga mea si scumpa mea. Aparea si userul Z care o facea albie de porci pe forumista X. Asaaa.....se tot organizau intalniri. Userul X se si intalnea cu userul Y in prive , ca de, erau pretene.Userul Z se intalnea cu restul fetelor la intalnirile organizate. La una din intalniri a venit si Z, nestiind ca vine si X. Si apare X, fetele saritoare sa ii faca cunostinta cu Z, X de-a dreptul bulversata incerca sa explice ca nu, nu poate fi adevarat. Y nu poate fi Z, aia de o balacareste ,ca Y este Y, pretena ei, aia cu floricele si pupici.Nu stiu daca ati priceput ceva, dar in concluzie Y era Z. |
asta este ecuatia cu trei necunoscute, a catorva cunoscute "necunoscute" de pe forum? astept sa vina guestus (daca o veni vreodata??) sa o rezolve!
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
kariguld spune:
citat Dar pe cei care scriu doar "asta s-a mai discutat" chiar nu-i inteleg.... |
personal, (e mult spus ca ma deranjeaza...) "aceleasi subiecte" nu aduc nimik nou, se tot invarte discutia in cerc, se tot repeta aceleasi lucruri la nesfarsit...daca se vine cu solutii noi, puncte de vedere obiective, argumentate, solutii concrete, e ok.
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
marius spune:
citat din mesajul lui LORI DC este un site liber si foarte civilizat si bine organizat. Am calatorit pe mai multe forumuri romanesti si crede-ma draga Nemo ca nici un alt site nu este mai democratic si mai liber ca acesta. Iar regulile pe care le au sunt inteligente iar moderatorii la fel. DC-ul nu este ca Romania - DCul este asa cum ar trebui sa fie Romania. "When one of your dreams come true, you begin to look at the others more carefully." |
Apreciez
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
My_Lady0091 spune:
reclamele astea ma deranjeaza...nu prezenta lor...doar faptul ca au ajuns sa se suprapuna si cu mesajele pe care le scriu...si cand sa dau "trimite raspuns"....apas pe nush ce reclama cu masini de spalat vase!si daca nu nimeresc X ala in mijloc sa inchid se mai deschide iar...si iar pana il nimeresc
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
andacos spune:
Da' ce-tzi veni Mylady sa scotzi 4 subicte de la naftalina?
Logica?
Chiar reau sa stiu,pe ce se bazeaza acest tip de actziuni?De ce acum?
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui andacos Da' ce-tzi veni Mylady sa scotzi 4 subicte de la naftalina? Logica? Chiar reau sa stiu,pe ce se bazeaza acest tip de actziuni?De ce acum? Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
cautam un subiect anume...ceva cu "diversificarea", am dat peste subiectele astea.si am raspuns.mi s-a parut interesant subiectul atata tot.
ce asa "rau" am facut daca "le-am scos de la naftalina"?
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
marius spune:
Mai avem si noi un review (in timp), ca sa vedem ce s-a raclamat si s-a rezolvat, ce -sa reclamat si nu s-a rezolvat si ce este noutate.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
andacos spune:
N-ai facut niciun rau, doar ca nu intzeleg!
Ce te-a facut sa scrii la un subiect vechi de cel putzin 3 ani?
Pentru mine e cel putzin ciudat sa scot de la naftalina un subiect(daca a ajuns acolo are un motiv)vechi,doar ca sa-mi scriu si eu parerea(),sau sa pun intrebari autorului(daaa...am intilnit si cazuri de astea pe forum)care a deschis subictul,desi el nu mai activeaza sau poate si-a creat cont doar pentrun subiectul respectiv!
La subiectul asta de exemplu,3/4 din membrii care au scris...nici nu mai sunt membri!Deci????
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit