Ce nu va place la DC?
Raspunsuri - Pagina 3
nemo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mindy Ca nu pot sa scriu normal unele cuvine ca: in.m.u.i.e.r.e po.p.u.l.a.tie manip.u.l.a.are |
Intr-adevar, imi e greu sa imi imaginez ca sistemul folosit pe acest sit, indiferent care o fi el, nu poate face distinctie intre cuvinte intregi si parti de cuvinte - stergerea unor parti care intimplator coincid cu obscenitati e o aberatie (dar am mai intilnit-o). Ar fi o corectura binevenita.
Daca persoana care programeaza chestia asta nu cunoaste expresii normale, pot sa o ajut.
nemo spune:
citat din mesajul lui Roxana trolii (ca numitul nemo de mai sus). Rox. |
Ma intreb daca ii ziceam eu asa Roxanei daca nu m-as fi ales cu vreo suspendare. Dar sint sigur ca domnia-sa este imuna.
Trebuie sa recunosc ca nu stiu cum altfel se numeste ceea ce face un moderator - orice moderator, de pe orice sit - decit cenzurare. Nu cred in "libertate de exprimare limitata", dupa cum nu cred nici in "suverantate limitata".
In mod concret, mi s-a sters un mesaj (pe care din pacate nu l-am salvat) in care argumentam impotriva suspendarilor arbitrare. Nu imi amintesc numele presoanelor implicate, dar mi s-a parut ca doamna suspendata s-a exprimat mai elegant decit cea cu care se angajase intr-o controversa. Aceasta din urma a intrebat-o daca nu cumva vorbeste la Radio-S,ant, sau cam asa ceva.
Cu ocazia respectiva am propus sa existe posibilitatea de a vota suspendarea cuiva. Eu as vota impotriva si daca respectivul m-ar fi injurat de mama, pur si simplu prefer sinceritatea oricit de brutala nesinceritatii oricit de diplomate.
De data asta am salvat mesajul, dar sigur ca moderatorilor le ramine posibilitatea sa ma suspende.
Deus spune:
1.Fiindca sunt filtre pe DC pt ca oamenii sa nu se injure mi se pare super! uitati-va la forumurile televiziunilor ce limbaj se foloseste!
Sincer va deranjeaza ca va apare un cuvant cu stelute? Important cred, este mesajul si suportul pe care il oferi la orice subiect.
2.DC chiar ca are nevoie de reclama, poate ca la anumite pers nu le place despre produsele sau informatiile din reclame insa noi intram aici pt comunitate, pentru informatii noi, pentru prieteni...
3. Apreciez faptul ca moderatorii nu sar din 5 in 5 min sa sanctioneze pe cineva care vorbeste urat fiindca daca ati fost atente oricum o sfarteca doamnele:) plus nu te simti cenzurat...
Sa aveti o zi insorita
poze familia mea
quod me nutrit me destruit
viviana spune:
DC-ul este ceea ce este si este ceea ce trebuie sa fie.
Muffin pe cand si un subiect cu cei mai naspa membri DC?
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
beshter spune:
citat din mesajul lui viviana Muffin pe cand si un subiect cu cei mai naspa membri DC? |
Adica asa un fel de Zmeura de Aur? Ce idee buna!
You cannot both dance and not pay the piper.
Yaia spune:
1. cautarea dificila printre subiecte - unele au titluri prea lungi si care te induc in eroare
2. faptul ca nu se promoveaza respectarea unor reguli gramaticale - unii membri am mare nevoie sa invete sa se exprime corect in limba forumului
3. atitudinea unora de a apara fara argumente un punct de vedere doar pt. ca asa vor ei - daca ai un punct de vedere, il argumentezi logic, nu ataci doar pt. ca esti de alta parere, fara sa aduci argumente
4. concursurile de fotografii - intotdeauna se nasc discutii, votarea nu se face obiectiv niciodata, asa incat niciodata nu castiga 'cea mai cea'
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
miflore spune:
De multe ori se incarca greu fata de alte site-uri. Nasoala treaba tinand cont c-ai de intrat si colo, si colo...si dincolo...
Poate se rezolva si alte probleme gen cautarea automata a posturilor scrise de un anumit user de la inceputuri si pana-n prezent.
Iar dependenta e clara!
LORI spune:
DC este un site liber si foarte civilizat si bine organizat. Am calatorit pe mai multe forumuri romanesti si crede-ma draga Nemo ca nici un alt site nu este mai democratic si mai liber ca acesta. Iar regulile pe care le au sunt inteligente iar moderatorii la fel.
DC-ul nu este ca Romania - DCul este asa cum ar trebui sa fie Romania.
denizel spune:
Clonele nedescoperite.
lisaelisa spune:
citat din mesajul lui denizel Clonele nedescoperite. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
Denizel, ce-ai vrut sa zici ?
lisaelisa
mami de ingeras dragalas