M-am hotarat.........adoptie(59)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

da, cons, dar asta e posibil doar daca e finalizata adoptia, si e schimbat certificatul de nastere. si din cate stiu, anca mai are putin pana finalizeaza...

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andas spune:

Buna ziua doamnelor,

Stiu ca intereseaza pe toata lumea si tocmai de aceea postez link-ul de mai jos.

http://www.astazi.ro/gotostire.php?url=http%3A//www.cotidianul.ro/adoptiile_interne_urgentate_cele_internationale_extinse_la_unchi_si_matusi-76917.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

saru'mana de link !!!
ia auziti aici ce bine suna: "„Vom promova adoptia cât mai rapid pentru copiii mici, fara a face rabat de la norme clare. În loc sa stea la asistentul maternal, mai bine se declara adoptabil si este plasat la o familie sa stea cu ea. Cu procedura actuala, noi nenorocim mii de copii, un copil sta vreo doi ani pâna sa fie adoptat. Pe mine ma intereseaza copilul sa aiba o familie, nu sa insist pe lânga o mama care oricum nu îl vrea

tot ce pot zice e Doamne ajuta !!!!!!

edit: am modificat diacriticele sa fie lizibil

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Citat:
citat din mesajul lui andas

Buna ziua doamnelor,Stiu ca intereseaza pe toata lumea si tocmai de aceea postez link-ul de mai jos.http://www.astazi.ro/gotostire.php?url=http%3A//www.cotidianul.ro/adoptiile_interne_urgentate_cele_internationale_extinse_la_unchi_si_matusi-76917.html
Cineva acolo sus ne iubeste. Doamne ajuta viitoarelor mamicilor sa aiba o asteptare cat mai scurta.Gabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salviae spune:

Asi, nu sunt hotarata...asta-i problema. Gemenii au varsta de 3 ani, iar cel "mare" are 4 ani. Sora mea si maica-mea zice ca sunt copii mari si ca 3 ar fi mult, dar nu asta-i problema, ci sotul, care nu vrea copii mai mari de 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

Buna fetelor!
Astazi am citit si eu declaratia din cotidianul.Eram la servici si eram cam apatica insa ..insa...cand am citit acest ziar mi-au trecut toate starile negative si zambeam intr-una.
Sper sa fie de bine si sa reusim sa ne vedem cat mai repede puiutzul acasa sau puiutii pentru cine doreste mai multi.
Eu cred ca este un pas si macar vedem ca se va face ceva sau ca se doreste sa se faca ceva.
Noi inca asteptam sa fim sunati.Maine avem o saptamana de cand am depus dosarul dar ma gandesc ca avand in vedere ca maine se intalnesc cei de la DPC sa discute propunerile din cotidianul ma gandesc ca mai dureaza. :(
Tot raul spre bine fetelor.
Va pup

Sa ai putere sa spui da, sa ai putere sa spui nu si in orice clipa grea sa ai putere sa fii TU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

wow .. in sfarsit o veste buna

Sper sa se intample cat mai repede - vad ca pentru adoptiile internationale s-a putut da o ordonanta de urgenta (probabil avea cineva ceva interese).

Simo, sper sa te sune curand, nu cred ca toti asistentii sociali din DPCuri sunt chemati la consultari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Anca imi pare tare rau ca treceti prin asta. Femeia aceea ar trebui sa-si caute alta profesie pentru ca se vede clar ca nu e facuta sa fie educatoare.
Am observat si eu adesea (am citiva prieteni care au adoptat) ca oamenii tind instantaneu sa-si schimbe comportamentul din momentul in care afla ca acel copil e adoptat. Eu le-as propune un mic test de imaginatie: sa presupuna pentru o clipa ca ei ar fi nevoiti sa-si dea copilul spre adoptie (situatie precara, boala, sau mai stiu eu ce cauza). Cum ar suporta sa stie ca copilul lor e marginalizat si traumatizat numai pentru simplu fapt ca este adoptat.

Salviae felicitari pentru atestat! TU cum te-ai vedea mamica de 3 poznasi?

ioanaalice e un scump Mihai. Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa va bucurati impreuna de frumusetile vietii.

andas multumim pentru link. Ar fi deja prea frumos sa fie adevarat. Deja sint in faza de a nu mai crede pina nu vad cu ochii mei. Multi au spus multe, insa putini au facut cu adevarat cite ceva. Si sa nu uitam ca e an electoral, cind se ating multe corzi sensibile.

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Citat:
Si sa nu uitam ca e an electoral, cind se ating multe corzi sensibile.

Macar de s-ar modifica legea in bine din motive electorale ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Ar fi bine sunny, dar si profesorii au o lege prin care ar trebui sa li se dea 50% in plus la salariu, si ce daca? . Nu discut daca a fost sau nu oportuna legea aceea, intr-un moment in care incepea o criza mondiala (ceea ce dragii nostri politicieni stiau, dar nu au spus nimic), insa s-a dat si nu s-a respectat.
Asa si aici: orice se poate spune, sau chiar face, insa om vedea si daca se va aplica. Bine ar fi sa fie bine pentru copilasi. As vrea sa vad si eu sensul ADEVARAT al expresiei "interesul superior al copilului"

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput