M-am hotarat.........adoptie(59)
Raspunsuri - Pagina 10
sunnyday07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misha71 Ar fi bine sunny, dar si profesorii au o lege prin care ar trebui sa li se dea 50% in plus la salariu, si ce daca? . Nu discut daca a fost sau nu oportuna legea aceea, intr-un moment in care incepea o criza mondiala (ceea ce dragii nostri politicieni stiau, dar nu au spus nimic), insa s-a dat si nu s-a respectat. Asa si aici: orice se poate spune, sau chiar face, insa om vedea si daca se va aplica. Bine ar fi sa fie bine pentru copilasi. As vrea sa vad si eu sensul ADEVARAT al expresiei "interesul superior al copilului" |
Eu sunt inca optimista (desi e nu e soare nici azi in Bucuresti ).
Asta pentru ca prin modificarea legii in sensul despre care vorbea personajul din articol nu numai ca nu va fi nevoie de mai multi bani (ca in cazul majorarii salariilor profesorilor) ba chiar se pot economisi bani daca mai multi copii sunt scosi din sistemul protectiei copilului si intretinuti de catre parintii lor adoptivi.
Cat despre expresia "interesul superior al copilului" cred ca este prost tradusa de prin legislatia europeana. Nu prea suna romaneste "interesul superior"
maimutzak spune:
In sfarsit vesti bune, cele din Cotidianul.Doamne ajuta ca toti copiii sa isi gaseasca parintii ,si parintii pe puiutii lor, cu cat mai repede, cu atat mai bine pentru ei.O zi buna tuturor!
misha71 spune:
Normal ca esti optimista ca doar te cheama sunny
Nu vreau sa intelegeti gresit, admir faptul ca cineva care conduce o institutie cum e ORA chiar gindeste corect, si asa ar fi trebuit sa puna piciorul in prag si cei care au acceptat niste conditii impuse de cineva care habar nu avea ce inseamna Romania (coana baroneasa) nu sa accepte sa-si bata joc de copii, cu buna stiinta.
E laudabil ca un oficial macar spune lucrurilor pe nume, insa vom vedea cit de mult va fi lasat "sa-si faca de cap", in sensul bun, cel dorit de noi.
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
maria_t1971 spune:
Buna fetelor,
De astazi am ATESTAT !!!!
Pot spune ca de cand am primit atestatul au inceput emotiile si nelinistea, dar toate astea sunt compensate de o mare bucurie.
Multumesc din suflet pentru ajutor
gabibociort spune:
Felicitari, maria_t1971
Doame ajuta sa te vezi cu puitul in brate cat mai repede.Gabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun
Mirga spune:
Buna fetelor.
Pina acum nu am postat aici, dar am citit tot ce ati scris de aproape 2 ani.
Azi am fost la judecatorie si am definitivat adoptia!
Povestea noasta e destul de complicata, dar pe scurt suna cam asa:
-din ianuarie "98 am inceput tratamentele pt a avea copii
-am facut vreo 14 fiv-uri, nici unul reusit
-am depus dosarul de adoptie in mai 2003 pt un bebelus (copil pina in 2 ani)
-in 17 mai 2007 am fost sunati de asistenta sociala si ne-a intrebat daca am vrea sa adoptam o fetita de 3,5 ani care inca nu are situatia clarificata.
Eu nu am vrut (am zis ca e prea mare, eu vreau BB ) dar sotul a zis DA (ne-a sunat pe mobilul lui). Asa ca in 3.06.2007 am vazut-o pt prima data si nici atunci nu pot spune ca m-am impacat cu ideea , dar am hotarit ca mergem mai departe. In 6.06.2007 am luat-o acasa de la orfelinat si de atunci e cu noi. Si sint fericita ca sotul nu m-a ascultat
Iar azi am primit hotarirea judecatoreasca de finalizare a adoptiei. Sintem f fericiti desi fetita e tare bolnava, de luni are halucinatii cu serpi si npotile sint un calvar. Dar vom trece si peste asta asa cum am trecut peste toate impreuna.
In concluzie, fetelor, nu disperati. Pina la urma toate se rezolva si va fi bine.
Pupici si multa bafta.
Mirga
asi spune:
Maria felicitari pentru atestat.Ai dreptate ca abia acum incep intrebarile si nelinistea dar sunt de bine.
Mirga e minunat ca ati finalizat adoptia in sfarsit.A durat destul de mult dar acum nu mai conteaza.De ce e bolnava fetita ta?Cosmarurile sunt cauzate de ceva sau au aparut din senin?
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
miha74 spune:
buna si de la noi!
anca- offf imi pare tare rau ca printesa ta sufera. si Laura a plans la gradi cam vreo 7-8 saptamani, o lasam plangand...si eu plecam plangand. dar nu mi se vaita ca era certata sau altceva, ci doar ca vrea sa stea cu mine. vorbeste cu Dana si du-o la alta gradi..cu siguranta va fi mai bine.
Fomalhauti - scuze, dar eu nu am inteles postul tau....care e legatura intre faptul ca fetita era adoptata si culoarea pielii ????????????????????????????????????????????????????
fetelor voi ati priceput mai bne?
misha - iti tin pumnii sa vina barza cat mai repede.
ioanaalice- ce minunatie de baiat ai tu acolo! la mai mare! vroiam sa iti spun ca ma gandesc adesea la tine, si la faptul ca mi-ai spus sa am incredere in a.s...si asa a fost! am o comoara de baiat acasa de care sunt foarte mandra
salviae, maria- felicitari pentru atestat! cate despre decizia de a te vedea cu 3 copii dintr-o data...foarte dificil!
tzuni nu stiu daca mai e valabila actiunea cu stransul banutilor...am tot vrut sa notez contul...si acum nu mai gasesc subiectul....ma ajuti??? nu ne-ai mai impartasit din perlele Mariei.
asi- cum sunt copii? Maria sta tot cu tine acasica??
clau, diciu, sabina - comorile si pe voi si astept soare mai mult sa o punem de o intalnire.
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 14+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
miha74 spune:
si uitasem pe cinve drag...
manu- sigur ca citim printre randuri si te asteptam cu vesti
a... si vroiam sa va mai rog ceva:
putei intra sa votati pe cineva drag mine (fotografa):
http://www.tabu.ro/articol_3342/tabu_cautavoteaza_echipa_adrianei.html
saru-mana frumos
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 14+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
misha71 spune:
maria felicitari pentru atestat!
La multi ani!
maimutzak sa-ti traiasca minunea si sa aveti parte numai de bucurii! Ia da tu raportul acilisha si spune-ne ce si-a ales de pe tava, ca asa se face la 1 an, nu?
miha Ce face simburelul din burtica?
mirga
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)