M-am hotarat.........adoptie(59)
Raspunsuri - Pagina 18
Manuelita spune:
Doamnelor, tare mi-ar placea sa ma vad ca voi, dar puiuta mea inca nu e la mine .Daca toate merg snur, abia peste vreo 1.5 luni am si eu "cu ce participa" la intalniri de-astea.
Va doresc insa vreme frumoasa si sporovaiala placuta.
off, ce rau imi pare ca nu va cunosc si eu...
sabineta spune:
Trebuie sa precizez pentru Manuelita: NU numai mamici cu bbi pot veni in parc... ci si mamici in asteptare. Deci te asteptam... Si asteptarea ta o sa fie mai usoara dupa ce-i vezi pe ai nostri
Nici Miha, nici Claudia nu aveau bb cand ne-am intalnit prima data. Si vezi acum ce minunatii au...
Tzuni tare mult mi-ar placea s-o vad pe Meri. Astept raspunsul tau. Rares a invatat acum sa fete :)
Claudia m-a sunat si mi-a zis ca nu poate veni
Miha... zi ceva. As vrea ca Matei sa-i spuna lui Rares secretele facutului la olitza :)
Ioana, renunti un pic la Carol ca sa-l aduci pe MIhai in Tineretului?
crisis81 spune:
Revin dupa o absenta motivata de lipsa de net din cauzade neplata .
Nu am absolut nici o veste, nu am mai incercat sa-l vad pe cel mic de cand mi s-a dat de inteles ca se va face tot posibilul, daca devine adoptabil, sa mearga in aceeasi familie unde este si surioara lui. Sunt complet de acord cu asta si desi imi vine greu imi doresc din tot sufetul sa fie alaturi de surioara lui. Sunt in continuare cu gandul numai la el si daca m-ai pune sa aleg intre a avea un bebe natural si al avea pe el, l-as alege pe el fara nici un dubiu.
sa citesc dn urma si revin!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
SoriLea spune:
Buna seara
Ce placuta intalnire organizati.Imi pare rau ca nu sunt in bucuresti ca sa pot veni si eu sa va cunosc, dar poate cu urmatoarea ocazie....
Am avut deja prima intalnire cu as.sociala, care a venit impreuna cu psihologul (de care nu stiam ca v-a veni), dar totul a decurs f.bn. Pot sa spun ca am avut emotii mai ceva ca la un examen, dar dupa , am spus M-AM AGITAT CA UN SIFON
Va doresc distractie placuta in parc, vremea tine cu voi, o sa fie f cald, la fel ca sufletele copilasilor
...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea
Mariaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisis81 daca m-ai pune sa aleg intre a avea un bebe natural si al avea pe el, l-as alege pe el fara nici un dubiu. |
acelasi lucru il simt si eu, desi inca nu am dat ochii cu 'minunea'
acum doua zile chiar ni s-a propus ICSI am refuzat elegant insa.
pupez toate mamicile consacrate de pe aici si pe cele in devenire
Salviae, nici o veste despre atestat?
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma INVINGE cancerul! ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
redrose1976 spune:
Buna fetelor!
Distractie placuta la intalnire. As vrea sa merg si eu , dar.......... sunt vreo 400 de km pana acolo.Luna viitoare insa, tot o sa vad capitala ca merg la o nunta.Pupici
sabineta spune:
Multumim de urari mamici
Vremea o sa fie minunata, noi la fel... dar pana la urma cine vine???
miha74 spune:
neatza!
de abia acum am vazut pregatirea de intalneala, asa ca dimineatza e compromisa...dar eu as putea dupa amaiza pe la un 16.00 sau mai tarziu...
daca nu e astazi, sigur ne vom organiza pentru saptamana viitoare, poate ne strangem mai multe...si de abia astept sa va vad.
sabineta- intr-adevar imi aduc aminte de acele momente...cand tu veneai cu rares...si eu cu multa speranta, si sa vezi acum ce flacau mare am
asa, si sa acum sa va dau o veste MAREEEEE: am primit citatia pentru ultimul proces...si se intampla intr-o zi mare, JOIA MARE, pe 16 aprilie. Doamne ajuta sa se pronunte favorabil si sa scapam.
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 16+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
miha74 spune:
si mai vroiam sa spun ceva:
carmenul, alecia- felicitari pentru puiutii vostri, sa va bucurati de ei pana la adanci batraneti. Mi-au dat lacrimile la povestile voastre.
crisis81- chiar ma gandeam la tine, cum au evoluat lucrurile...
manuelita- ar fi fain sa vii si tu, asa putem discuta in voie.... M-am inscris si eu pe acel grup
anca- nu mai ai nici o veste de la directie??? nu stiu de ce dar eu ramasesem ca ai si tu termen in martie ...ce mai face printesa Dana? cum mai e la gradinita?
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 16+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
sabineta spune:
Miha ce ma bucur ca poti veni... pe la 5 am putea ajunge noi.
Ma suni tu sa stabilim unde ne vedem? De fapt unde poti tu sa parchezi, ca noi doar traversam...
Abia am venit si Rares a cazut lat de oboseala...
Am fost si de dimineata o repriza de vreo 3 ore in parc, a fost suuuuuuperb. Asa primavara frumoasa parca n-am mai vazut...