M-am hotarat.........adoptie(59)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

wow...felicitari!!! carmen si alecia, ne-ati dat super vesti. abia astept sa reveniti cu povesti despre puiutii vosti si cu poze pe adresa noastra de e-mail.

La noi, la gradinita, e ceva mai bine. Saptamana asta nu a mai plans deloc si sper s-o tina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenul spune:

Dragele mele, noi am dorit un copilas mai mare cu care sa ma pot intelege si cand am primit poza lui am dorit sa il cunosc. Mi se parea foarte dragut, semana cu sotul meu si chiar daca avea 8 ani , am dorit sa il vad.(recent a implinit 9 ani)
Prima intalnire a fost emotionanta, mie mi-a placut mult de baietel insa cand l-am luat de manuta si i-am spus " as vrea sa vii la mine" a dat din cap si a spus "nuuu" dar nu prea convins.Insa dupa o jumatate de ora, radeam si glumeam impreuna iar peste alte cateva ore el imi dadea telefon si imi trimitea poze de pe minimax . Eu si sotul ne-am manifestat interesul pt copil si am inceput vizitele la familia maternala care il crestea de la 2 ani si care i-a fost ca o adevarata familie. In afara de asta, am pastrat zi de zi contactul prin telefon, ma suna baietelul de zeci de ori pe zi , parca din dorinta de a se convinge ca exist. Seara ii citeam povesti la telefon , inainte de culcare.
Nu peste mult timp el s-a hotarat ca vrea sa il luam noi. Familia asistentei maternale, l-a crescut exemplar si a colaborat cu noi, la pregatitrea lui pentru aceasta adoptie, explicandu-i ce inseamna sa ai o familie a ta din care sa nu mai pleci niciodata.
Acum suntem in perioada de incredintare in vederea adoptiei, acea perioada de 3 luni necesara acomodarii.
In casa sunt jucarii peste tot, dormim cu ele si in pat, e veselie, mergem in parc, facem lectii, glumim dar suntem si seriosi, facem si treaba cand trebuie, incercam sa fim o familie.
El ne iubeste " mai mult ca universul" asa zice si tind sa il cred.
Seara vine si ma ia in brate sa doarma cu capul pe umarul meu.
Mi-a spus ca nu stie sa explice dar simte ca aici e casa lui si ca iubirea este mai importanta decat orice bogatie.
Este un avantaj sa adopti si un copil mai marisor pentru ca te intelege si este capabil sa vada ceea ce faci pt el.
Eu care eram ceva mai comoda pana acum, fiind fara copii, ma adaptez oarecum greu si din fuga trebuie sa le asigur pe toate, intai pt el si apoi pt noi .Ma simt obosita dar fericita. Acum notiunea "acasa" inseamna mult mai mult.
Tot ce imi doresc este sa fie un copil sanatos si bun si sa fim alaturi ca o familie, toata viata.
Va multumesc tuturor pentru felicitari si va multumesc ca existati si sunteti minunate.
Multa sanatate mamicilor, taticilor si puitilor iar fetelor care inca isi cauta puii, le urez tot ce poate fi mai bun si mai frumos.
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

felicit si eu noile mamici, multa sanatate si fericire sa aveti langa copiii vostri!

camen, mi-ai luminat ziua!! sa aveti parte de tot ce-i mai bun!

Emma INVINGE cancerul!

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenul spune:

Am pus poze pe contul comun.
Astept in continuare intrebari si in masura in care pot , o sa raspund.
Va multumesc si va pup iar pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

carmen, nu puteai simti si scrie mai frumos!!!

Ti-am vazut puiutul frumos. Are o fatzuca de copil cuminte si inteligent. Esti o mamica norocoasa, ca noi toate, de altfel.
Sa fiti fericiti!

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Carmenul felicitari!Foarte frumos ai povestit.

In sfarsit avem sentinta de incredintare definitiva si sper prin vara sa terminam.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cons spune:

Carmen, Alicia felicitari!!!!!!!!!!!!!!!
Impresionante povesti.
Carmen, ti-am vazut voinicul. Sa aveti parte de multa fericire!
De asemenea am mai vazut niste poici, dar nu-mi dau seama cine le-a postat. Ma ajutati?
Anca, ma bucur sa aud ca puica ta este bine la gradi si ca ati obtinut sentinta de incredintare definitiva.
Sori Lea, sa fie intr-un ceas bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salviae spune:

Asi, Anca, felicitari !
Andrea 1983, incerc sa ajung maine si revin cu raspuns, bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Carmen, crede-ma ca am citit povestea ta de 3 ori, atit de mult mi-a placut (desi mai stiam io ceva, ceva ) am si plins nitel de emotie, dar sa nu mai spui la nimeni
Ionut este cu adevarat un copil minunat! Iti doresc din inima sa fiti fericiti impreuna!

asi sentinta aia cred ca a venit cu calul (sau si asa ajungea mai repede?)

SoriLea succes pe mai departe!

Emma INVINGE cancerul! In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Multumesc mult pt sustinere si sper ca ma mai puteti suporta cu intrebarile care vor curge de acum inainte.
Am multe nelamuriri si sper sa nu devin prea cicalitoare.

Simo 75 - ce mai faci, nu mai spui nimik, te-au sunat pana acum, ai inceput vizitele?

Carmenul - am vazut pozele cu puiutul tau, e un copil frumos si bun, sa va bucurati de clipele pe care le petreceti impreuna si sa va dea DD multa sanatate si fericire.

O SEARA FRUMOASA PT TOATE FETELE.

...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea

Mergi la inceput