M-am hotarat.........adoptie(59)
Raspunsuri - Pagina 13
alecia spune:
carmenul,felicitari pentru baietel.Pana acum se pare ca eu eram cea care adopta cel mai mare copilas(6.5 ani).Sper sa ma ajuti cu sfaturi privind adaptarea lui in familia noua.In 2-3 saptamani il voi aduce acasa si am mari emotii.Sper din suflet sa reusesc sa continui munca maternalei,o femeie deosebita din toate punctele de vedere.Efortul va fi pentru mine mai mare avand in vedere ca si eu sunt 2 in 1 cum spun fetele de aici, pe care le salut si eu si le doresc sa-si gaseasca puiutii cat mai repede.
misha71 spune:
Felicitari fetelor si sa va bucurati toata viata de minunile voatre!
carmen, alecia
Emma INVINGE cancerul! In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
adenuti spune:
buna va citesc mereu dar intru atunci cind am noutati . astazi ne-au sunat sa ne invite vineri la cursuri si evaluare .Asteptam cu nerabdare ziua de vineri si cu mari emoti .daca vrea cineva sa imi povesteasca din experienta ce se intimpla la cursuri si evaluare ,le multumesc antipat .
si pentru fetele cu copilasi mai mari ,9 si 6,5 ,va atmir si va susti .Nu conteaza virsta copilului nostru ,ci trebuie sa ne simtim implinit ,sa calauzim pasi acestor fiinte nevinovate spre un viitor mai bun . va pup
nimic nu este greu ,trebuie doar sa vrei
sunnyday07 spune:
Carmenul, Alecia
Nu ne povestiti mai multe? Cum a fost prima intalnire, daca a fost dragoste la prima vedere sau ... la a treia (si din partea voastra si din partea copiilor) si as mai avea eu vreo 1000 de intrebari dar zic sa nu le pun pe toate din prima.
Multumim
Alexa Ioana spune:
carmenul, alecia, felicitari din tot sufletul !
si in primul rand, felictari pentru curaj ! e minunat ce faceti. iar faptul ca aveti un raspuns din partea puiutilor vostri, faptul ca va pot spune ce simt si ce gandesc, mi se pare grozav !!!
gabibociort spune:
carmenul, alecia felicitari pentru copilasi, DD sa va dea sanatate sa-i cresteti mari si sa aveti numai bucurii de la ei.adenuti, felicitari si tie pentru pasul facut. Cursurile sunt chiar instructive, desi mie nu mi s-au parut la momentul respectiv, dar acum cand ma joc cu piticuta mea si imi dau seama ca nu am suficienta imaginatie uneori (sau poate si rabdare), imi aduc aminte de sfaturile pe care le-am primit la cursuri.
La evaluare ni s-au pus tot felul de intrebari despre viata noastra, incepand cu copilaria. Unele intrebari pareau fara nici un fel de legatura cu adoptia in sine, dar sunt probabil necesare pentru intocmirea profilelor psihologice.
Una peste alta, la noi totul a decurs bine, si sunt convinsa ca la toata lumea a fost la fel, asa ca sa nu iti faci probleme. Fi relaxata, totul va fi ok. Mult succes.
Emma INVINGE cancerul!
Gabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun
alecia spune:
misha,adenuti,sunnyday07,Alexa Ioana,gabibociort-multumesc pentru felicitari si din tot sufletul va doresc si voua sa aveti parte numai de bucurii alaturi de puii vostri.
Si pentru tine sunnyday incerc sa-ti spun pe scurt cum a decurs prima intalnire.In urma cu un an,am auzit prin cunostinte de o maternala cu 3 copilasi(1 fetita si 2 baieti).Fetita era mai mica si am mers sa o vad,fara nici o speranta,pentru ca stiam ca nu sunt adoptabili.Cand am intrat in casa fetita si baietelul mai mare radeau si se zbenguiau,bucurosi ca am venit sa-i vad, numai baietelul meu plangea in hohote de ti se rupea sufletul.Maternala le spunea mereu ca mamicile lor lucreaza in strainatate si vor veni intr-o zi sa-i ia acasa si el plangea si spunea ca mamica lui nu va veni niciodata.Dupa 2 luni am indraznit cu jumatate de gura sa spun la DC ca m-ar interesa baietelul.Fetele de acolo,f dragute de altfel,i-au verificat dosarul si in ianuarie anul asta s-a dat sentinta de incuviintare in vederea adoptiei.N-am putut sa-i mai vizitez, de teama sa nu ma atasez de el si urmatoarea vizita a fost de Craciun cu multe cadouturi pentru toti.I-am spus in ian.ca voi fi mamica lui si de atunci topaie de bucurie, si-a anuntat si colegii de la gradinita ca nu va mai sta cu ei mult timp.
sunnyday07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alecia In urma cu un an,am auzit prin cunostinte de o maternala cu 3 copilasi(1 fetita si 2 baieti).Fetita era mai mica si am mers sa o vad,fara nici o speranta,pentru ca stiam ca nu sunt adoptabili.Cand am intrat in casa fetita si baietelul mai mare radeau si se zbenguiau,bucurosi ca am venit sa-i vad, numai baietelul meu plangea in hohote de ti se rupea sufletul.Maternala le spunea mereu ca mamicile lor lucreaza in strainatate si vor veni intr-o zi sa-i ia acasa si el plangea si spunea ca mamica lui nu va veni niciodata.Dupa 2 luni am indraznit cu jumatate de gura sa spun la DC ca m-ar interesa baietelul.Fetele de acolo,f dragute de altfel,i-au verificat dosarul si in ianuarie anul asta s-a dat sentinta de incuviintare in vederea adoptiei.N-am putut sa-i mai vizitez, de teama sa nu ma atasez de el si urmatoarea vizita a fost de Craciun cu multe cadouturi pentru toti.I-am spus in ian.ca voi fi mamica lui si de atunci topaie de bucurie, si-a anuntat si colegii de la gradinita ca nu va mai sta cu ei mult timp. |
Minunata poveste Alecia
Sa stii ca eu pus-o la "dragoste la prima vedere", chiar daca nu v-ati marturisit sentimentele de la prima intalnire
SoriLea spune:
alecia si carmenul FELICITARI
sa va ajute DD si pe mai departe, sa-i cresteti mari si sanatosi si sa faceti din ei oameni verticali, sa va iubiti toata viata.
Ma bucur pt voi si pot sa zic ca m-a inpresionat povestea aleciei...
Sa va informez ca azi am reusit sa ajung si sa depun dosarul.Acum astept cu nerabdare sa sune telefonul (mi-au spus ca dureaza o sapt. procesarea dosarului ),mi se pare o vesnicie saptamana asta.
Vreau sa incep ca mai repede ca sa ajung si eu in stadiul de a mi se arata copilasi.
Totodata am emotii in ceea ce priveste intalnirea cu as.social si psihologul, nu stiu cum si ce va fi.
Am sa revin cand o sa am ce povesti.
Va pup pe toate si va doresc multa sanatate si iubire
...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea
Salviae spune:
Alecia, ce frumos ai scris despre fiul tau
Carmenul, ne povestesti si tu cum a ajuns acasa fiul tau?