M-am hotarat.........adoptie(59)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Citat:
Dar te rog lumineaza-ma.... adica si tu vei fi 2 in 1, adica si mama si tata ?

2 in 1, bine zici!

Citat:
Uneori ma cuprinde nelinistea, este normal ca este putin mai greu de una singura, dar depasesc momentul cautand o solutie, fie ea si teoretica acum, si merg mai departe.

Nelinisti cred ca au toti viitorii parinti, adoptivi sau naturali, singuri sau in 2.

Maria, ne-om descurca noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Tzuni nu vrei si un motan? Sa stii ca-i mascul de nadejde!

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Tzuni nu vrei si un motan? Sa stii ca-i mascul de nadejde!

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mie imi sta gandul la inca un copil, nu la un motan!

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

CINE VREA SI CINE POATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzak spune:

Azi vrem sa impartasim tuturor bucuria noastra, am implinit un anisor si avem si certificatul de nastere!!
Doresc tuturor fetelor de pe acest forum sa ajunga la aceste "clipe fericite!"
O primavara frumoasa va doresc!('')('')('')

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redrose1976 spune:

Buna fetelor!
Anca , imi pare rau pt situatia de la gradi.Eu cred ca educatoarea are cea mai mare vina ca nu stie s-o apropie pe fetita.Si eu vreau s-o duc pe a mea la cresa la toamna si deja mi-e frica de cum se va adapta.

Maimutzak un sincer LA MULTI ANI fetitei tale ; sa creasca mare si cuminte. Si....felicitari pt certificat.
Si fetita mea are un an si o saptamana , dar noi mai avem mult pana la finalizarea adoptiei.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

maimutzak, sa-ti traiasca ingerasul, multi ani cu sanatate si bucurie.
Acelasi lucru il asteptam si noi, AMR pana la definitivarea sentintei = 10 zile, apoi facem certificatul.
Ma rog la DD sa ofere aceasta bucurie tuturor mamicilor aspirante.salviae, ce ne mai spui de cei trei fratiori? Eu nu mi-am dat cu parerea, ma gandesc ca usor nu poate fi cu trei copilasi odata, dar nu vreau deloc sa te descurajez. Cunosc pe cineva care a adoptat un baietel de vreo 3 anisori si la scurt timp dupa ce l-au dus acasa, cam 2 luni, cei de la DPC i-au anuntat ca baietelul lor are un frate mai mic, i-au intrebat daca nu vor sa-l ia si pe el sa nu desparta fratii, si l-au luat. Cel mic avea 11 luni cand l-au dus acasa.
Tu stii cel mai bine daca va tin puterile. Oricum, esti de admirat.

maria_t1971, sunny si voua, mamici 2 in 1. Mi-a placut.Gabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaalice spune:

mamici si viitoare mamici ! pupici si de la puiul meu .

ioana, mama lui Mihai
http://community.webshots.com/photo/2851178420103287451koEYbc?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eye-excel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maribela

sal!stie careva ce lege este cea referitoare la cic pt copilul aflat in plasament?

doar cei ce cred,inving!

Maribela mai era un proiect de lege http://www.adoptiiromania.ro/files/ANUNT%20conform%20art%206%20al%202%20legea%20nr.52%20din%202003_200.doc
dar nu cred ca e aprobat inca. Sau este, stie cineva? Conform lui trebuia sa se acorde cic si indemnizatie parintilor care au copii in plasament/incredintare/adoptie. Intreaba la directie si peste tot unde poti, de multe ori ai drepturi de care nu iti spune nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salviae spune:

Gabi, ne-am razgandit. Ne este teama ca 3 copii mici deoadata, e un lucru prea greu la varsta noastra (40,43)si de fapt am fi vrut doar 1 sau 2 copii. De 4-5 zile tot aman sa ma duc si sa spun NU Nu e usor dupa o asteptare de 14-15 ani sa refuzam Dar speram ca copilul nostru s-a nascut deja si astepta definitivarea adoptabilitatii.

Stie cineva ceva de Anca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenul spune:

Buna seara fetelor .
Nu am mai intrat sa scriu de mult dar am citit zi de zi ce ati scris si am fost alaturi de fiecare dintre voi si sunt in continuare.
Noi ne-am gasit baiatul si are 9 ani abia impliniti. Probabil ca suntem parintii adoptivi cu cel mai mare copil adoptat, de aici de pe site.
Suntem in faza de incredintare in vederea adoptiei . Este si greu si frumos deopotriva . Casa e plina de jucarii , dormim si cu ele prin pat, avem abtibilduri lipite unde nu te-ai gandi prin casa, mergem prin parc, facem si lectii , ne si jucam.E o noua viata , am uitat de noi , ne simtim obositi dar optimisti si oboseala e placuta.
Un copil iti da un sens si daca si el isi da seama de ceea ce faci pentru el , este nemaipomenit.
In cazul nostru, copilul stie totul despre abandonul lui si pana in prezent iar educatia care i s-a dat pana acum a fost f buna in familia maternala.
Nu putem decat spera ca lucrurile vor merge bine si in continuare.
Salut toate fetele care si-au gasit copii si pe cele care inca mai asteapta si multumesc prietenelor mele bune pt ajutor , suport si intelegere.
Multumesc Manuelita si multumesc Misha 71 care s-au gandit la mine cand aveam nevoie. O rog pe Liliana Csaki daca e posibil sa ne treaca pe listuta cu "incredintare in vederea adoptiei din data de 17 martie 2009".
O seara buna tuturor si pozici o sa pun dincolo pe contul comun.
Multa fericire si sanatate la toata lumea.

Mergi la inceput