Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (74)
Raspunsuri - Pagina 7
gaia.nevia spune:
nu-s babymom, dar sa ma bag si eu in seama ![]()
Osteocare. Echilibrat, gust bun, are si Vit D si nu se depune aiurea, putandu-se da si varstnicilor, si copiilor.
babymom, super vesti! Daaa s-a abtinut ceva cumnata sa va zica secretul!
Ramo... suntem spre bine cu raceala as zice.
Cu butoiul de melancolie (sau de pulbere?!)insa, nu prea... merge tot mai rau.
Scrisem vreo 20 de randuri care sa rezume situatia oribila in care sunt. Mi-am dat apoi seama ca nu are niciun sens. Pur si simplu refuz sa va scarbesc pe toate.
Ceva util tot s-a facut azi. L-a tuns pe Teo (cu putin ajutor de la mine) si i-a facut baitza (singur), si am iesit o ora jumatate cu piticii pe-afara, in formula obisnuita, Teo in jolly si Radu in wrap.
Kid,
. Vacaaanta... vreau si eeeeu...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona babymom - sanatate multa finutelor si felicitari pentru nepotel ![]() gaia.nevia - pustii sunt dementiali - imi place tare mult cum impart ei patul. Abia astept si eu BB2 Cum era oare la cezariana: 2 ani intre nasteri sau 2 ani intre nastere si concepere bb2? |
Anamona, cauta pe site-uri de afara VBAC - vaginal birth after C section (cezarean).
Ada, mama de baieti:
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 Ada, eu zic ca cele doua se pot combina fara probleme, pt. ca mecanismul lor de actiune e diferit: Din pacate, in Oradea nu exista pediatrii pe ambulante. |
Ok, multumesc

Stiu ca prea multe secretii sunt periculoase la bebei mici, m-am gandit ca de asta i-a oprit eurspalul cand i-a dat ambroxol...

Ce bine ca se pot combina...
La noi Ambroxolul a mers f bine si la Teo si la Radu si intotdeauna ne-a dat si Zyrtec, care am inteles ca e un fel de antihistaminic.
Inca odata pentru Lucutta, multa sanatate!
Ada, mama de baieti:
babymom75 spune:
Anamona
, multumesc! Eu cred ca logic ar fi, 2 ani de la cezariana pana devine din nou uterul gravid, deci 2 ani de la nastere la concepere, pt. ca e nevoie de perioada asta ca uterul sa-si revina complet. Nu stiu ca nu-s de specialitate, dar imi dau si io cu parerea... Dar stiu persoane care au avut al 2-lea bebe mai repede si a fost totul in regula. Deja te gandesti?? ![]()
Ada, nu cred ca au tinut secret, dar nu se asteptau, ca mi-au zis ca a venit neprogramat, au aflat si ei tarziu, iar acum mi-au spus ca au vrut sa-si faca primele analize sa fie siguri ca e totul OK inaite de a raspandi vestea
.
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
gaia.nevia spune:
Eu la Teo am spus de cand am avut 2 liniute pe test. Si doamne cat am tras dupa, lumea ma tot intreba, si cum vb cu cineva ma apuca plansul.
La Radu, am avut UM 14 ianuarie.... si le-am spuns la munca dupa vacanta de 1 mai,
iar la 1 august am intrat in prenatal.
A stiut mama, sora mea, cateva prietene... soacra a aflat intamplator prin iunie... ea oricum e crispata rau si in loc sa se bucure se teme ca o sa aiba fiul ei si mai mult de tras.
sau
?
Ada, mama de baieti:
anamona spune:
Babymom - ma gandesc la BB2 din clipa in care am nascut :) - inainte imi era frica de nastere (eram o mare fricoasa - imi era frica pana si sa alaptez
). Tot timpul imi e gandul la asta - mi-ar place sa am doua fetite iar diferenta sa fie cat mai mica intre ele. Acum m-au emotionat baietii Adei - e diferenta atat de mica intre ei, clar vor avea mai multe in comun, vor fi mai apropiati decat fratii cu diferente de varsta mai mari.
le: ma retrag fin in dormitor :) noapte buna
gaia.nevia spune:
eeei... si am uitat sa va povestesc. Radu vroia mortis sa stea si el mai ridicat, sa vada ce se petrece. Asa ca l-am pus pe scaunul inalt al lui Teo, cu spatarul lasat la max.
Sa vedeti ce scandal!!! "Jooos, jooos, papa, caunu, jooos, joooos!"
Mai sa-l bata domnul Teo pe Radu, i-a tras sosetele, a incercat sa-i dea si o palma in cap... si urla tot timpul "jos" pana a dat in plans de suparare si gelozie.
Ce sa fac acum?! Mai cumpar inca un "high chair"?!?!!?
Ada, mama de baieti:
anamona spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gaia.nevia
Anamona, cauta pe site-uri de afara VBAC - vaginal birth after C section (cezarean). Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii ; my blog Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
ziceam ca eram o mare fricoasa....asta cu nasterea normala nu a trecut
babymom75 spune:
Asa e Anamona, ai dreptate, e fain sa fie diferenta mica de varsta intre copii. Asta e singurul meu regret in legatura cu copiii - ca n-am putut sa-i fac unul dupa celalalt, m-am straduit eu, dar... n-au iesit lucrurile asa cum mi-am dorit eu. Acum ma gandesc ca, din pacate, nu vor avea preocupari comune in perioada copilariei - cand Dragos va avea 2 ani, Victor va merge deja la scoala; nu prea vad cum se vor juca impreuna. Diferentele date de varsta se vor sterge abia cand vor ajunge la adolescenta. Oricum eu ma straduiesc sa-i cresc in asa fel incat sa stie fiecare ca in fratiorul lui gaseste cel mai bun prieten.
LE: macar eu am scapat ( partial ) de problemele Adei - gelozia intre frati; si la noi exista, dar nu in formele ei acute ![]()
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
andreea_ada spune:
neata fetelor , se pare ca sunt prima ...
va urez o saptamana buna ![]()
![]()
acum ma duc sa citesc de la primul capitol ca sa recuperez ce am pierdut ![]()
![]()
mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica