***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(94)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

LA MULTI ANI, SCUMPE MAMICI!!!!
si sarbatoritelor (scuze pentru intarziere),
dar si tuturor pentru 8 Martie!

Reusesc cu greu sa tin pasul cu voi ... ceva probleme la scoala si terorista de Teodora ma tin departe de forum! Mai ales Teodora ... cum deschid calclatorul cum imi cere "pocului" (povestea porcului), "pisicile" (aristocrate), "catzeii ham-ham" (dalmatienii), "Motanul incantzat", "latzusca ulata-mumoasa" (ratzusca cea urata, dar frumoasa) si alte astfel de basme si desene animate ... de nu ma lasa nici sa citesc pe net, nici sa lucrez ... pe calculator stau dupa ce adoarme ea ... si atunci de multe ori adorm si eu!!!!

Multumesc pentru strigare Elteka ... esti o scumpa si savurez de-a dreptul postarile tale!!! Poze noi .... avem cateva ... dar nu mai sta matza la pozat ... si parca nu sunt asa de reusite ... voi pune cateva foto de la gradinita (merge vinerea). Un mare de la Teodora pentru Elias!

Ckristina sa stapanesti masinuta sanatoasa fara evenimente rutiere!!!

Ella , iti multumesc pentru faptul ca ne impartasesti mereu experientele voastre .. de la tine am aflat de calma baby, care la noi functioneaza in starile de nervozitate ... si astept sa-mi spui si de calivita .... papa Bobo mai bine?

Michelle, am incercat din nou sa las un comentariu la fotografiile cu frumuselul tau si nu am reusit ... ii transmit aici un de la Teodora!

Sanatate maxima tuturor!!!!!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Am venit si noi de afara.Am profitat ca am prins putin soare si am iesit la plimbare prin balti.
Am reusit sa citesc si ce ati mai scris,daca tot am prins din nou 5min libere.
Madaiulia-asa face si al meu cu cartile de povesti.Cel mai mult am reusit sa-i citesc o pagina din Bambi,dupa care a inceput el sa "citeasca" si ma punea sa-i explic desenele.Oricum cred ca a inteles mai bine povestea asa.
Ioana-eu zic sa nu-i iei de acum papuci.Pana in iarna mai e ceva.Acum le creste piciorul foarte repede si sa nu-i pastrezi pe post de "bibelou" dupa.Al meu are marimea 24 acum,iar in vara avea 19.
Motannel-bine ai revenit.Un pentru Teodora,ca prea seamana cu al meu in privinta calculatorului.

anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni

Mergi la inceput

Avem album nou ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Motannel ce a crescut Teodora, e o adevarata domnisoara. Cum de o primesc la gradi doar o zi pe saptamana? As vrea si eu pt Andrei la fel, dar nu am gasit.
Betty si pe Andrei il mai apuca dragul de cate o hainuta, pereche de pantofi/ghete si nu renunta la ele nicicum. Trebuie sa invetez tot felul de povesti sa-l coving. Ce domnisoara mare e si Andreea, mereu va urmaresc si pozele, tin pumnii sa scapati usor si de ultimele maselute.
Si ca tot ziceai ca te distreaza cum vorbeste Andrei , sa-ti mai zic niste cuvinte haiose dupa parerea mea :paca=carpa, puca=cupa (de la escavator), baghi=gabi, abuie=sufragerie si nu imi mai vin in minte acum.
Ioana cu marimea la pantofi chiar nu stiu ce sa zic, eu i-am luat lui Andrei o pereche 23 in iarna pentru perioada asta, dar cred ca abia in toamna va ajunge sa-i poarte. Asa ca momentan am renuntat la a cumpara incaltaminte in avans.
Mamici, capsuneii vostri stau la spalat pe cap? Stiu ca acum ceva vreme erau cateva mamici de fetite care se plangeau de subiectul asta. La inceput nu am avut probleme, dar de vreo luna e crima cand il spal pe cap, urla de cred ca se aude la doua blocuri distanta, am incercat cu explicatii, cu pacaleli, cu spalat animalute pe plus inainte sa-i arat ca ele nu plang, nimic nu merge. Ma ajutati cu ceva sfaturi?
Si aceeasi problema o avem si cu taiatul unghiilor, nu vrea sa stea si pace, la maini mai reusesc in somn, dar la picioare nicicum. Ultima data sa-l conving i-am spus ca am fost la cosmeticiana si uite ce frumos mi-a taiat unghiile, a stat, dar cred ca a stiut tot cartierul cine mi-a taiat mie unghiile ca "e'au ma'i-ma'i si uate" . Am avea si aici nevoie de ceva sfaturi.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Am sosoit de a petrecrea cu prietenii. A stat P 6 ore cu o matusa de-a lui tata-su, o data a zis mama, in rest numa voie buna!

Ankaa, Madaiulia, Betty, mersi de raspusnuri cu papucii. Am vazut Geox cu 90(redusi de la 250) si ma gindeam ce afacere as face daca as sti cit ii creste piciorul. Dar de ii vor fi mici, ma chiunui apoi sa ii vind. Desi 27 mi se pare mult la 2 ani.

Noapte buna

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Ioana si eu tot afacere cu Geox am facut, dar la inceputul sezonului de reduceri, erau cu 115(de la 250), sper sa nu-i fie mici in toamna, de vara nu prea merg, sunt cam inchisi. Dar noi traim pe picior mic, vorbim de 23 abia si aia undeva in viitor.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Madaiulia, is tare inventivi si haiosi cum vorbesc, trebuie sa le notam, eu pot sa fac dictionar. natu=elefantul, ziau=ziua, aha=halat si multe ca nu imi vin. Asa e in ultima vreme Andreea cu hainele, papucii, acum m-a pus sa ii schimb si fata de perna.Si ma pune si pe mine sa ma imbrac cu anumite haine si pe ea la fel, imi aduce cate 3 bluze sa i le dau.

Cu taiatul unghiilor nu a stat niciodata, totul se petrece in somn, daca am si tuns-o 3 zile la rand si evident ca tot stramb e bretonul.Acum are niste unghii la picioare f mari, m-am gandit sa i le tai, dar sa vad ca mi cam somn.I le-am mai taiat in timp ce se uita la Baby Einstein(de la Ella am furat ideea) dar acum nu sta nici asa. La spalat pe cap mai plange dar nu exagerat, ii zic sa dea capul pe spate sa nu-i vina apa in ochi, am grija sa ii dau cat mai putina si sta deocamdata.Si o spal f des pe cap, eu vreun an si ceva am spalat-o zilnic, apoi m-a certat mama ca a zis ca-i stric parul si o spalam o zi da si una nu, daca o las la 3-4 zile imi plange, asa ca, cat mai des.Dupa ce a venit de la mare, puteam sa ii torn apa in cap cu galeata ca nu zicea nimic. Si nici sa o pieptan nu ma lasa, sta asa ca omul padurii, dar ii creste parul repede si mult.

Si ceva haios, cred ca mai multa vreme ii tin fazele astea, anul trecut in vara era o fetita de 2 ani si ceva in papuci de casa, ca nu vroia altii si cica a stat si cu o pereche de pantaloni vreo 3 zile. Apoi au negociat si era cu papucii de casa dupa ea si cu sandale in picioare.

Motannel, ti-am admirat printesa. E tare frumusica.

Betty 24+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

betty o gravida la ora asta doarme.Citesc cu drag mesajele tale in care povestei despre andreea.
Sa-ti spun cum o vad io,da' sa nu te superi ca nu asta vreau:
o fetita desteapta.da' sensibila rau,tot timpul cerceteaza cate ceva si cred ca este si sociabila

Motanelti-am vazut printesica,este frumusica foc

ELTEKA da-i cu sfaturile nu te sfii,cine nu vrea nu citeste.Dar sa sti ca unele asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

intru si eu pe fuga...

Ioana,
cu intarziere, La multi ani! sper ca se accepta urari si dupa petrecere.

Nu stiu ce sa zic cu incaltarile; eu m-am riscat de fiecare data; acum poarta 3 perechi de ghete masura 24 si 2 dintre ele i le-am cumparat in oct sau nov de la Babyexpo cand purta 23; de data asta i-au venit dar cate perechi nu am dat cadou.

Betty,
si are faza cu incaltatul; miercuri ma grabeam de dimineata cu el sa-l duc la analize si cand sa-l incalt sa fugim repede, imi spune ca "doa'e pitiolul" ; il descalt, nimic; am verificat ghetele, am schimbat sosetele ca unele daca ii sunt mari putin fac cute si-l deranjeaza; n-a fost chip, a trebuit sa-i dau alte ghete.
Acuma nu stiu daca avea ceva cu adevarat sau pur si simplu face mofturi, ca are niste picioare late si urate ( a mostenit-o pe soacra si pe sot) ca uneori imi inchipui lupul ala din desene caruia ii ieseau toate degetele prin ghete.

Elteka,
am citit cu interes mesajele tale...mai scrie-ne; devine frustrant pentru mine cate carti ai timp sa citesti ; eu abia reusesc sa citesc pentru birou in putinul timp pe care il am.
Tu nu dormi niciodata?
Am citit printre randuri ca "nu e loc" pentru bebe2; si eu ma gandesc des la bebe 2 si culmea ca cel mai mult nu ma mai sperie experienta cu care la inceput a fost traumatizanta, ci ma gandesc ca ceea ce mai pot face acum cu unul clar nu voi mai putea face cu doi; este clar o abordare egoista dar din pacate nu pot sa-mi impun ceea ce simt; Nu pun insa punct, oamenii se mai schimba...

Te asteptam cu poze din State; mi-au placut cele de la NY.

Madaiulia,
si are cuvinte haioase in vocabular; de ex stie foarte multe nume de animale si le pronunta corect dar unele le stalceste de nu te poti abtine sa nu razi; de ex la cotofana spune " cafaiaia" iar la girafa spune " citasha".
Azi i-am cumparat iar figurine cu animale, de data asta un bizon si un urs polar; ne-a zis in masina la intoarcere: "usul polal taiete a Polul molt"
si in timp ce-i spuneam povestea cu Alba inainte culcare , ne-a zis ca Alba a facut " zeama " pentru pitici si a pus in ea "teapa, mocovi ojanj, taitei albi i patunjel vede".

Motanel,
ti-am vazut printesa; ce mare a crescut; ati tuns-o...

An@, nu prea ne mai scrii...

Doxinu,
am facut si eu reteta ta cu ficatel fiert in lapte si pasat cu unt, etc.
I-am pus pe putina paine lui ; ne-a uralat pana a reusit sa scuipe tot; eu si sotul am mancat si ne-a placut foarte mult.
I-am dat ce a cerut : paste cu mozzarela si sos de pesto.

Abia de aseara am inceput sa-i dam lui remediile homeopate.
Siropelul pentru pofta de mancare se numeste ZEN TONIC dar are si alte indicatii, imbunatateste starea generala a organismului si pe langa stramonium are si asta rolul sa-l linisteasca.
Numa ca trebuie dat cateva luni desi cica efectul se vede aproape imediat.
Ma bucur ca l-a baut fiindca e din fructe si fiind concentrat trebuie sa-l diluam cu apa.
Dupa ce l-a baut, a mai cerut " apa rosie".

avem si noi cateva poze recente:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PozeDavid2#5313048232749597362

Mergi la inceput

Multumim ca ne-ati admirat ... Doxinu, Madaiulia, Betty, Ella!

Ella ... pe Teodora am tuns-o acum a patra oara ... ma refuza categoric daca vreau sa-i pun agrafe sau elastice ... si reusesc numai asa ... pret de cateva poze, dupa ce o mituiesc cu o patratica de ciocolata alba. Cand termina ciocolata, sar si agrafele din par ... Ma straduiesc sa nu o mai tund, dar deja ii vine parul in ochi si, daca nu reusesc cu agrafele .... ajungem iarasi la tuns (o tund eu singura)!

Madaiulia, m-am mai laudat .. Teodora merge la gradi la nana ei ... O duc doar vinerea ca sa nu distrugem total procesul de invatamant al celorlaLti copii! Spre surprinderea mea ... Teodora s-a adaptat minunat la gradi ... a stat si cuminte pe scaunel, chiar si cu manutele la spate, a papat impreuna cu ceilalti copii ... numai cand merg eu in pauza sa vad ce face se obrazniceste grozav ...

A! Teodora poarta 21 la papucei! Sper sa nu-i cresca numarul prea repede ..

Mergi la inceput