***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(94)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Helau, fetele!
Ieri am scris o placinta de mesaj si cand sa il trimit am apasat nu stiu ce tasta si s-a dus naibii mesajul meu…So, de la capat:

Cristina, imi pare tare rau de problema ta cu sanul, sper sa se resolve cat mai repede.Acum 2 saptamani mi s-a inflamat si mie sanul, febra 40 timp de 2 zile, dureri ca la balamuc…e ingrozitor, mult noroc la dr.La Pitesti sper sa ajungem week viitor daca oi putea sa stau bine in fund sa pot face autostrada fara sa jelesc.Imi doresc mult sa merg acasa, pt mine e liniste la mama si sper sa ma pot rupe de pitica sa iesim la un suc.Dc totul e ok, o luam pe Miha si mergem la un cico.

Miniuta, iti doresc putere sa treci peste perioada asta, sigur o sa iti revii.Asa cum ziceai si tu, cand vei incepe munca full time si te vei mai desprinde de casa viata va fi mult mai roz.Si eu am perioade in care cad de la mare inaltime, dar apoi imi revin si mereu imi zic ca nu merita sa fii deprimat.E adevarat ca uit apoi, dar hai ca greul a trecut, David e baiat mare si in curand o sa scapati de toate micile neplaceri.Te pup!

Elteka, iarna zici?Aici a inmugurit salcia, e soare si frumos, am iesit cu pitica afara si ne-am plimbat…Vino mai des in Romania, noi te asteptam!Cum ziceai ca sta treaba cu proiectul nr 2?

Michelle, m-am uitat ieri la poze si m-am imbolnavit.Tu arati super, Dominic e un scump, plus ca ati avut un concediu de vis.Sunt invidioasa, eu nu cred ca apuc sa plec anul asta undeva, mi-am propus sa alaptez cat mai mult, asa ca…Cu mare intarziere, la multi ani, sa fii iubita si sanatoasa si sa te bucuri de cei dragi!

Betty, bine ca nu a patit nimic Andreea, asa e acum, sunt neastamparati.Al meu se cocoata peste tot si zice singur “buba”, si desi stie ce pateste tot nu e cuminte.Ma intrebai cum e cu 2 copii, pai am momente cand sunt daramata rau de tot, ma ajunge oboseala;acum cateva nopti Andrei a venit la noi in pat, cu o mana o alaptam pe Teodora si cu una il mangaiam pe el ca se cuibarise langa mine.Pana la 5.30 nu inchisesem un oki, ba se maraia unul, ba se scremea cealalta, ba alaptam, asa ca atunci mi-am bagat picioarele si m-am dus pe canapea, l-am lasat pe sot sa se descurce.Uneori ma simt tare denaturata, am gandit urat ca la ce mi-or fi trebuit mie copii, dar apoi imi pare rau ca am astfel de idei.Dar sunt si zile grozave cand sunt amandoi linistiti, cand Andrei vine de la gradi si o pupaceste pe sor-sa continuu, dar tre sa fiu cat de cat odihnita ca sa vad viata asa in roz.
E greu fiindca nu apuci sa iesi nicaieri, la un suc sau la un film, toata viata mea e o alergatura, acu 2 sapt a fost mama aici si m-am dus o ora in Carrefour la cumparaturi.Pai mi s-a parut raiul pe pamant, doar io cu sotu si cu gandurile noastre.Imi era greu si cand era Andrei ca nu avem ajutor aici, acu e si mai si cu 2 , dar or trece si perioadele astea…si atunci o sa le simtim lipsa.

Poohy, ma bucur ca ai scris, ce putin mai ai.Ma gandeam la tine zilele trecute, inca putin si o s ail tii pe bb mic in brate.Bine ca se termina cu serviciul, profita de saptamanile astea, rasfat-o pe Manucu, va fi mai greu la inceput, macar sa luati acum un avans.Sa scrii mai des sa stim cand sa scoatem agitatele.

Lavinia, Andrei (11 iunie 2007) si Teodora (14 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

El, ah o incantare mesajul tau l-am parcurs..tzaaaaac..m-am bucurat sa ma aud la Oscare ..bineinteles ca am sorbit incetisor mesajul care speram sa apara: al Laurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

LA MULTI ANI IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

LA MULTI ANI! ioana, numai bucurii si surprize placute sa-ti aduca viata.

lavini, multumesc de incurajari. sa nu iti inchipui ca sunt permanent scufundata intr-o gaura neagra (desi asa am un stil de a scrie de zici ca sunt pe duca). evident ca am si eu zile bune si rele, mai rau e ca am un piticut pe undeva care spune mereu "vreau, vreau, vreau", si la naibii, numai lucruri imposibile vrea. ca de ex sa dorm taman cand se scoala david miorlaind, sa ma uit la un film in serile in care el se culca la zece (da da, avem si de-astea, desi in mod normal el adoarme pe la opt jumate cel tarziu). vad si eu ca atunci cand merg la servici, sau ies o seara in oras, sau cateva ore pe undeva imi e mai bine. e urata rutina asta, asa frumoasa cum e ea. sanatosi sa fim, ca dupa cum ma cunosc, cand o sa ma scol zilnic la cinci sa merg la munci, o sa duc dorul zilelor astora.

si tie multa putere cu cele doua comori ale tale.

crema pe care ne-o recomanda liviana pentru vindecarea epiziotomiei se cheama carpicon, parca.

didisor, esti mortala, ai niste povesti, sa ne fie si noua invatatura de minte. eu am o obsesie cu usa incuiata (avem si noi clanta care nu se deschide decat pe dinautnru, din afara iti trebuie cheia). am ramas de doua ori ca boul in fata usii incuiate, dar pe atunci nu il aveam pe david, si spre norocul meu, de fiecare data a fost vecina acasa si s-a dus si mi-a adus cheia socrelei de la servici. acum ma uit de sapte ori inainte sa ies pe usa sa nu cumva sa nu ies fara cheie. mai ales in zilele in care sotul e in delegatii prin elvetia si socrela in concediu in ro.

si da, ai maaaaaaaaare dreptate, nominalizarile eltekai seamana grozav cu unele la oscar. pe mine ma face o asemenea strigare fericita cel putin o saptamana.

de trei zile o duc boiereste, dorm cate o ora la pranz, de obicei cu david in brate, si e tare bine. mintenasi nu o sa mai stea la pupacit si o sa ma puna sa bat la usa inainte sa ii intru in camera, sa vad pe unde o sa scot atunci camasa, daca acum am zile in care ma sufoc.

un week-end frumos si plin de soare va doresc! la noi au anuntat pentru maine 15 grade, iuhuuuuu. de la servici ma duc direct in oras, si nu mai vin pana noaptea acasa. asa mi-am pus in cap, ca sa simt si eu ca a venit primavara.

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Lavini, multa putere in continuare, merci mult ca iti faci timp si ne mai scrii, eu aproape sigur o sa dispar din peisaj. Nu te mai gandi ca esti mama denaturata, esti obosita rau, dar va trece perioada asta si ajungem si noi ca Didi (sa fie copiii mai mari) sa savuram momentele in care se iubesc.

Didi, merci mult de sfaturi, sa stii ca m-am gandit la masina de spalat vase, dar astea vor ramane in grija sotului si sigur isi ia. Cand am fost in delegatie 3 luni si-a cumparat fier de calcat smecher, cica ala vechi nu calca bine. Buna inventie cu placa, carut fix de ala am si eu, acum sper sa mai tina sa pun landoul peste ca pocneste o roata. Placa e tot de la el sau de la alta firma?

Daca dorm cat de cat, ma pot organiza bine, altfel o cam iau razna de la oboseala. Nu mai spune de astea cu nasterile in romania, stii eu is pe alta planeta ca nu am TV numai pe computerul sotului care lucreaza pana la 11 seara , apoi dupa ora aia eu adorm si habar nu am de nimic ce se intampla pe la noi. Cum sa nasc in strainatate cu inca unul dupa mine, ma duc la Cluj la o maternitate privata, sper sa fie ok. Inca ma gandesc la cezariana ca ma ia groaza tare rau de nastere, dar vad eu mai incolo.

Andreea mea habar nu am ce are, vad un colt de masea, ieri a facut ceva febra (avea 38 dar dupa baie si un pui de somn). Azi nu mai are deloc, nici un semn de raceala, ieri eram convinsa ca raceste ca a stranutat de cateva ori. A facut 4 scaune moi, nu a mancat mai nimic, azi s-a trezit rupta de foame ca nu i-am mai dat lapte ca dupa el a facut imediat kk, a mancat un ou si o banana singura, cerea si unt dar sa i-l dau asa gol, apoi a mancat mar. La pranz a mancat putin, si incet, banuiesc ca maseaua o jeneaza si de la ea is scaunele moi, febra nu mi-o explic ca ea nu a facut niciodata. Dar era tare ciudat, acum puneam mana si o simteam calda, era imbujorata, peste 10 minute era ok.

Betty 24+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

LA MULTI ANI IOANA,sa fi sanatoasa faericita si sa te bucuri de familia ta

DidiAlex patut cum aveti voi am avut si noi identic,foarte practic din toate pcunctele de vedere,l-am dat la alt bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Betty, Mihamora,Madaiulia, Ella, Ckristina
N-am poze noi, credeti? . Radeam cand scria Carmensoare ca a plecat sotul cu telecomanda in buzunar pe post de mobil, al meu e la fel de zapacit. Ba mai face si boacane, de exemplu sparge camerele foto . Pe asta ultima ce-a spart-o la sfarsit de decembrie n-am mai inlocuit-o, peste o saptamana mergem la Washington si o sa iau alta, trebuie sa pozez ciresii in floare

Doxinu
Io n-am nimic nici in minus nici in plus, acelasi numar, da' poate coborati un pic de la mansarda...pe la etajul unul... sau parter??...catre demisol...

Daca era sa schimb ceva dupa sarcina as fi schimbat numerele de la sutien cu drag...da' asa am schimbat numarul la pantofi...cu doua numere ... acu' tot ma uit la cei "vechi", Doamne ce frumosi mai sunt si cum i-am mai adunat eu de prin toata lumea...poate-poate mi se micsoreaza la loc

Liv'
Multumim de film si poezie

Elias e bine, nazdravan ca intotdeauna dar constat progrese - am inceput sa negociez, cere ceva si-i spun ca primeste dupa ce strange jucariile, isi da pantofii jos, mananca mancare, dupa ora X/cand vine noaptea, si intelege si accepta, si-mi reaminteste. E un copil foarte intens, poate c-asa l-am facut noi, poate e zodia,poate e temperamentul, sau toate astea - dar vrea mereu atentie, stimulare, partener de joaca.

Cel mai mult ii plac povestile, cred ca peste zi insumam o ora jumate de citit, asculta povestile neclintit, ba le vrea de doua-trei ori. Si le alege el, fie din raft, fie urla "Duc mama cartea pocusorii". Cititul e asa ca inventez, sau citesc daca n-am chef, si ma opresc din loc in loc si el descrie imagini, numara, numeste, canta, face paralele cu viata reala (Tort 'cut mama Mia - adica tort ca si cum a facut mama cand a venit Mia - ca nu foloseste prepozitii inca, sau rar). Vorbeste intr-una, la fel de bine in ambele limbi, ba mai nou face traduceri pentru toti, fie ca-l intrebi cum zice mama/tata, da' de obicei se ofera el: mama "casa", tata "maja". L-am dus la doctor, a innebunit-o pe aia, parca era curs de estoniana-romana. Mai nou imita tot ce vorbim noi pe engleza, ieri a zis non-stop "put bro' shoes" si "what a mess" (asta ultima e din teletubbies, eu ii pun numai filme pe engleza, desi mai scap cate ceva pe romaneste cand suntem singuri, ca sa il testez daca intelege)

E pasionat de Tubbies, de Mickey Mouse si prieteni, de Alba ca Zapada si pitici si de Trenuletul Thomas. Are o cana cu apa cu trenul asta, apai bea apa numai ca sa aiba ocazia sa zica "trenuletul Thomas". si inchipuie-ti ca e r-rait... deocamdata cel putin

Si se apuca sa ghiceasca sexul celor care vin la noi, asa, in gura mare "Robert are pufuletz"... si tata are! da' mama n-are...mama are...si tot asa...acu' Robert nu e un baietel de varsta lui...

Si e la fel de pupacios cum spuneai si tu... Ma pupa de zeci de ori pe zi, ii ia capul in maini, tzoc-tzoc, ma strange in brate, mama-i 'moasa

Petit_ange
Contrapupici Isei!
Aici inmuguresc copacii in mai...si pasarile...nici urma de ele. E -1 grad...

Madaiulia
Ce mai povesteste nazdravanul tau? Nu reusesti sa-i faci un filmulet "in actiune"?

Ella
De unde numar 2? Sotulache a fost acasa 5 zile intr-o luna, si alea nu erau potrivite... Daca ma uit bine la agenda lui, undeva prin octombrie ne "potrivim"... Da' intre timp mai lucrez la etajul meu superior, ca eu nu-s 100% convinsa ca fac fata, pe nr. 1 l-am mai dus in dreapta-n stanga, da' cu doi stau acasa...si nu stiu daca "pot"...

Miniuta
Ce sa-ti scriu eu si sa nu stii tu? Nu gasesc nimic. Si nici nu vreau sa starnesc discutii. E evident ca sunt unele femei care gasesc implinirea in a avea un copil, fie ca asta si-au dorit dintotdeauna, sa devina mame, fie ca e un moment propice in viata lor, fie ca descopera ceva care devine relevant pentru existenta lor, sentimente noi, care depasesc in intensitate altele.

Asta e un exemplu pentru cazul b. Am o amica, si-a terminat doctoratul. La Cambridge. A venit in tara, bataie cine s-o angajeze, e o tipa super desteapta. Si-a luat ce-a vrut ea, mai mult cercetare, ca voia sa aiba timp "sa gandeasca" si sa n-aiba sefi. Si-a luat un sot bancher. O adora. P-orma au construit o casa. Culmea confortului in stil minimalist scandinav.... P-orma si-a descoprit un hobby, are un blog premiat international. A facut cursuri de fotografie, si-a primit cadou o camera foto de ziua ei ca numai masaj nu face... Atat ca nu venea bebe. Dar intre timp a venit. Si amica asta a mea pluteste. Venise timpul sa ia o pauza de la servici, si il are acolo sa se intoarca la el. Nu-si doreste decat sa tina astea 18 luni de concediu de maternitate de doua ori mai mult.

Pe urma mai sunt femei cu o viata interioara bogata, care isi adora copilul, dar el nu poate inlocui tot ceea ce ele experimentasera anterior. Daca nu se delimiteaza de el, resimt asta ca pe o constrangere. Unele reusesc sa se intoarca la servici sau sa-si gaseasca o precupare regulata in afara casei, dar altele nu - remuscari, lipsa sprijin din partea familiei, nu sunt joburi, gradinita/bona e scumpa... varii motive. Sa dorm ca mi-e somn, sau sa ma ocup de el? Sa scriu pe forum ca-mi place, sau sa ne jucam cu trenul? E o arta sa reusesti sa raspunzi nevoilor din Piramida, si sa te asiguri ca raspunzi si celor ale copilui (si momentan ei depind de noi sa le satisfacem marea majoritate). Care sunt primele? ale cui? Cum ne simtim? facem un sacrificiu? Asa trebuie sa fie? Eu sunt pe primul loc. Si n-am remuscari?? raspunsul e in noi, nu in afara, dar unele intrebari bine gandite ne ajuta sa ne orientam in a ne intelege, a trai asa cum vrem. Arta de a trai frumos si in pace cu noi insine. Cine o stapaneste, "sa ridice primul piatra". Eu nu, de asta iti scriu cu ce mai imi alin eu caderile (Sigur ca mai sunt si alte moduri de a te raporta la noua ipostaza, cea de parinte, n-am intentionat sa ofer o grila, sunt sigura ca sunt clasificari destule pe tema asta, le-am scris pe astea fiindca imi sunt "familiare").

Deci..la un nivel mai putin filozofic decat asta, e o carte de E. Pantley (The no-cry discipline solution) cu un capitol frumos, Why do parents get angry at their children, si zice:
- fiindca nu au formarea necesara. A fi parinte e ceva care se invata, si e un job dificil si complex, fara pauza de cafea, si fara retete. Fiecare copil raspunde intr-un anumit mod... etc
- fiindca nu au sprijin (eu cand o am pe mama sa stea cu el, parca sunt alta persoana...)
- frustrare, confuzie, dezamagire: fiindca desi ne facem planuri si tinem casa curata, si liste, si merge bine ...copilul tot nu se "comporta frumos" (adica nu rspunde la o faza precum ne-am dori noi sa raspunda, de exemplu nu mananca, nu sta singur nici 5 minute, nu vrea sa mearga afara, nu accepta sa i se puna hainele)
- asteptari nerealiste (viata roz din vise, din filme, ipostaza de parinti "buni" in care ne-am imaginat, comparativ cu felul in care raspunde copilul - refuza, arunca, sparge...)
- alte nemultumiri din viata sunt trsnpuse in relatia cu copilul (de cate ori n-am strigat la el fiindca de fapt ne suparasem pe altcineva sau altceva)
- furia mascheaza alte sentimente
- e ok, fiindca e un raspuns emotional normal la probleme. Chestia e "CUM".

Continuarea n-o pun, fiindca nu vreau sa dau sfaturi , dar daca nu gasesti cartea, pot sa incerc sa copiez, sintetizez, imi zici tu.

Pe alt plan mi-a placut Arlington Park, de Rachel Cusk si Dispatches from a not-so-perfect life, de Faulkner Fox.

In alta ordine de idei, m-am uitat pe pozele lui David, pai e un artist cum construieste ele turnurile alea, e deosebit Elias avea o perioada cand urla ca nu reusea sa uneasca vehiculele de orice fel. Ca n-aveau toate carlige sau magneti, ca nu merge caruta cu tren, nu intelegea si dadea cu ele de se faceau tandari. M-am gandit la tine , ce spuneai ca multi barbati sunt handicapati emotional cand incercam sa-l fac sa inteleaga ca e ok sa fie frustrat ca nu reuseste

Mihamora
Ce de bunatati pe site-ul ala , cat pe aci sa scot sucitorul si fainurile desi era trecut de miezul noptii Si ce scump e Domi cu scufia de bucatar, misto tare, mi-a placut. Tu i-ai luat bucatarie? Eu i-am luat o casa-cort, am bagat bucataria inauntru, mereu mestereste ceva si trebuie sa gust din tot.

Didialex
Frumoase amintiri, cu pierdutul le am si eu...In germania am panicat asa de rau ca am plans si i-a parut rau de disperarea de pe fata mea. Acum se striga singur dintre raftrui, Elias, Elias...cateodata si numele de familie. Acum l-am invatat si adresa..

Oscare, zici? Poate, fiindca n-am nominalizat pe toti la care aveam ceva sa le scriu, fiindca am "empatizat" in diferite circumstante...si scriu de multe ori la persoane care nu-mi raspund niciodata, nici la o urare, nici la un compliment, nici la o intrebare...

Eu nu prea am avut timp, numai saptamana asta am reinstalat windows si toate acareturile de 3x...Odata din cauza de copil care in loc de 30 de giga, mi-a repartitionat la 30 de mega, si uite cum raman fara memorie, inginerasul meu [:-)] P-orma am avut baietii bolnavi, am mers chiar cu Elias la spital ca nu l-am coborat sub 39.5 nici cu paracetamol de 250, nici cu baie in apa calduta, nici cu sosete ude... In miezul noptii, ca pleca sotulache in delegatie la 5 dimineata...I-au facut test de sange si n-avea nimic bacterian, altfel lua antibiotice. Atat ca e un virus pe aici care nu raspunde la paracetamol si estonienii merg ca si americani, pe nesolicitarea ficatului cu antitermice simultane (gen paracetamol-ibuprofen), nu m-au lasat sa alternez nimic din ce citisem, si nic nu se gaseste decat Panadol pe aici..

Acu' m-am apucat sa bolesc eu, se putea sa nu impartim? mai apuc sa scriu cat stau cu picioarele in apa fierbinte. De citit citesc, chiar si de pe mobil, in tramvai.. Urmaresc regulat poze si postari despre Oana si Sonia. M-am mai bucurat de postari/poze/bloguri de Madi (stiu ca esti ocupata cu serviciul , mi-e dor de Ana), An@ (foarte trendy cum zicea Ella minunea ta , Madaiulia (vezi sus), Chiqui (vazut poze ultimele cu Livioara dulce), Angiuta (Berlin, again, sometimes... ), Ckristina pentru toate problemele pe care le-ai avut si cu sanii si cu alergiile, Addinel (minunat scrii la blog), Arcadia, Vas, Kid, Diana, FloreRoman, Monytza, carsta - care scriu si ma bucur tare, Motannel (poze noi am tot cautat, dar ma bucur ca apuci sa scrii si un pic, e o dulce Domnisoara T.), Ramo7 (unde esti??),

Pe urma fete care rar sau deloc nu mai scriu.. Vali5, Monicoasa, Bogalina, Dianalaura, Sobi, Lilly_love, Pitica, Pepsica, Andrada, Carrie...

As scrie cate ceva pentru fiecare fata de pe lista, dar am crosetat pe mesaj de la pranz, ii dau drumul ca altfel trece direct la arhiva

Mamica lui ELIAS ( 31.05.2007)

De sarbatori, decembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

LA MULTI ANI,Ioana!

Sa fii sanatoasa si cu energie sa-ti indeplinesti toate planurile!

Mamica lui ELIAS ( 31.05.2007)

De sarbatori, decembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Va multumec pentru urari! Am avut o zi minunata, cu toate ca a plouat toata ziua, iar acum ninge mai rau ca in Estonia Eltekai! Dimineata cu baietii mei, dupa masa cu fetele si lela prin oras( ce bine e!!, ca eu sint de aia care o pot fi angry din motiv de lipsa de sprijin, dar totusi ma mai salveaza sotul din cind in cind si se salveaza si pe el, ca daca nu vede el
Miine fac petrecere cu prietenii, ca azi a venit RApid la Cluj... si nu se putea!

Va pup, noapte buna

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

La multi ani! Ioana Multa sanatate si fericire alaturi de pitic.
Elteka repede spun si eu prezent la Oscar. Cum ne scoti tu pe toate din barlog . Si revigorezi si subiectul.
Am savurat tot ce ai scris, dar trebuie sa recitesc, pentru ca acum am citit oarecum in viteza, cum citesti o carte care-ti place mult si nu o lasi deloc din mana sa vezi cum evolueaza actiunea.
Multumesc de intrebare, Andrei vorbeste de toate, a inceput sa lege cu prepozitii si e tare dragut. Nu-mi vine in minte decat o chestie pe care mi-a zis-o seara trecuta cand se juca cu animalutele de plus si le tpt dragalea si pupa. Eu m-am bagat in mijloc si i-am zis sa ma pupe si pe mine. Iar el foarte serios mi-a raspuns "pe tine nu te pup apuma, pe tine te pup cand peci a tebciu" (asta e ritualul nosttu cand plec dimineata, vine la pupat si ma pupa si el, iar in diminetile cand plec inainte sa se trezeasca el, rar, dar se mai intampla, e dezamagit pana ma intorc "mimineata nu pupat mama"). Nu reusesc sa-l filmez ca devine interesat de camera, si nici fotografii nu pot sa-i fac deocamdata, mi s-au terminat bateriile la camera si nu mai gasesc incarcatorul (ca tot veni vorba de cascati) si uit mereu sa cumpar din alea normale. Si sotul care e plecat imi tot cere poze, dar deocamdata nu am cu ce. Maine vine cineva la curatenie, sper sa il gaseasca ea.
Si altfel e un agitat, nu are rabdare doua secunde sa stea intr-un loc, seara trecuta la un loc de joaca se mirau mamicile ca e asa mic si asa agitat (ulterior s-au convins ca e mic de statura si slabut, ca varsta nu era chiar mezinul). Plus ca toata lumea se mira cat vorbeste.
Am un filmulet vechi, de acum cateva luni, daca dau pe dvd-ul pe care l-a salvat sotul il postez. Vorbea destul si atunci, acum e deja moara.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput