ce facem de Paste?

ce facem de Paste? | Autor: daiana_raluk

Link direct la acest mesaj

Ce faceti de Paste? M-ar interesa unde am putea merge cu 2 copii,sa se distreze si ei,sa fie curat si nu foarte scump,pana in 400 euro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Noi mergem la Bran, la complexul Vila Bran. Sper sa fie ok, ne costa cam 8 mil camera pentru 3 nopti cu Masa de Paste, plus ce mai cheltuim acolo pe mancare. Macar de-ar fi vremea frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Noi stam acasa... din motive financiare...

Insa niste prieteni au fost anul trecut cu cei 2 copii in Bulgaria, au fost multumiti si nici nu i-a costat mult

Ingrid si Cristi 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daiana_raluk spune:

Si eu tot la Bran m-am gandit,dar nu am fost niciodata la Vila Bran.Sper sa nu am surprize neplacute.Laura,poate ne intalnim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Noi am gasit pana la urma, pachet in Gura Humorului, cabana Bogdaneasa, la casute (se vad in poze pt cine e interesat), cu incalzire centrala si baie proprie, 2 adulti, copiii gratis, 13 mil, mic dejun si cina si 5 nopti de cazare.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Mie mi-a placut tare www.pensiuneavalahia.ro/" target="_blank">aici. e drept ca de mine e foarte aproape. Au o microferma, loc de joaca pt copii, teren de tenis, ATV, cam de toate (aer curat ca doar e munte). Preturile sunt ok.
Noi de obicei de sarbatori mergem la bunici.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Noi vom merge in Bulgaria, la Duni Resort, Marina Royal Palace. Cred ca este o oferta buna: 3 nopti, all inclusive cu meniu festiv traditional de Paste (oua rosii, miel etc), 2 adulti si un copil, 222 euro toata afacerea. Hotelul este de 5 stele si este nou, am citit commenturi favorabile si speram sa fie frumos. Mergem sa ne relaxam, sa stam la piscina si poate putin sa vizitam Sozopol, Burgas etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita74 spune:

Si noi plecam de paste.Merge la Viena dar prin agentie de turism ci am rezervat hotel prin www.booking.com si am iesit super bine ,4 nopti 350euro mic dejun inclus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

eu ma gandesc la zona nordul moldovei, am vazut acum cativa ani o pensiune drguta in Voronet, casa Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

ANEMONA ....ne vedem la Duni....prin agentia prin care am luat noi biletele la acelasi hotel tot 3 nopti am dat 198 euro doi adulti si un copil de 5 ani....si daca am vazut ca-i pomana asta , ne-am luat camera junior suit si am platit "astronomica" suma de 240 euro...sintem cam 17 familii....multi au luat camera standard la 198 euro. Ai uitat sa specifici ca avem si transport cu autocarul la biserica in noaptea de inviere de nu vrei cu masina....ce mai !....ma costa mai mult daca mergeam la soacra-mea de paste , si oricit se straduieste sa ne faca de toate nu aveam 5 stele all inclusive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Lidia, super pret ai gasit ! De la ce agentie ai luat bilete?
Noi asteptam sa vedem cum va fi si poate la intoarcere facem rezervare si pentru la vara, asa ca vreau neaparat sa-mi spui si mie pontul
Asa este, oricat ai de toate acasa, parca tot mai bine la hotel. Abia asteptam si noi. Tot ce sper eu este ca piscina interioara sa fie incalzita, ca in rest cred ca va fi foarte bine.
Ne vedem acolo , mai ales ca si noi avem fetita de aproape 5 ani, poate ne jucam impreuna. Noi venim pe 18. Voi?

Mergi la inceput