ce facem de Paste?
Raspunsuri - Pagina 2
lidiadanaila spune:
Noi venim vineri - 17.Printre cele 17 perechi cite suntem , citiva au fost si anu' trecut de paste tot aici , le-a placut si s-au dus si in vara....si sunt din aia umblati prin lume !....noi am mai fost la bulgari la nessebar acum doi ani. Agentia este balkan travel cu sediul pe linga banca nationala [ sper sa nu ma injure nimeni ca fac reclama , chiar n-am nici un interes] .Ne vedem acolo ! Sper sa fie vremea bunicica , ca as mai vizita odata orasul vechi nessebar !
Laura T spune:
Am petrecut Pastele la Club Vila Bran (din Bran), a fost supeerrr, ne-am simtit neasteptat de bine, servicii ireprosabile, amabilitate, organizare, program artistic, activitati pentru copii, vreme buna cu mult soare, mancare delicioasa, absolut tot! Nota 10!
daiana_raluk spune:
Si noi tot la Club Vila Bran,a fost foarte frumos,copiii s-au simtit excelent,o foarte buna organizare.Exista distractie pt fiecare,si mic si mare.Si nu in ultimul rand,foarte ieftin,la cate s-au oferit.Recomand tuturor sa mearga acolo
CatXO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nma Mie mi-a placut tare www.pensiuneavalahia.ro/" target="_blank">aici. e drept ca de mine e foarte aproape. Au o microferma, loc de joaca pt copii, teren de tenis, ATV, cam de toate (aer curat ca doar e munte). Preturile sunt ok. Noi de obicei de sarbatori mergem la bunici. Nico, mami de Andra si Alex poze Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS br / /folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2 |
Am fost la pensiunea Valahia acum de Pasti. Daca nu era vremea frumoasa si peisajul de vis regretam alegerea facuta. Organizarea a fost de tot rasul. Apartamentul pe care l-am rezervat era o camera de fapt care avea un pat dublu, un pat simplu si o canapea micuta. Apa calda era doar la cerere si pentru 20-30 minute. Cica nu prea mergea boilerul...Caldura la fel...la cerere... Ceea ce m-a deranjat cel mai mult era orarul meselor, mai ales in conditiile in care am mers cu copii mici. Micul dejun la 9.30-10, pranzul la 14.30-15 si cina la 22-22.30. Mancarea era de obicei carne (pui, miel la alegere) cu cartofi. 3 zile am mancat meniul acesta la pranz si seara. Cei care ajunsesera cu 2 zile inaintea noastra se pare ca au avut carne cu orez, in ambele zile
Nu vreau sa fiu carcotasa, dar pe acolo nu mai calc...
Laura T si noi am fost in toamna la Vila Bran. Excelent ne-am simtit, intr-adevar de nota 10!
Porumbita spune:
cum a fost?
v-a placut?
anemona spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Porumbita
cum a fost? v-a placut? |
Porumbita, a fost foarte frumos. A fost chiar mai bine decat ma asteptam. Am mai scris impresii aici, http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131971&whichpage=2 daca vrei sa afli detalii.