Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(48)
Raspunsuri - Pagina 8
anamariacs spune:
Picky_toto..LA MULTI ANI!!!

Sa fii sanatoasa si sa aduci pe lume bb sanatos, mincacios si frumos!
ana-maria
28 weeks
http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni
Deea_24 spune:
Am schimbat si semnatura. Timpul trece asa de repede!
Dici, imi plac pozicile tale, aratai fff bine, cat despre faza cu "domnul in uniforma"... no comment, dar m-am amuzat rau cand am citit ![]()
Picky cred ca a fost de-a dreptul socant sa auzi ce spune "viitoarea mamica" despre deranjul pe care il poate provoca bebe cu alaptatul... este incredibil cum pot sa gandeasca unele femei.
Tiana, [Relusha] bine ati revenit!
Laurraa aproape ca imi dau lacrimile cand vad filmuletul 
[Ely] 
Deea,
32+ cu bebel mic Darian Rafael
Cel mai frumos dar! http://bd.lilypie.com/KlIap2.png
cateva poze cu noi http://www.flickr.com/photos/deea_24
Deea_24 spune:
Dana felicitari pentru surioara ta. 
Betty felicitari pentru fetita!
nicuratze si eu pot sa adorm chiar daca bebe tine spectacol, normal dupa ce ma satur sa savurez ![]()
Laura Oana te asteptam cu vesti bune!
Maria eu mi-am ales a VII- a baba si a fost cea mai urata...
a plouat toata ziua..
Carla multumim de sfaturi in legatura cu meniul lui bebe. Mai odihneste-te si tu ca meriti! pupici 
miereamara e groaznic prin ce ai trecut, am ramas paff! sa iti traiasca bebelasul si sa creasca frumos si voinic!
otiliap ai grija de tine si insanatosire grabnica! 
dani3lla esti sigura de prenatal??? eu am intrebat la salarizare (ca stiu ca nu e impozitabil)si mi-a spus ca intra sigur in cele 12 luni...
Deea,
32+ cu bebel mic Darian Rafael
Cel mai frumos dar! http://bd.lilypie.com/KlIap2.png
cateva poze cu noi http://www.flickr.com/photos/deea_24
dicirstea spune:
Deea , cred ca se da cu banul
nici la mine la servici nu se ia in considerare la calcul.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a lui Toma/Filip/Luca/Vlad
24
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
philip spune:
neata
maria, inca nu am vb cu dr, am sunat si am lasat mesaj cu o asistenta. si ea mi-a zis ca se pare ca am dat-o in bara cu rezultatele, dar astept sa vb cu dr sa vad ce sfat imi poate da.
picky, la multi ani si sarcina usoara in continuare!
laura, pupici, esti o draguta.
carla, eu vin sa-ti daram teoria, si zic si eu ca betty :)
eu diversificarea lui philip am inceput-o cu legume, plus ca manca absolut toate legumele posibile, incluzand spanac, fasole verde, mazare etc. ghici cine nu pune gura pe legume acum? mananca morcov, tulpina de telina, castravete si, mai nou, brocoli, dar e tare mofturos. la el a inceput criza mancarii pe la 2 ani si parca abia acum incepe sa mai accepte si altceva. are aproape 5 ani.
sunt copii si copii, asta e morala mea.
mey, va rog eu nu mai vb de sfinti si alte copturi, fie-va mila de o mamica celiaca si diabetica :(
strunfita, super pozele de la munte si vad ca skiorul tau e mai mic decat philip, poate ar fi trebuit sa-l ducem si noi anul asta la ski...
philip
27weeksbabyboy
mommyandreea
dicirstea spune:
Memoria mea functioneaza in salturi...
Carla, donez masa cu mucenici din aceia la cuptor, sambata seara erau mortali, am baxat 6 buc. dintr-o inghititura, iar acum nu mai pot nici sa ma uit la ei...
, mi-a pus mama la pachet si nu m-am putut uita la ei macar.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a lui Toma/Filip/Luca/Vlad
26
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
LauraOana spune:
hallo fetele...
am vent si eu de la nena dr
..bebelasul are in jur de 1400gramme si 34cm..
..se vedea asa de bine ca are niste obraji rotunzi rotunzi 
...cintarul la dr nea aratat 62,5kg ( 12,5 kg in plus)
..dar e ok..m-am obisnuit cu ideea
...dr a mai spus ca am o mica lipsa de fier, si mi-a prescris ceva tablette...bebele este tot cu capul in jos.."saracutul" deja de luna trecuta tot cu capusorul in jos e...
..in pozitie de "start"...
din pacate depresia mia nu a disparut..nu stiu ce e cu mine..
..nu e genul mau sa fiu depresiva...cred ca hormonii sunt de vina..habar nu am...va pupacesc pe toate!!!
picky-toto la multi ani!!!

p.s.: mie mi-au povestit mama si bunica ca am fost foarte foarte mofturoasa la mincare, mincam foarte putin si si atunci doar ce vroiam eu..si eu am crescut la bunica la casa (deci eram TOATA ziua pe afara la aer curat) si tot nu aveam niciodata pofta de mincare...mai eram si foarte foarte slaba...ajunsese bunica sa aibe tot timpul grija sa mai fie 2-3 copii pe la mine cind era ora de masa ca sa ma indemn si eu cu ei la mincare...
si chiar imi aduc aminte ca stateam citeodata cu orele in bucatarie ca nu imi dadeau voie sa ies din bucatarie pina nu mincam tot din farfurie..si tot nu mincam...eu imi aduc aminte ca pur si simplu nu imi era foame..si nici pofticioasa nu eram...![]()
30+
bebicul nostru 
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
LauraOana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dicirstea Memoria mea functioneaza in salturi... Carla, donez masa cu mucenici din aceia la cuptor, sambata seara erau mortali, am baxat 6 buc. dintr-o inghititura, iar acum nu mai pot nici sa ma uit la ei... |
ce sunt mucenici???
m-as bucura mult mult daca mi-ar explica si mie cineva
30+bebicul nostru

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
alberta72 spune:
La multi ani tuturor albinutelor. Cu intarziere, dar niciodata nu e prea tarziu. Sper ca ati petrecut bine. Nici noi aici in Canada nu simtim 8 Martie, desi e zi internationala.
wow 40000 nasterea in State. Mi se pare enorm. Noi nu platim nimic aici indiferent de complicatii. Si poti sta in spital atata timp cat trebuie bebe sa stea. Si taticul la fel. Si mie mi-au propus sa il scoata pe Andrei cu forcepsul si am refuzat si atunci au trebuit sa-mi faca cezariana.Oricum ei te pun sa semnezi pentru orice, le e frica sa ii dai in judecata dupa...
Cu mancatul, Andrei nu mamanca mare lucru, dar nici dulciurile nu ii plac. Pana si ciocolata o scuipa pe jos. Si el face 5 ani in iulie, nu e slab si e sanatos, raceste rar, un copil foarte activ parca e pe arcuri. Ii dau gummy bear cu vitamine zilnic si sper ca e OK. Aici sunt vitamine pentru copii care nu mananca legume, sau pentru copii care nu mamanca proteine, carne, etc .
Philip nu te speria, probabil ca poti controla diabetul cu dieta. Trebuie sa vorbesti cu doctorul si probabil ca o sa te trimita la nutritionist care iti va stabili regimul si numarul de calorii / zi. Culmea e ca dupa nastere trebuie sa mananci mai mult decat acum, numarul de calorii va creste pentru producerea de lapte, dar diabetul va disparea oricum.
In Romania sunt convinsa ca multe fete au gestational dar nu se ia in considerare. Eu cred ca cele care nasc copii peste 4.5kg au avut gestational cu siguranta.
In rest va doresc o saptamana buna. La noi s-a schimbat ora deja, abia m-am trezit dimineata. E urat si frig, a nins tot week-end-ul. Acum sunt -26 de grade si mergem spre -30. O sa se incalzeasca spre sfarsitul saptamanii dar pana atunci depresiile sunt in floare....Pana la copaci in floare mai sunt 2 luni...Dar atunci vine si bebe...
29+
yioanna_s spune:
buna,albinute

!
miruta:da..ce bn!parca respir mai linistita dupa atatea incurajari
.ce energica fetita ai cand te astepti mai putin!saracuta de u..
piky_toto: LA MULTI ANI CU SANATATE SI UN BB MUMOS SI SANATOS!
Yioanna
25+
Stefania Alexandra
http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna