Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(48)
Raspunsuri - Pagina 7
dicirstea spune:
LA MULTI ANI PICKY_TOTO!! 
Mamicile!!
Ce-mi place vremea asta...
Iar vroiam sa scriu o poveste lunga, dar am citit ce a scris Miereamara si m-a bulversat complet!!! Mi s-a sters tot din minte si am ramas cu imaginea asta. Ce inseamna sa faci o fixatie si cu nasterea naturala...dar daca se intampla in Romanica ziceam ca e din prostie si foamea de spaga, dar asa...si sa te mai si taxeze pentru complicatiile aparute din vina lor 
. Deci se intampla si la case mai mari.
Alynta27 
ClaraV uite aici pentru probleme legate de parcare: DISPECERAT NON-STOP ,linia fierbinte: 9854, 021.318.03.32/ 021.318.03.23-29 int. 127, adresa mail ptr poze: relatiipublice@sector3primarie.ro
Mai era ceva, dar m-au cotropit trebile la scarbici, revin cand ma mai eliberez...
Aaa, am auzit una tare azi, in pauza de masa ne uitam la antena 3, la stiri, era un reportaj despre un evadat din Db, iar un nene in uniforma si cu un oarece grad a zis "am efectuat operatiuni de scotocire". M-am si inecat de ras, tot e bine ca n-a zis operatiuni de cotrobaire..
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a lui Toma/Filip/Luca/Vlad
24
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
maria_bunica spune:
Picky....

...o sarcina usoara in continuare si cat mai aproape de termen,o bebelina sanatoasa si mancacioasa,numai fericire si multa sanatate!!

28+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
Buna fetele!!
LauraOana..
sa treaca starea proasta cat mai repede!!Te asteptam cu vesti bune de la control!!
Otilia...imi pare rau ca ai trecut prin momente grele din cauza tusei...multa sanatate si refacere rapida!!Sa respecti tratamentul si totul va fi bine cu bebe..
Laurraa..bebelinei tale ii place sa te tina in suspans,ma bucur ca este totul bine!!
Strunfita..superbe pozele...ce haios este Bogdan cu ochelarii aia mai mari decat fata lui!!![]()

Bebe_Beca...la cat mai multe saptamani inainte!!
Philip..ce ti-a zis medicul azi?
Betty..felicitari pt fetita!!
Carla..sa ne spui ce ai facut la service azi!!![]()

Dici...
te pui cu Garcea!!
28+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
maria_bunica spune:
Ela..multa sanatate si sa treaca raceala repede!!
Fetele..sa aveti pofta la mucenici..si sa va ganditi si la mine cand papati unul!!![]()

Ma duc sa ma pregatesc..ies la o cafea cu sora sotului,ca ieri nu am reusit sa ne intalnim..asa de ziua Femeii!!![]()
28+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
anda_magda spune:
la multi ani picky_toto!!!!!! tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca si mai ales sa fiti sanatosi tu si bebicul!
Vine bebica ....
+30
Pana atunci gotobina nevoie mare 
http://www.flickr.com/photos/magduta/
dicirstea spune:
Mi-am adus aminte..
Otilia, nu stiu de ce te-a speriat dr. bb e perfect viabil la aceasta varsta a sarcinii. Cunosc o fetita nascuta la 27 saptamani si nici 900 gr. A stat ceva timp la incubator e adevarat, dar acum are 7 ani, e o zvarluga inalta, sanatoasa si frumoasa. Nu te speria degeaba si nu inceta sa gandesti pozitiv.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a lui Toma/Filip/Luca/Vlad
24
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Relusha spune:
Picky_toto, 

, LA MULTI ANI!!!!!!!!!! sanatate, fericire si o BB-lina la termen, sanatoasa, cuminte si frumoasa!!!
26+ 
AMR 14
Relusha spune:
Picky_toto, 

, LA MULTI ANI!!! sanatate, fericire si o BB-lina la termen, sanatoasa si cuminte!!!

26+ 
AMR 14
Deea_24 spune:
Buna fetelor!
In primul rand vreau sa va urez "La multi ani!" chiar daca e cu intarziere... Pentru Picky, La multi ani de 2 ori!

Eu nu m-am simtit asa de bine zilele astea... tot cu dureri de burta. In ultimele zile a fost cam tare mai tot timpul...
Joi am fost la medicul de familie si am primit vaccin - ATPA, zice ca se ia la prima sarcina dupa luna a VII-a, voi ati primit asa ceva? M-a durut mana 2 zile dupa el...
Vineri am fost sa il vedem pe bebe, a ramas tot intors si are aprox 1500 gr. Nici el nu a fost prea activ in ultimele zice ceea ce ma demoralizeaza putin. Am aflat ca placenta este posterioara gr II. E ok sa fie gr II? Era asa mare agitatie pe la dr. ca am uitat sa intreb.
Pentru contractii am primit Gynipral 2x1/zi. Deoarece se zice ca diminueaza contractiile dar provoaca palpitatii mi s-a recomandat si extraveral 2x1/zi (se ia cu 10 min inainte de primul medicament). Sincer mie mi-e frica sa le iau... oare ce sa fac?
Va pupam pe toate 
Deea,
31+ cu bebel mic Darian Rafael
Cel mai frumos dar! http://bd.lilypie.com/KlIap2.png
cateva poze cu noi http://www.flickr.com/photos/deea_24
andreea1608 spune:
Buna ziua burtici!
LA MULTI ANI picky_toto

. Sa fii fericita si sa ai parte de un bb cuminte, mancacios si la termen nascut!
La multi ani pentru ziua de ieri tuturor cu intarziere!
Nu am mai scris de ceva timp, dar va citesc la cel putin doua zile. La noi nimic nou, doar foarte multa agitatie pe la birou. Nu mai am timp de nimic. Ajung seara acasa si nu imi doresc decat sa dorm.
Foarte interesant ce spunea [/Carla cu diversificarea mancarii...e de tinut minte!
Philip, sper sa fie totul ok. Multa bafta!
Apropo, vreau si eu parola de la mail-ul comun si de la picassa.
Va pupicesc dulce.
24+
Maria Alexandra
http://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/PozeDiverse03#