Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(48)
Raspunsuri - Pagina 13
Serialbastre spune:
Picky, LA MULTI ANI! 
Ieri n-am intrat deloc si azi ma straduiesc sa citesc din urma, dar nu cred ca voi reusi pana plec la scoala. Sunteti niste albinute foarte harnicute. ![]()
Atata am mai citit despre mucenici ... anul asta n-am mancat de nici un fel. N-am avut putere sa ma apuc de facut si n-am gasit ieri sa cumpar.
Poate fac in weekend ceva cu nuca si miere, sa-mi treaca dorul de mucenici. Daca eram mai aproape de mama ...
O zi buna!
Andreea
27+ 
dicirstea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV Stiti ca va ziceam ca astept un colet din SUA cu hainute de la VS, un super-sutien, niste bikini, papucei, o pereche de sandale-gladiator, o pijama groasa, plus diverse produse pentru par dintr- alta comanda: cleme, elastice, solutie de permanent fara amoniac si moatze de cauciuc, solutie de descurcat parul si alte minuni. A trecut mai mult de o luna de cand trebuia sa plece coletul de acolo si prietena mea tot spune ca il trimite, insa gaseste mereu motive si ma amana, acum nu mai spune nimic de 10 zile ![]() ![]() . Cred ca hainutele luate pentru Saby deja nu-i mai vin. |
Macar o sa-i vina lui bb2, asa am patit si eu cu hainutele lui Matei, dar macar am fost inspirata sa iau si de 3 ani, asa ca acum am un raft in sifonier care-l asteapta
.Mai naspa e cu solutia de permanent...ce termen de garantie are?
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)si a lui Toma/Filip/Luca/Vlad
26MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
coralia76 spune:
Buna fetelor,
As vrea sa va cer sfatul intr-o problema.Am fost ieri la control si m-a cam ingrijorat dr.cand mi-a zis ca este colul cam moale ,iar pe carnet mi-a trecut OCE deschis si OCI inchis...adica orificiul exterior deschis ,iar cel interior inchis.Cand l-am intrebat ce este de facut ..mi-a zis ca repaus fizic iar daca am dureri sa il caut sa-mi dea medical.Ati avut vreuna dintre voi asa ceva?Este ingrijorator?
Mi-a zis ca nu trebuie sa stau in pat,eu am o munca de birou si cand i-am zis mi-a spus ca doar repaus fizic si ca la servici pot sa merg ca nu este asa grav...
Nici nu stiu ce sa fac...sa mai merg si la alt medic...
Va pup,
Coralia
dpn 01.06.2009; si Andreea(14.11.2005)
Bebe Beca spune:
| citat din mesajul lui anaela Buna fetelor, ma primiti si pe mine la voi?sunt sora lui DanaMi |
Anaela, bine ai venit!
Ioana

32+ si
Rebecahttp://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
CarlaV spune:
Ati vazut cumva un zombi, cel cu ochii-n varfu' cozii? Daca nu, imi fac o poza, am dormit 2-3 ore azi-noapte si astazi sigur o sa bat pe cineva, sotul e primul pe lista.
Dici, n-am drum pe nicaieri pe unde esti tu cu mucenicii 

. Cafeaua ramane valabila pentru altadata
.
Maria, Betty, Philip, Picky, Andreea, 
Betty, analizele de sarcina se fac in trimestrele 1 si 3, eu am facut acum pentru ca dr. mea tinea neaparat sa vada hemoleucograma si glicemia, asa ca le-am facut pe toate, daca tot m-am intepat, dar i-am spus ca este ultima oara pe sarcina asta cand ma mai intep. Nici mie nu mi s-au rupt membranele, dar nici nu mi le-a rupt dr., le-a rupt Saby in momentul in care a iesit.
Noi lucram mult cu romanii, dar este greu, stam in 2 camere si daca suna un client si o aude pe Saby nu da bine. Asta pentru ca romanii nu pot intelege ca iti poti conduce o afacere foarte bine de acasa sau din concediu, nu trebuie neaparat sa ai un program fix la birou.
Azi speram sa nu ies prea mult din casa, dar cand merg sa iau rezultatele la analize trebuie sa ajung si la piata si la librarie pentru Saby si la benzina, ca sunt pe rezerva si maine la prima ora nu am timp de asta. Parca vad ca ma apuca miezul noptii facandu-ma frumoasa pentru intalnirea de maine cu dr.
Carla,
s.25
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
dicirstea spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui CarlaV
Mie mi se pare exagerat, nu mai suntem in secolul 18 si nu nastem intr-o caruta cu fiare ruginite, ci intr-un spital. Daca vor folosi instrumente la nastere, fii sigura ca vor fi la fel de curate ca si cele pe care le vor folosi pentru copil. De regula nu risca nimeni sa nu le sterilizeze bine. Carla, s.25 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
Nu risca nimeni...dar mai sunt si scapari, cred ca din prostie. adica nu cred-sunt sigura. Eu aveam membranele rupte, pe maca de consultatii, dr cu manusi in maini cere un instrument, iar asistenta fara manusi i-l da
. Noroc ca dr. a vazut-o si i l-a aruncat si a mustruluit-o serios. Dar daca dr. care avea masca pe figura doar intindea mana si nu se uita...poate ca aveam noroc si nu se intampla nimic, dar si sa-l stresez prea tare pe Cel de Sus nu-mi vine...
26MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
dicirstea spune:
| citat din mesajul lui bettyR Fetelor multumesc pentru felicitari! Carla, nu ma supar asa repede, dar am vrut sa zic ca fiecare cu norocul lui, ca peste tot in jurul meu mi se spune las-o ca nu moare de foame, toti ma avertizeaza sa nu o fortez, dar eu nu am fortat-o niciodata si nici nu insist tare mult. Oricum nu mananca niciodata tot si nici nu ii pun mult, cred ca un bebe de 6 luni mananca mai mult ca ea la o masa. Dar e bine, are peste 12 kg, e inaltuta, f activa si sanatoasa, nu am mai fost imediat de un an la dr. Mi-ar place ca urmatoare sa fie mai pofticioasa si sa manance mai usor, dar vom vedea. Si a mea mananca legume multe, carne f putina, prefera pestele, si fructe. Ar manca spanac, borcoli, ou si peste nonstop, sincer mie mi se face rau ca nu-mi plac, inafara de peste. Are si o personalitate f puternica si nu o poti duce cu presul usor, crize multe, daca faci cum vrea ea totul e bine. Eu am refuzat vaccinul si il voi refuza si acum, ca sincer mi se pare ca numai la noi se face si oricum nu am patit nimic la prima sarcina, si nici nu mi-a iesit placenta si mi-a scos-o manual. Carla, ai facut analize legate de sarcina? Eu nu mai stiu cand se fac tura a doua de analize, parca in luna a 7-a, nici la medicul de familie nu am mai fost din toamna, cred ca ma da disparuta ca nici fata nu am dus-o, dar daca nu am probleme m-am gandit sa nu imi fac, ca asta e perioada cu virusi. |
Betty, adevarat ca nu am auzit sa se faca vacinul asta in alte spitale, dar poate ca stiu ei ce stiu

Fetita ta e perfecta, mananca ce e foarte sanatos si din care isi ia necesarul de vitamine, proteine si minerale, cat despre fitze... dar e Tauras, ce pretentii poti sa ai?
si Matei e la fel, are perioade cand mananca cu mare pofta si zile in care nu mananca mai nimic. Il las in pace, pentru ca eu am ramas cu oroare de chiftele marinate pentru ca la gradinita m-au fortat sa mananc. Aveam 5 ani dar tin minte si acum. Nu mi-au placut nici cum arata si nici mirosul, m-au fortat si le-am vomitat, dupa un timp a facut si mama acasa, i-am zis ca nu mananc, dar m-a fortat si ea asa ca le-am vomitat si pe astea, iar acum numai daca simt mirosul mi se face greata, desi toata lumea spune ca sunt bune si mananca cu pofta. Eu cred ca atata timp cat un copil are chef de joaca non stop si puterea sa se catere si sa se joace cu mingea e sanatos si mananca atat cat trebuie.
Iar analizele pentru tine...daca si primele ti-au iesit bune, mai bine stai acasa
26MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
Bebe Beca spune:
| citat din mesajul lui Picky_toto Fetele care aveti sarcina la fel de inaintata ca a mea (31-32 sapt) vi se misca bebe toata ziua?! Ca a mea nu stiu ce are dar de vreo 3-4 zile nu mai sta nici o clipa...cum povesteau fetele...se misca burtica in toate colturile...de multe ori stau si ma intreb daca nu o fugareste cineva prin burta, ca tare vioaie mai este Hai ca va pup, ma duc langa al meu sot....schimbul 3 aveti luati cuvantul ![]() ![]() Napte buna la toate http://bd.lilypie.com/JP1np2.png 32+ Alessia-Stefania |
Misca, misca... si e amuzant si DUREROS!!!
Ioana

32+ si
dicirstea spune:
| citat din mesajul lui anaela Buna fetelor, ma primiti si pe mine la voi?sunt sora lui DanaMi |
Bine ai venit sorela
, ce frumos sa fie 2 surori colege de sarcina si de odisee! Sa ai un Darius Stefan sanatos, destept si frumos
26MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
Bebe Beca spune:
| citat din mesajul lui CarlaV Ati vazut cumva un zombi, cel cu ochii-n varfu' cozii? Daca nu, imi fac o poza, am dormit 2-3 ore azi-noapte si astazi sigur o sa bat pe cineva, sotul e primul pe lista. Noi lucram mult cu romanii, dar este greu, stam in 2 camere si daca suna un client si o aude pe Saby nu da bine. Asta pentru ca romanii nu pot intelege ca iti poti conduce o afacere foarte bine de acasa sau din concediu, nu trebuie neaparat sa ai un program fix la birou. Carla, s.25 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
Eu am lucrat cu Rebeca langa mine pana a implinit 3 ani si am putut-o duce la gradinita. Si cand sunau oamenii la firma, gaseam mereu scuze pentru urletele ce se auzeau... ba ca nu am avut cu cine sa o las, etc etc. Probabil ca se va intampla cam la fel si cu bebelina surioara...
De ce ai dormit atat de putin?
Ioana

32+ si