Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(48)
Raspunsuri - Pagina 12
Picky_toto spune:
Fetelor va multumesc mult de tot ptr toate urarile de bine 

va urez si voua sa aveti parte de bebei sanatosi, mumosi, mancaciosi si la termen
. Sa ne auzim cu bine si dupa ce ni se nasc
si la cat mai multe capitole in odisee. Va multumesc
.
Anaela bine ai venit in odisee
, sa ai parte de un bebe sanatos si mumos
LauraOana felicitari ptr bebe
, sa creasca mare si sa se nasca la termen.
Deea ma bucur ptr ca bebe este bine
.
Philip imi pare rau ca treci prin acest stres legat de diabet
...eu iti urez un bebe sanatos si la termen. Sanatate multa si tie 
Carla incearca sa nu te mai stresezi...ca nu iti faci bine nici tie si nici bebelului
...
Oana_du, Strunfita, Nicuratze, DanaMi, Cosminica, BebeBeca, Lauraa, Dicirstea, Maria_bunica, Anda_magda, Relusha, Andreea1608, Anamariacs, Philip, Yioanna, Blue77, CarlaV, Ely2304, Ertina, Deea24, LauraOana si restul de fete, multi 

de la mine.
http://bd.lilypie.com/JP1np2.png
32+
Alessia-Stefania
Picky_toto spune:
Fetele care aveti sarcina la fel de inaintata ca a mea (31-32 sapt) vi se misca bebe toata ziua?! Ca a mea nu stiu ce are dar de vreo 3-4 zile nu mai sta nici o clipa...cum povesteau fetele...se misca burtica in toate colturile...de multe ori stau si ma intreb daca nu o fugareste cineva prin burta, ca tare vioaie mai este
....Mi se pare asa amuzant cand o simt...chiar si acum cand scriu..."alearga" prin burtica...sau poate nu stiu eu..si ea se antreneaza ptr maraton
!!!!
Hai ca va pup, ma duc langa al meu sot....schimbul 3 aveti luati cuvantul 

Napte buna la toate
http://bd.lilypie.com/JP1np2.png
32+
Alessia-Stefania
bettyR spune:
Nici eu nu cred ca face rau, dar mi se pare inutil. Se poate sa fie valabil 10 ani, asa sunt si unele vaccinuri pentru bolile copilariei de ex, iti ofera imunitate o perioada de timp dupa care trebuie repetat.
Iar cand am nascut daca mi se rupeau membranele, nu se umbla cu nici un intrument, asa mi le-a taiat dr, dar nu am simtit nimic.
Betty
24+
, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Zapada
maria_bunica spune:
Philip...special pt tine multi
si te incurajez din tot sufletul,ca va fi totul bine...mai ales ca faci tot posibilul sa fie asa!!
Carla...cu siguranta vizita la Snagov te va ajuta sa te relaxezi si sa vezi altfel lucrurile!!Noapte buna si sa te odihnesti bine!!
Maine te asteptam cu rezultatele bune de la analize!!
Ely..pai iti trebuie bataita,daca cumva exagerezi cu treaba...fa-le incet si pe rand..ca nu fug nicaieri!!![]()

Picky...sa ai o seara superba in continuare!!Noapte buna!!
Aici nu stiu daca se face vaccinul antitetanos..inca nu mi s-a zis de el!!Am sa o intreb insa pe cumnata mea,ca m-ati facut curioasa!!![]()
28+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
Andreea..ca sa pui poza ,trebuie sa intri pe contul comun de poze,care apare pe prima pagina..si incarci acolo o poza!!

28+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
Relusha spune:
Anaela, bine ai venit printre 

, sa ai o sarcina usoara, un BB sanatos, la termen si cuminte
27+ 
AMR 13
Relusha spune:
Azi am schimbat si noi semnatura, UUUURRRAAAAA!!!!!!
O zi buna sa aveti!!!
Va 

27+ 
AMR 13
bettyR spune:
Carla, fruntea sus, sigur e de la oboseala acumulata. Daca ne apuca depresiile acuma ce ne facem cand vor fi 2. Ar trebui sa ne mai odihnim acum cat mai putem, ca dupa ce mai vine unul cred ca veci nu mai putem, dar parca pot. Andreea ne da trezirea la 6, chiar la 5 duminica si eu ma culc dupa 12 ca nu adorm mai repede, plus ca mai trebuie sa mai fac una alta prin casa, ca spalatul pe jos care nu-l pot face de fata cu ea. Iar la amiaza doarme 3 ore, dar nu mi somn cand se culca ea.
Sincer nu stiu cum si lucrezi cu Saby de acasa, ca doar si noi lucram, la noi probabil e diferit, ca din cate am inteles voi aveti produsele vaostre si clientii vostrii, pe cand noi lucram pentru un americam , dar e cam la fel ca si noi vorbim cu clientii lui, atata ca e programul tare inconvenabil, ca e dupa ora americii cumva, adica de la 4 la 10-11 seara suntem online cu ei, nu te poti misca. Eu am iesit din schema de la 9 luni si am mai incercat cand avea Andreea 8 luni sa lucrez 4 ore, dar nu am putut, a noastra se agata de noi, zbiara de se aude pana in america. A zis seful nostru ca daca eram in America sigur primea ceva calmante ca o aude cum urla, si apartamentul e mare cu 3 camere, dar degeaba ca care un sonor....
Mie o sa imi fie greu ca o sa raman seara cu amandoi dupa ce nasc, sa ii spal, culc, atunci parca e nevoie de ajutor mai mult.
Pupici sa iti revii!
Betty
24+
, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Zapada
dicirstea spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui CarlaV
Mamaaaaaaaaaaaa, ce-mi faci! N-am apucat azi nici sa ma gandesc la ei, dar sa pun mana sa fac ceva, sunt pe drumuri de dimineata si abia acum juma' de ora m-am intors. Pe unde stai? Cand esti acasa? Carla, s.25 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
Sorryyyyy, eram deja acasa la ora aia....eu iti scriam de la scarbici...stau in Timpuri Noi dar lucrez la Pta Victoriei. Daca ai drum pe aici...mai am unii la mine, aduci tu
? ca la noi e buget de austeritate, doar un ceai negru cu bucati de cirese iti mai pot oferi.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)si a lui Toma/Filip/Luca/Vlad
26MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Bebe Beca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alberta72 In rest va doresc o saptamana buna. La noi s-a schimbat ora deja, abia m-am trezit dimineata. E urat si frig, a nins tot week-end-ul. Acum sunt -26 de grade si mergem spre -30. O sa se incalzeasca spre sfarsitul saptamanii dar pana atunci depresiile sunt in floare....Pana la copaci in floare mai sunt 2 luni...Dar atunci vine si bebe... 29+![]() |
Wow... -26 de grade...
Unde in Canada sunteti voi?Ioana

32+ si
Rebecahttp://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca