Gravidute&Mamici de IASI- A venit Primavara!(85)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Kriss - imi pare rau ca ai fost nervoasa
Pai de dansat nu prea am dansat,doar ma bataiam si eu cu Dominc, ca urla al meu in gura mare ca dansez in post si ma facea de ras el nu s-a ridicat de la masa, ca nu danseaza de fel Iar cand am plecat la o hora, copilul a inceput sa urle groaznic dupa mine si nu m-a lasat, am incercat de mai multe ori...

Michelle si Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

O fierbinte pentru voi.

Eu astept sa merg la doctor, ca .... ma omoara raceala sau infectie urinara ce o fi. Nici n-am putut sa dorm.

Vad ca ieri a fost zi de rasfat pentru voi. Michelle s-a vopsit, Miha si Daniela s-au pensat.... sa va fie de bine.

Poze din ianuarie-februarie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Neata!

Lacra - multumim de cafea,e chiar e fierbinte de data asta
MUlta sanatate!
M-am trezit si eu dimineata sa va servesc cu o cafea oparita asa cum o beau eu adica infuzie.

Michelle si Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Neata!
Am venit si eu la cafea

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Michelle sa folosesti cu placere mixerul; sa intelegem ca de-acu te apuci serios (nu ca pana acum n-ai fi fost) de prajiturit. Eu am robot si tot mi-i lene sa stau in bucatarie.
Pai eu asa il stiu pe fratele tau, dansator (am si dovezi)

Kriss si noi am fost in Mall pe la 18 si era f. aglomerat. In cele din urma am gasit o masa libera, unde a mai venit o familie cu copii iar fica-mea s-a napustit la mancarea lor; am mancat si noi repede si am plecat ca la manca toata mancarea

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Lacramioara imi pare rau ca iar ai probleme cu sanatatea; insanatosire grabnica.

Byu sa fie intr-un ceas bun.

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata
Vad ca Michelle e matinala aziesti pusa pe treaba?faci ceva bun pt. maine?
Daniela, imi imaginez in ce graba ati mancat..cam asa a fost si la noi, mi-am luat o pizza, iar fiicamea saliva si se intindea cu mana in farfuria mea..asa ca am rupt marginea si i-am dat-odupa aceea a inceput sa colinde pe la alte mese doar doar o mai cadea ceva pe jos
Lacra, multa sanatate!
Michelle, nu am fost nervoasa decat la inceput..dupa, putin dezamagita ca nu a iesit cum am vrut eu.
Mi-a venit si barbatul asta noapte acasa si cand ne dragaleam si noi ca nu ne mai vazusem demult..a inceput fii-mea sa planga in somn..dupa ce am linistit-o am revenit, dar sotul sforaia deja
Asta seara cica ma invita in oras

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Februarie 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

BUNA DIMINEATA... AM VENIT SI NOI LA CAFEA

iulia mersi mult de cafea si multa sanatate... sa te faci bine repede

byu felicitari

azi darius sa trezit cu fata la perna , e mofturos... si aseara iar sa trezit la 3 si a stat pina la 4.15 treaz.. cum il puneam in patut incepea urletele.... NU stiu ce sa mai fac ca sa nu se mai trezeasca la ora asta (am incercat si cu lapte- ca am crezut ca ii e foame- nici sa nu vada biberonul... a baut un pic de ceai - dar asta pe la 2.)
azi sotul sa trezit la 4.30 ca la 5.15 avea ore.... saracutul si in plus de asta sa trezit si la 3 ca plangea odorul in patut

vad ca a iesit soarele, poate ies si eu azi afara cu darius... ca la sot nu am asteptari ca termina la 7

ma duc sa ii fac de pa-pa... si sa vad poate adoarme un pic si se trezeste bine dispus..... o zi buna va doresc

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Multumim de cafea ,mai dau si eu una daca poftiti.Copilasul meu se trezeste la 7 dimineata mai nou,se da jos din patut si vine sa ne calareasca
Ieri nu am facut ravagii in magazinemi-am luat o crema de la Avene si un tratament de par Kerastase si o oja atat ca nu aveam chef de umblat prea mult.
Deja am niste emotii pt maine,am tot felul de vise ciudate.Bagajele sunt gata ,sper sa dea Domnu sa avem o vacanta reusita

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Buna mamici si bebici,
Michelle, sa folosesti sanatoasa noile achizitii. Asteptam foto cu noul look si cu multele bunatati.

Daniela, Miha , sa va fie de bine si ma bucur pentru voi ca va faceti timp pentru voi si inca si cu copilasii dupa voi...

Lacra , sanatate multa.

Ani, ii mi iese ceva dintisori lui Darius?

Oana, arata bine 8 ,si niciodata nu e tarziu sa sarbatoresti ceva...mai ales cu idei noi... A fost bun 8-ul?

Alina, ce faceti? Cum e David?

Raluca , sa fie intr-un ceas bun.Sa ne spui cum e ? Ce face Casian , merge la cresa?

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput