Gravidute&Mamici de IASI- A venit Primavara!(85)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Multumesc Byu

Oana uite aici tortul

tortul de somon

Michelle si DOMINIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Ce bine arata tortul Michelle; frumoase pozele voastre, sunteti o familie foarte frumoasa

Azi Bia s-a trezit la 5.30 cind a plecat taica-su la serviciu si pe la 10 a luat somn singura in scaunul ei;cit a dormit am facut si eu o ciorba

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ella10

Ce bine arata tortul Michelle; frumoase pozele voastre, sunteti o familie foarte frumoasa

Azi Bia s-a trezit la 5.30 cind a plecat taica-su la serviciu si pe la 10 a luat somn singura in scaunul ei;cit a dormit am facut si eu o ciorba

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

Multumesc frumos
Ce cumintica e Bia
Si eu am terminat acum ciorba, ii dau copilului si apoi il culc.

Michelle si DOMINIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Michelle tortul arata super!!! Si cel de somon la fel. Iar cu checul aperitiv m-ai spart. Baga repede o reteta ca sunt in pana de idei pentru sambata.

Am laudat mancarea. Acum sa laud si oamenii. Incep simplu si termin la fel. Bravounui sot si tatic mandru foc. Pai are si cu ce sa se mandreasca... Sunteti tare frumosi cu totii. (si am tras cu coada ochiului si am vazut, ascunsa bine, dupa trandafir, si varsta ta. Pai la 20 de ani cum sa nu arati tanara si frumoasa!!!

Mergi la inceput

Oana poftim reteta de chec aperitiv. E super bun si se face usor.

Multumim frumos, da, sunt o baba tanara in putere inca...

Michelle si DOMINIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Michelle,felicitari pentru bucatele alese! A iesit fain tortul! Si cel cu somon pentru care am avut mari emotii.

Oana,tu ce pregatesti bunut?

Alina,sanatate multa la pui!
Si Robert a fost behait,dar a trecut se pare.Am fost si la control,nu are nimic. In schimb a inceput Amira sa muceasca. Macar bine ca e doar atat si nu tuseste,nu face febra...

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Michelle faina masa! Dar reteta cu somon nu ne-o dai?! Tortul e creatia ta?
Am fost azi pentru depus dosar la 85%, dar nu a fost buna adeverinta de la serviciu! Asa ca voi reveni! Ma uitai putin prin oras la una, alta si m-am cam speriat de preturile mari! Se vede ca nu am iesit de mult!
Raluca se va obisnui baiatul! Acum e la inceput si e normal sa te caute prin casa!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 30+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Michelle ce gospodina esti! ce bine arata bunataturile; de voi nu mai spun....

Alynta, Miha sanatate la copii; si Amalia e mucoasa de dimineata, tot fara febra; dupa ce se trezeste mergem si noi la control.

Byu spor la servici; cu timpul o sa se obisnuiasca mititelul.

Fetele care stati in Tatarasi, imi puteti recomanda un medic pediatru bun la o circa in zona?

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Salut!

Ma uit la pozele voastre si ma minunez. Eu abia reusesc sa fac o ciorba. Si nici pentru aia n-am chef.Am o stare....N-am chef de nimic.
Nu stiu de ce sunt asa nemultumita de mine. De fapt stiu dar nu am putere sa le fac pe toate cum trebuie.

As vrea sa am o saptamina libera, sa fiu singura acasa, sa nu gatesc nimic , sa fac o pauza de a urmari copii( si la scoala si acasa trebuie sa fiu mereu f. atenta, )Ar trebui sa ma opresc aici ca va depresez si pe voi si nu e frumos.

V-am pupat pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Monica e foarte greu sa fii cu adevarat "mama"! Cu DD mergem inainte! E greu cu oboseala acumulata! Incearca sa profiti de orele cand e si sotul acasa sa mai tragi cate un pui de somn! Baietii tai ce-ti fac? Nepoata e bine?!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 30+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput