Minunatele Scorpiute *66* Alaturi de Emma

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

bine zis mina.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate
multumim de urari...tot n-am scapat de tuse...dar ne straduim

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

...........mie imi place sa fac dulciuri. as incerca in fiecare sapt cate ceva nou. doar ca ai mei sunt mofturosi rau si-mi piere repede cheful cand ii vad cum stramba din nas. Si pe deaspura ii ramane si toata prajitura la ma-sa, si asta iar nu-i bine. aluaturi dospite nu fac, ca alea nu-mi ies.

Oare sa impachetez si skiurile???. Nina bagajele alea facute le-am ascuns. Azi de dimineaza Daria cum s-a trezit si-a luat maimutoii si perinita ei (fara de care nu pleca nicaieri) si le-a indesat in geamantam a pus geamantanul langa usa si cica ea e gata de plecat la buni.
La noi s-a reintalat iarna, ninge si iar ninge si eu un frig de te taie.
Francisca insanatosire grabnica.
Adriana inca n-am apucat sa ma uit la poze dar o fac negresit.
Monica multa sanatate la roxita! a venit si la voi frigul si ploile deja?

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mira, la noi e f putin racoare dim(le dau o vestuta pe ei cand merg la gradi) apoi la pranz sunt 40 de gr si seara din nou racorica...dar racorica insemnand 20 de gr minim(in per asta) insa dupa ce au fost 40 la pranz...se "resimte" frigul
ce haioasa printesa ta... toti piticii...si pe mamica lor

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minunatelor,
o zi frumoasa va doresc si numai bine.

Eu am dormit toata noapte si bine mai e.
Va poftesc cu drag la si .
Monica sa-i treaca mai repede tusea lui RUXI.

Astrele spun:
Comunici cu usurinta si toata lumea te place.

Sfaturile tale sunt ascultate si urmate de cei din jur, acestia asteptand constant o vorba buna din partea ta.

Bucura-te de vremea frumoasa de afara iesind la plimbare prin parc, sau poate participand la un targ in aer liber.

sunt prin zona si poate revin

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Buna Dimineata!

Mira, haioasa printesa ta. Ce bine de tine ca ai ajutor la bagaje

Monica, pupam ruxita sa treaca tusea, tare mai e rau cu problemele astea respiratorii!

Dodo, ma bucur ca te odihnisi. Multumim de horoscop

restul? Ana, Nina, Adriana, Francisca...hei, la cafea cu voi!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut si eu scorpiutele...

May,dar ce va dati voi prin prajituri...hehehehehehehe...Adriana,am vazut pozele,tortul ,arata yammy...si tu arati tare bine...iti sta foarte bine suvitata.Razvanelu' a crescut,tare dulcel este!

Mira...hai ca e simpatica printesa ta...vezi ce fata harnica ai?E gata de drum!

Mina,gata...beut cafa!Lasa mah topul,ca era de ras...hai ca am trimis si altele mai faine...Daca mai primesc de clatit ochii,trimit,sa va treaca greata de top5...hehehehehe...

Francisca,asa-s gorobetii...mai ales aia de sunt Praslea familie,speculeaza orice le iese in avantaj.Personalitate,nu gluma!Ma bucur ca sunteti bine!Doamne ajuta!

Ninocika...aia de top era de ras...nu de altceva...Azi e soare la Timisoara,dar inca e rece...Am primit mesajul tau,eram la masa...si am ramas uimita...Ma gandeam ca ai gresit adrisantul,dar cand am revenit la lucru si am citit postarea am realizat ca nu e asa!

Dragelor,se inmulteste famelia cu premianti,ca Luana va fi premiata pentru un concurs de desene...nici nu stiam ce pui de talent zace la casa noastra...asa ca vineri la ora 13 mergem sa ridicam premiul...io-te cum plesneste pipotzica in mine de mandrie!

Sa aveti o zi cat mai buna!Tzucuri multiple!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

ana, tortul poate nu arata el grozav ca l-a ornat am scapat si s-a bagat ionut cu razvan.dar de gustos a fost.nici dulce si insiropat suficient.nu mai sunt suvita, m-am vopsit ieri ciocolata.sunt tot slaba si cu cearcane cum ma stiti.nu mai scap de ele.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

minunate scorpiute!

Gabi, multumim de horoscop, cafea si gustarica
Ne bucuram ca ai reusit sa te odihnesti

Mina, iti multumim si tie pt. cafeluta

Ana, felicitari Luanitei!
Chiar ai de ce sa fii mandra pt. ca ai doi copii frumosi si talentati, felicitari!

Mey, Vlady se pricepe la multe...dar la desen......cred ca l-a mostenit pe tatal meu......ca e antitalent, saracutul...

Mira, multi pupici Dariei ca e o dulce

Nina, te asteptam la cafeluta

Sa aveti o zi superba!

Va si va cu mare drag!

Francisca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

Buna tuturor. Imi cer scuze ca am plecat asa si v-am lasat in ceata, am avut o perioada in care nu am avut chef nici sa ma ridic din pat. Noroc cu matza mica, ea m-a ridicat in fiecare zi. Am vazut ca vorbiti de prajituri. Eu acum am in cuptor niste cozonaci(reteta "furata" de pe culinar), fac proba pt Paste si sper sa-mi iasa.
Din pacate mai mult nu am reusit sa citesc din urma, am terorista mica langa mine si tipa cand ma vede la calculator.
Sper ca sunteti toate bine

Raluca de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei

Mergi la inceput