PRIETENE FARA TITLU (33)
Raspunsuri - Pagina 3
monica70 spune:
Ca tot vorbeam de grupa mare ... Am vazut saptamana trecuta pe panoul de la gradinita ce mai reclama isi facea scoala generala de alaturi - unde am fost si eu si frate-meu.Ca cica au clase cu limba engleza sau informatica intensiv si alte vrajeli Eu cu reclama sau fara reclama lor, in mod sigur acolo o inscriu pe Diana,ca tare mult conteaza sa fie gradinita/scoala la doar 3 minute de casa ...
MONI 17s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Scriu iute acum, pana nu vine Diana pe capul meu. Am fost ieri la restaurantul lui sora-mea, ne-a pastrat pt noi 3 mese (prieteni si rude), restul erau ocupate de 7 Martie, unii au preferat sa vina sambata, altii vin azi. Am dansat cat am putut, chiar si pe muzica po****ra (bleacs), la ora 1 i-au adus tortul, vai, a fost scapat pe jos de chelneri, sora-mea s-a facut ca hartia la fatza...apoi normal ca au anuntat-o ca e teapa si i-au adus tortul adevarat...ce gluma buna, haha, sa mor de ras . Mda. Vreo 15 min au curatat chelnerii tortul ala de pe jos....
Noi n-am putut iesi cu masina din parcare, ne-au blocat-o altii cu ale lor, ne-a dus un coleg de la servici acasa si azi ne-am luat-o abia.
Diana a fost cuminte, a dormit cu soacra-mea, noi am venit mai repede ca nu se simtea bine socrella.
Au avut si surprize, doua perechi ce au dansat po****ra, imbracati adecvat si la urma dansuri tiganesti. Dragutz, na.
Acum e la mine nepoata, joaca cu Diana Piticot si eu pe net.
Desi am dormit ok, am niste cearcane negre, nu pricep de ce, dar nu sunt obosita, mare lucru si de mirare.
Daniela, deci s-a inrautatit treaba la voi cu boala, maine mergi cu ei la medic, nu? Sa aveti o noapte linistita, la copilasi.
Nu stiu ce sa zic de proiectele tale cu gradi, dar n-as duce-o departe pe Ioana, asta nu. Nu gasesti ceva mai bun langa voi?
De scrabble, sa stii ca si mie imi place, dar n-am jucat online. E o idee. Eu am jucat online sudoku. Si ala te mentine in forma intelectuala. In general, exercitiile astea te ajuta la memorie.
Moni, apoi tu chiar ca nu arati alea 6 kg in plus. Nu e stricat cantarul? N-o sa ai probleme in a da jos dupa nastere, gandeste-te la asta.
Deea, evident ca mana Dianei e prea mica pt pian, adica pt anumite game. Asa, pt ceva usor nu e mica. Dar ti-am spus ca e doar un moft. O sa vada si singura ca e greu si o sa dea bir cu fugitii.
Cu cititul, poate sa se vada literele din avion, tot e destul si prea destul cate stie. Daca doreste jocuri cu literele magnetice, ii stau la dispozitie, dar citit povesti singura, asta nu. Mai e vorba si de concentrare, de oboseala...
Ma duc la fete, ca deja se cearta. Daca si la Piticot are nervi fiica-mea...
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
monica70 spune:
INGRID ha ha ce buna poanta cu tortul,e bine de tinut minte si aplicat si prin alte parti Si mie imi place scrablle ,dar tot asa nu am jucat pe net,nici nu stiam ca exista.Cu cine sa te certi acolo? Ca eu ma ciondaneam cu fratelo de numa numa ca tot inventa la cuvinte sau nu le scria corect ortografic si era si capos raaaau
De kilele mele ce sa zic cantarul e ok sigur! M-am cantarit si aseara si tot 58 ies. Pai uite cum ar trebui teoretic:
Nutrimente specifice sarcinii si dezvoltarea diversilor muschi ~3200 grame
Acumulare de lichid in corp ~1800 grame
Creste cantitatea de sange in corp 1400 - 1800 grame
Cresterea sanilor 450-900 grame
Cresterea uterului ~900 grame
Lichid Amniotic ~900 grame
Placenta 1.~2260 grame
Fatul 2700 - ~3700 grame
Total 12 - 14 Kg
Si eu cu Diana am pus 20 Acum ce sa zic,poate am sange mai mult Eu chiar sunt curioasa daca ajung iar la +20 de kg!
MONI 17s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
marchplayer spune:
Asa pisoit este rares..numai pe capul meu sta, acum s-a cocotzat pe birou, Ioana cu fetele au spectacol, canta si danseaza, sigur ca Ioana ia numai premiul I.
Moni eu din cate am inteles educatoarele vor fi vesnic aceleasi pentru grupa mica si pentru grupa mare.
Cred ca doamna de la grupa mare a pus conditia ca ea sa aiba mereu grupa mare ca nu are chef de prichindei neascultatori.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
monica70 spune:
Asta mi se pare o super tampenie
monica70 spune:
Diana s-a intors si deja m-a si batut o tura la "rosu duce" ... Direct pe cartile de joc s-a aruncat cand a venit.Am intrebat-o daca nu vrea sa ne jucam "nu te supara frate" si a zis ca nu.Acum s-a pus sa caute ... mamaruta (buburuza) ca astea-s cartile alea cu animale/pasari etc.
Nu gasesc nicicum cartile de pacalici ,merg sa mai caut odata.
marchplayer spune:
Ingrid, n-am jucat in viata mea sudoku. M-am uitat acum si am citit putin regulamentul. pare simplu la prima vedere dar nu-i chiar asa.
mai vad eu cu Ioana...nu cred s-o trimit la constanta
Ce faza au facut ospatarii aia cu tortul, cred ca ma enervam pe ei rau de tot.
sa stii ca au fost mai rau copii acum pare a fi spre bine, zic si eu ca nu sti niciodata cum evolueaza bolile astea. Sper sa treaca fara evenimente
monica70 spune:
Eu m-am dus pana la frate-meu si am adus jocul remi.Am insirat pe o tabla numerele intr-o culoare si i-am dat Dianei teme sa puna si ea pe celelalte 3 table celelalte culori in aceeasi ordine
Clar trebuie sa imi cumpar si un joc de remi si unul de sah ca nu am.Abia acum imi dau seama de cati ani nu am mai jucat asa ceva .Cred ca de cand stateam la ai mei.Pai da, ca pe vremuri nu tu Tv,nu tu net,trebuia sa ne mai umplem iarna timpul cumva cand ma saturam de lecturat ...
Vai ce le mai aranjeaza Diana ... si cu curu in sus ,dar ce conteaza,e ocupata macar.Dupa ce termina de sortat pe culori o mai bazai si corectez eu.
marchplayer spune:
Suer activitate Monico. Nici eu nu mai am remi, l-am aruncat dupa ce a pierdut robert o piesa.
ma duc sa spal copii.
Ingrid hai ca mi-am prins urechile intr-un careu sudoku, l-am facut cam jumatate dar am alez izzy way
monica70 spune:
Noi intre timp am fost sa mancam.Diana n-a vrut decat supa de brocolli ,ca se pare ca a mancat la mami piept de pui pane cu cartofi,vad ca fix asta a facut si ea.Acum e calare pe o budinca de ciocolata.N-a vrut-o decat pe aia,asa ca pe cea de vanilie o mananc eu ... A mancat foarte bine saptamana asta De-ar tine-o tot asa.Eu nu-i fac baie ca i-a facut mami aseara,inclusiv spalat pe cap.Buna ideea cu remi asta,eram sigura ca o sa ii placa,ca daca e vorba de sortat si aranjat ceva e prima.Cand se satura,zilele urmatoare, scot si scrabble din debara Pana se satura si de-ala poate apuc sa cumpar si un sah,sau il aduc de la ai mei pe cel vechi.Macar pana tin ploile astea sa mai aiba ceva nou de facut.