Transfer de embrioni congelati

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna,

Am gasit un articol foarte interesant:

http://www.eshre.com/binarydata.aspx?type=doc/KOVACIC.pdf

cititi-l cap-coada.Am mai gasit unul:
http://www.asrm.org/Media/Practice/Blastocyst_culture.pdf

Frank, multumesc mult. imi pare rau ca nu ai reusit, dar iti urez muuulta bafta acum! sa ne ajute Dumnezeu!
Mie mi-au vitrificat 4 blastocisti, sunt pusi 2 cate 2, sa vedem ce noroc oi avea.

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Eu sunt pe val.Adica pe 29 opresc Ac si pe 3 incep cu estrofem 2/zi.Pe 8 si 11 iunie am ecografii si pe 16 (eu vreau pe 17 ca sa nu fie tot martea ca data trecuta) se face marea tranzactie: vin puii la mami.Asta, in conditiile in care cresc si nu cumva fac prostioare.Sper si endometrul sa nu faca figuri si sa fie baiat de treaba adica bine-crescut. Doamne ajuta sa traiasca puii si sa fie rezistenti.
Intrebare: vi s-a intamplat sa va iasa cosuri de la AC?De obicei am un ten curat , chiar de invidiat , insa de cand cu FIV-ul si cu restul hormonilor cu care m-am delectat parca sunt la pubertate.Asta sa fie baiul .Intrebarea e asa, de curiozitate. Salutari !

Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Bafta multa, multa, Ellanik! sa fie intr-un ceas bun si sa fie lipiciosi!

Tu ai embrioni de z2 sau z3? te intreb ca eu am 4 blastocisti in 2 pachetele si pe ai mei cred ca nu-i mai lasa la crescut.

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Ingeras , embrionii mei sunt de 48 de ore pusi in 2 pachetele :3 si 4.Eu cred ca in astia 3, 2 sunt baietei si 1 e fetita.sa vedem , sa vedem , sa vedem....ce-o sa iasa!!!

Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frank spune:

fetelooor azi sunt in ziua 2 de la FET. am avut 5 embrioni congelati la 72 de ore, au fost decongelati cu putin timp inainte de ET si au rezistat doar 3: 2 A8 si 1 A5. mi-au fost transferati toti in ziua 15 de CM :).
inainte de FET nu am facut decat o eco in ziua 11 de CM si tot de atunci am luat arefam 2/zi, medrol 1/2 pastilutza/12 ore si acid folic 1/zi.
cam acestea sunt informatiile, acum stau in casa, patul mi-e prieten bun. sper sa se prinda macar unul din cei 3 puiutzi!!

Mergi la inceput

ellanik succes!!! cred k mie nu mi-au dat sa iau estrofem k am avut endometrul destul de bun (in ziua 11 de CM 13,3 trilaminat). mi-au spus k facem FET pe ciclu natural ovulatoriu. stiu ei mai bine ce au de facut, treaba noastra e sa fim cuminti si ascultatoare. tin pumnii stransi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

frank pentru endometru ce tratament ti-au dat cei de la Giulesti? Ce calitate au avut cei 5 embrioni la congelare? Acum la ET cum era endometru ?Trilaminar, ce grosime? Multa bafta!
P.S. Tocmai ai scris in timp ce scriam eu mesajul anterior.Vad ca nu ai luat deloc estrofem si endometrul tau era excelent. Ai toate sansele!Doamne ajuta! Totusi ce calitate si cate celule aveau cei 5 embrioni,mai bine zis cei doi care nu au rezistat decongelarii?

Eu voi face in iulie ( sper ) ET cu embrioni decongelati...am doi puisori care ai fost congelati a doua zi dupa punctie ,aveau cate 2 celule fiecare...dr. Cocei i-a congelat cat mai repede posibil pentru ca, zicea dansa, la decongelare au sanse mai mari de supravietuire daca ii congeleaza cat mai micuti...

Bafta tuturor!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

kora si mie mi se pare mai OK sa fie congelati cat mai devreme si dupa decongelare sa-i lasi sa se dezvolte iar abia apoi sa-i transferi. nu k as fi vreo experta, dar asa vad sa fie mai firesc. inainte de congelare toti embrionii mei erau de calitate A. am avut 9 congelati (6 A8, 2 A5 si 1 A4) in 2 paiete de 4 si 5. in martie mi-au decongelat 4, au supravietuit 2 (nu stiu cum erau k nu am intrebat) si nu s-a prins nici unul. despre ET-ul acesta ai citit; ceilalti 2 embrioni netransferati aveau 1-3 celule si 1-1 celula.
hai k poate vin in iunie pe 9 cu vesti bune sa creasca procentul de reusita si aici!
si succesc!

Mergi la inceput

kora si mie mi se pare mai OK sa fie congelati cat mai devreme si dupa decongelare sa-i lasi sa se dezvolte iar abia apoi sa-i transferi. nu k as fi vreo experta, dar asa vad sa fie mai firesc. inainte de congelare toti embrionii mei erau de calitate A. am avut 9 congelati (6 A8, 2 A5 si 1 A4) in 2 paiete de 4 si 5. in martie mi-au decongelat 4, au supravietuit 2 (nu stiu cum erau k nu am intrebat) si nu s-a prins nici unul. despre ET-ul acesta ai citit; ceilalti 2 embrioni netransferati aveau 1-3 celule si 1-1 celula.
hai k poate vin in iunie pe 9 cu vesti bune sa creasca procentul de reusita si aici!
si succesc!

Mergi la inceput

scuze, am postat de 2 ori, au fost ceva probleme cu net-ul, cred.

Mergi la inceput