Mamici de Ghiocei Marti-Aprilie 2009(88)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Tufetele, nici nu mai stiu care ce mi-ati zis, dar va multumesc din suflet. Ma simt incurajata cand imi spuneti ca este frumoasa, eu stiu ca e frumoasa, pt ca eu cea mai frumoasa o vad.
Plang de mi s-a intins tot rimelul, ca deh, am vrut si eu sa arat putin aranjata acum. Puiutul meu iubit merge, ieri dupa-masa a vrut mult sa plece in picioare, si au trebuit sa il ajute. Azi deja avea ceva exercitiu, si se plangea ca nu-l lasa sa exerseze cat vrea el. Maine mai face o tomografie si in functie de cat a disparut hematomul vor stabili cat mai sta in spital.
Acum o alaptez pe Luana, ca de asta am venit repede acasa, si apoi va mai povestesc.

_
I love you so much my tiny princess

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

La multi ani, fetelor!

Pentru cine nu stie, asta seara pe National Geographic, se transmite documentarul "In pantec", despre cum se dezvolta gemenii.

33+

la ce ora?

34+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

alina, eu aici am vazut: http://stiri.rol.ro/content/view/209909/20/

Sper ca e!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n
Denisa merci, am pus si eu la crescut in tava se ung cu ou intreg sau doar galbenus? Si cum ii insiropez - pun siropul peste ei calzi sau cum se procedeaza?

Eu ung cu ou intreg, iar siropul il pun cand ii scot (sau uns cu miere). Nici nu m-am gandit sa ii las sa se raceasca, fiindca imediat si halesc unul. Sirop pun mai mult, sa se insiropeze un pic, daca pui miere, doar "se lipeste" nuca.

Denisa-Madalina 33+ cu Adela-Marisa
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Tufetele, nici nu mai stiu care ce mi-ati zis, dar va multumesc din suflet. Ma simt incurajata cand imi spuneti ca este frumoasa, eu stiu ca e frumoasa, pt ca eu cea mai frumoasa o vad.
Plang de mi s-a intins tot rimelul, ca deh, am vrut si eu sa arat putin aranjata acum. Puiutul meu iubit merge, ieri dupa-masa a vrut mult sa plece in picioare, si au trebuit sa il ajute. Azi deja avea ceva exercitiu, si se plangea ca nu-l lasa sa exerseze cat vrea el. Maine mai face o tomografie si in functie de cat a disparut hematomul vor stabili cat mai sta in spital.
Acum o alaptez pe Luana, ca de asta am venit repede acasa, si apoi va mai povestesc.

Doamne ajuta!

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ayla, ma bucur mult ca mai e un pic si reintra totul in normal. Fetele au scris sa ne rugam pentru sanatatea sotului tau, m-am gandit ca sunt ceva probleme, dar n-am stiut ca e in spital si ca problemele sunt atat de serioase. Imi inchipui ce greu v-a fost! Acum important e sa se rezolve toate cu bine, sa fiti sanatosi! Ma bucur mult ca esti puternica psihic, de altfel, ai si pentru cine!

Eu tot va citesc si cand vreau sa scriu, intervine cate ceva, aman, apoi iar trebuie sa recuperez pagini intregi si uit ce-am mai vrut sa scriu.

bebe_strumph felicitari pentru printesa, am citit cand ai scris, dar nu cred ca am apucat sa te felicit! Sa creasca fetita mare si sanatoasa, sa va aduca numai bucurii!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Gata am terminat si eu sa fac 2 tavi , multumesc Denisa

Eu i-am facut cu coca de gogosi si i-am inmuiat in sirop e cam lafel cu cea de cozonac .O tava deja s-a papat

Au iesit superrr va invit deci la mucenici!!!

34+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

LA MULTI ANI DRAGELE MELE PENTRU 8 MARTIE!!!
SA FITI SANATOASE, IUBITE SI SA AVETI PARTE DE CEI MAI MINUNATI BEBEI!!!

Simina, felicitari, sa fii sanatoasa si sa te bucuri cat poti de mult de burtica!!!
Vezi tu ca nimic nu este intamplator si ca Doamne-Doamne a asteptat sa-ti ofere cel mai frumos cadou de Ziua Mamicilor, acela de A FI MAMA!!! Doamne ajuta!!!

Ayla, felicitari inca o data pentru micuta Luana! Ii doresc multa sanatate si lui tati (desi nu stiu exact despre ce este vorba, dar am inteles suficient cat sa-mi dau seama ca sunt probleme serioase, dar pe care tati le va depasi cu siguranta, deoarece are toate motivele din lume!) Recuperare rapida, sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de minunata voastra familie!!!

37+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Gata am terminat si eu sa fac 2 tavi , multumesc Denisa

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Ce-i cu pagina aia care mi se tot suprapune? Nu va spun ca de pe mobil mi se deschide o pagina si nu ma mai pot intoarce la pagina unde sa scriu. M-am odihnit ei eu putin, acum pap si sa vad ce sa scriu, ca sunt pierduta rau.
Kea, nu am vrut eu sa se stie detalii despre sotul meu, pt ca el este membru pe forum mai vechi decat mine, si nu am idee daca si-ar fi dorit sau nu sa se stie. Problema lui e mai veche si era un subiect delicat pt el. A facut hemoragie cerebrala, acum este in faza de recuperare, mai exista riscul de recidiva, risc in procent destul de mare, dar nu pot sa ma gandesc la varianta ca Dumnezeu ne lasa acum sa vedem partea buna, ca viata incepe de mearga spre bine, ca apoi sa cadem iar in deznadejde. Cred ca numai credinta in Dumnezeu si iubirea pt cei dragi mie m-au tinut zilele alea. Nu am fost curajoasa, chiar am disperat si eu, si am plans, si m-am gandit ca nici nu vreau sa traiesc fara el. Dar am stiut ca nu am de ales decat sa las viata sa treaca peste mine si sa astept sa vad ce vrea Dumnezeu de la noi.
Am facut paranteze aceasta ca sa stiti la ce ma refer cand povestesc despre sotul meu, ca recupereaza. Nu am stiut nici eu ce este, si cum este, medical, pana nu l-am vazut pe el, iar orice as fi citit si mi-ar fi spus cineva, nu se compara. Partea buna este ca doctorii au spus ca va recupera pana la 99%, dar in timp.

Alina, mami mi-a facut mucenici cu miere si cu nuca, nu stiu ce natzie or fi, dar tare ma bucur cat mai e cu mine, o sa ma rasfat si o sa profit de ea la maxim. A gatit azi pt poftele fiecaruia, mi-a facut si lasagna si spanac, si melcisori cu branza. Claudiu chiar a luat tare bine in greutate saptamanile cat a stat cu ea. Uite ca ne chinuiam cu el cu greutatea si nu stiam cine il poate convinge sa pape serios sa puna pe el. Are la 4 ani si aproape 2 luni abia 15 kg si 1,06 m. Cum zice Alex, e rea samanta, ca asa e si Luana, ea tot a crescut in cm, dar in greutate mai putin. Peste o saptamana vom merge la control, si vedem cat a luat, sper sa ia, si sa ia binisor.

Denisa-Madalina multumesc! tot timpul!
Shasa esti "ursitoarea" mea draga, in sensul cel mai bun al cuvantului. Sper ca in curand sa vina ziua cand vom fi toti 4 si sa vina primavara sa iesim la plimbare in parc la soare. Sigur am sa trec pe aici sa va spun.
Mi-au spus ieri si asistentele sa nu o duc din spital in alt spital, ca e risc pt ea, si mi-e tare teama pt ea sa nu se imbolnaveasca, dar in momentul acela asta imi doream cel mai tare. Pt Alex, Luana era printesa lui iubita, si totusi m-a durut intr-un fel reactia lui sub influenta medicamentelor, in primele zile dupa ce si-a revenit. Acum stiu ca asta era, si ma bucur enorm ca incepe sa isi revina, si sa fie omul pe care il stiu eu. Nu stiu daca avea dubii ca nu are pt ce lupta, acum cred mai repede ca era sub influenta medicamentelor care i le dadea, de aceea trecea de la o stare la alta. Pt mine a fost mereu un model, si un om puternic si luptator. A fost foarte impresionat de intalnirea neasteptata cu printesa lui, pt ca nu stia nici ca plecam acasa, am omis intentionat sa-i spun, si nici ca intentionam sa-l vizitam.

Manu, rivali, georgiana, Alina, Adee, malta, cris_tinaus, danonique, mababei, anamariame va multumesc! Si nu numai lor, ele au scris la ultimul subiect dupa postarea mea.
Va multumesc la toate prietenele mele de la odisee ca mi-ati fost alaturi si ne-ati facut loc in gandul vostru si v-ati rugat pt noi.

Malta, am stiut ca voi naste inainte de termen, si credeam ca sunt pregatita. Acum poate ma dau mare, ca am invins, nu eu, ci printesa mea mica. Dar tot ce pot sa spun dupa toate acele zile altauri de ea, este ca nici un copilas nu merita sa se nasca prematur, nu este drept sa piarda nici o zi, o zi macar, in care trebuia sa stea la caldurica in burtica mamei.

Sor3lla bafta! Nastere usoara, daca va fi cazul!

_
I love you so much my tiny princess

Mergi la inceput