Mamici de Ghiocei Marti-Aprilie 2009(88)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malta spune:

La multi ani, Ela78!
Ce frumos sa fii dublu sarbatorita de 8 martie!!!

Malta 36+ Vincenzo Stelian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

AM 2 LINIUTEEE CLAREEESUNT
Poze

Bravoooooo!!!! super veste de 8 Martie.
Doamne ajuta sa fie bebe sanatsos si sa ai sarcina usoara!

Vezi ti-am zis ca nici nu terminam noi odiseea si tu vii cu vestea cea mare.

34+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Sa stii ca asa-i!!!!! In fiecare luna m-am rugat sa se adevereasca aceasta fraza a TA!!!

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Ayla, Bun venit acasa si tati sa vina si el cat mai repede sa fiti fericiti si sanatosi !

Simina, felicitari, este cel mai frumos cadou pe care il puteai primi de 8 Martie.
Daca tot ai fost mosica atator copilasi o sa iau si eu nr tau de tel sa te anunt in caz de ceva.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

8 Martie fericit tuturor proaspetelor si viitoarelor mamici!!!
Sa avem parte de o primavara de neuitat!

Luana esti o frumoasa! Parintii tai au toate motivele sa fie mandrii cu asa o printzesa! Doamne ajuta sa fiti cu totii acasa, sanatosi si linistiti si sa va bucurati de familia voastra minunata!

Simina inca o data felicitari! Ai primit cel mai minunat cadou de 8 Martie, si-l meriti din plin!!!

Manu 35+Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Simina

Denisa merci, am pus si eu la crescut in tava se ung cu ou intreg sau doar galbenus? Si cum ii insiropez - pun siropul peste ei calzi sau cum se procedeaza?

34+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Pusesm la un moment dat pe Picasa o schema pt confectionarea pernei de alaptat. Acum am gasit-o.
Pt cine nu are inca.... poate va este de folos. Asta este husa de perna. Perna este identica la si dimensiuni si cel mai bine se umple cu granule de polistiren su cu arba de munte (tarsa).

http://picasaweb.google.com/clara.acs/Desktop?authkey=Gv1sRgCKC6xaT0oLOJFQ#5299263465901880994

Mami Clara, 36+, cu Antonia si Iulia la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

La multi ani, fetelor!

Pentru cine nu stie, asta seara pe National Geographic, se transmite documentarul "In pantec", despre cum se dezvolta gemenii.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Am intrat repede sa vad ce faceti si sa vad daca a mai rasarit vreun ghiocel

MONICA mai este foarte putin si se va adeveii intru totul ceea ce iti spuneam. Mai trebuie sa vina si Alex acasa si tabloul va fi complet. Ma bucur sa aud ca ai mai mult laptic. De acum va fi mult mai usor. Cum spunea si o alta maimica, jos palaria in fata ta pentru cum ai facut fata tuturor greutatilor. Iar daca am reusit sa te incurajez si sa iti fiu de folos nu pot decat sa ma bucur, inseamna ca mi-am atins scopul

Vad ca pana la urma nu te-ai lasat si ai dus-o pe Luana la Alex, si asta imediat dupa externare. Si daca mai avea vreun dubiu ca nu are cum sa lupte l-ai indepartat sigur cand s-a trezit cu voi acolo, cu mami si cei doi copii

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

SIMINA inca o data felicitari pt. gruntelu' din burtica Sa iti dea Dumnezeu o sarcina usoara si mai ales un beb sanatos si la termen!

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

LA MULTI ANI burtici de 8 Martie

Va doresc o zi speciala..sa fiti iubite si rasfatate.

Pupici

39+ Andrada Teona

Mergi la inceput