Mamici de Ghiocei Marti-Aprilie 2009(88)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26
La Multi Ani fetelor!
ma gandeam ca nu peste mult timp o sa primesc si eu felicitari facute la gradi...cu La multi ani Mami...brrrr....nu imi vine sa cred

Ce draguuuuuuuuuutz!

Simina,Odiseea ta incepe!

Denisa-Madalina 33+ cu Adela-Marisa
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

La multi ani mamicilor si burticilor!

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 36+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sor3lla
In rest...tufetelor eu am plecat incet spre spital.... daca ma opreste inseamna ca am sa nasc azi.... daca nu.... mai vedem

Succes, Sor3lla, sa fie cum e mai bine pt bebe! Noi scoatem agitatele, pentru orice eventualitate!

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Fie ca toate implinirile frumoase,sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni! Va doresc un 8 martie cat mai frumos!

Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si 38+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

La multi ani !!! mamici dragi (cu toate acum suntem mamici in devenire sau deja cu puiutii in brate...inclusiv Simina)

34+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Luana ce frumos bebe am vazut la baita

Fetele care vor sa vada pozele cu Luana parola de site se afla la mailul comun in Draft.

34+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Dragele mele Albinutze,

Cand eram copil aceasta zi era foarte importanta pentru mine, caci era o zi in care puteam sa ii multumesc maicutei mele dragi.

Va doresc o zi de 8 Martie speciala, cu liniste si lumina in suflet, cu zambet pe buze.

Chiar e o zi speciala pentru noi ( inclusiv pentru Simina ), caci 8 Martie este ziua MAMICILOR.

Va imbratisez cu drag si va spun din suflet: LA MULTI ANI!

Gigelica +35 Victor-Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danonique
DENISSA cum faci mucenicii ca as vrea si eu sa o rog pe mama sa ne faca ptr maine?

Astia "ragateni"? Sau cei moldovenesti?
Modovenestii ii fac cu aluat ca de cozonac, apoi fac opturi maricele, pe care le coc la cuptor. Se insiropeaza si se dau cu nuca. Yummy! Incerc sa pun un link, sa vedem daca imi iese...
http://gastronomie.ele.ro/Mucenici_moldovenesti_--r882.html

Asa... iar cei fierti trebuie facuti cu o seara inainte (faina+apa+un strop de sare), lasati sa se usuce, apoi se fierb in siropel. (eu pun in apa+zahar si coaja rasa de la lamaie; nuca si scortisoara le pun in farfurie). Cam asa ceva:
www.reteteculinare.ro/forum/discutii/mucenici_fierti-464/" target="_blank">http://www.reteteculinare.ro/forum/discutii/mucenici_fierti-464/

Fug sa ma mai uit la ei, ca am bagat o tava la cuptor!

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n
Denisa da-mi si mie reteta pt cei moldovenesti

Am vazut mesajul tau dupa ce ii raspunsesem lui danonique. Sper sa mearga linkul. Si sa creasca mucenicii. Ai mei sunt in plina crestere!

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Simina, nu am cuvinte... Felicitari si toate urarile de bine!!!

Ayla, Luana ta este mi-nu-na-ta!!! Bun venit acasa si sa dea DD sa ajunga repede si tati si sa fiti fericiti si sanatosi si sa va bucurati de copiii vostri!!!

Ce zi!!! Compenseaza ploaia de afara cu atatea vesti minunate!

Viitoare mamici, LA MULTI ANI!!! Dumnezeu sa va dea o primavara fericita si implinita! Si eu personal, multumesc ca sunteti

35+ Brisees

gia

Mergi la inceput