Aradence DC...! (117 )-si noi alaturi de Emma
Raspunsuri - Pagina 12
alinamoro spune:
La multi ani Flavia!
Sa fii iubita si fericita alaturi de baietii tai!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
pufymic spune:
Flavia!!!!!!!
Sa fii sanatoasa si fericita toata viata ta!Sa iubesti si sa fii iubita asa cum meriti!
Alinush deocamdata merg cu 1 coleg si o colega la fitness, dar inca 2 colegi se arata a fi doritori....asa ca vom fi grup extins...
Si da, Ovi stie)
Azi sunt inca singura cu piticii....Ovi e plecat de marti....la noapte vine inapoi...
pe toate!
DianaR spune:
La multi ani Flavia!
Ioana, ma bucur sa te vad pe forum!
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete
ancapolgar spune:
LA MULTI ANI, FLAVIA! Sanatate si fericire forever!
Acuma m-am trezit si eu sa observ ca esti cu o zi inaintea lui Ovi.
gabibociort spune:
Flavia si din partea mea.Gabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun
gabitzica spune:
La multi ani Flavia! Multa sanatate si fericire!
Pruncii mei s-au trezit la ora 5 si nu au mai dormit deloc de atunci. Sper sa doarma ceva ca la 1.4.30 mergem la o zi la Evetrix...
Eu sunt chiauna ca am dormit 4 ore
Cristina Rubi dr. Trocan ma opereaza. Sunt 2 operatii, artroscopia si ligamentoplastia. Amandoua sunt cu anestezie in coloana. prima o sa fie in 02 aprile si o sa stau 2 zile in spital, iar a doua operatie o sa o stabilim in 2 apr, dar stiu ca o sa fie cu spitalizare 7 zile.
M-am intalnit ieri cu Cristina R in Armonia. Nastere usoara iti doresc!
pufymic spune:
Diana multumesc!
Maine tb sa merg la servici....si acum arat ca naiba. M-am lovit cu arcada stanga de tocul de la usa de era sa-mi crape pielea....n-a crapat asa ca acum am un hematom de toata frumusetea...de 2 ore stau cu comprese reci si tot degeaba.,...doare si s-a umflat ca naiba.
Asa ca maine oi fi cu stea...da' nu-n frunte ci pe arcada!
Claudelu spune:
Flavia
Multa sanatate si fericire
Ioana, ma bucur sa te vad pe aci
Sunt pe fuga acum, dar revin mai tarliu!
Claudia si Raul-Andrei
maria_rubi spune:
La multi ani, Flavia!
Sa ai o zi de nastere frumoasa si linistita!
Gabi, multumesc! By the way, arati tare bine
Miha, cum facem cu salopeta pt Dora pana la urma? Eu pot sa vin linistita sa ma intalnesc cu tine sa mi-o dai, nu trebuie sa vii tu pana aici....mai ales ca acum a venit mama la noi si ma simt ca in vacanta, toata ziua as colinda
Am mai vrut sa zic ceva dar iar am uitat ....aaaaaaaa, cate zile se tine branula in mana?
39+ cu Mara 18.01.2007 si bebe Dora la purtator
pufymic spune:
Clau !
Cristina in principiu se tine pana in 4-5 zile, insa daca incepe sa te doara locul unde e "infipta" sau sa se inroseasca sau sa te manance(mai repede de 4-5 zile) se scoate(cd apar fazele astea).