Aradence DC...! (117 )-si noi alaturi de Emma
Raspunsuri - Pagina 13
adablackcat spune:
La multi ani Flavia! Sa ai parte de toata iubirea si sanatatea din lume!
Ioana, si eu ma bucur sa vad ca scrii! Cum mai e "buba"?
Ma duc sa fac sarmale ca-mi vine puiul mic si scump acasa. Merge Teo dupa el.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
alinamoro spune:
Gabi, wow ce matinali sunt pruncii tai! S-au culcat devreme aseara?
Ioana, cum ai reusit sa dai in tocul usii, te-ti impiedecat?
Pune ceva ung. cu heparina eventual...
Cristina M, ai inceput tratamentul?
Ada, vad ca esti tare bucuroasa ca-ti vine puiul acasa.
Astazi m-a socat o veste proasta...O prietena (e doctorita, lucreaza la comisia pt.handicapati) acuza dureri de spate (in zona lombara) de ceva timp. A fost la ski dupa care s-au accentuat durerile. A luat medic. antiinflamatoare, i-au facut si ceva infiltratii si tot o durea. Saptamana trecuta a facut tromboflebita la picior si au internat-o la cardiologie. I-au facut RMN sa vada de unde-i durerea si...are o tumora sub ovarul stg., dar nu tine de ovar. Se pare ca si durerea de spate si tromboflebita de la tumora i se trag. Marti merge la Cluj si nu stiu cand o opereaza, deocamdata e pe tratament anticoagulant pt. tromboflebita. Offf! Are un baietel clasa 2-a.
Noi plecam imediat la Cicir, astept sa se trezeasca Ade.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
FLAVIA LA MULTI ANI!
Eu m-am simtit nasol toata ziua,adica fara vlaga.Am zacut in pat mai mult - inclusiv am dormit la amiaza cu Diana.Cred ca vremea asta e de vina,poate vine ploaia.Pe Diana abia acum am trimis-o la mami,macar maine sa dorm dimineata
IOANA ma bucur ca mai scri pe-aici.
CRISTINA.R ce super esti tu ca circuli inca intr-o veselie! Mie de pe-acum deja mi-e groaza sa merg la cumparaturi,ma obosesc groaznic.Ultima oara am fost in Carrefour acum vreo saptamana si abia m-am tarat printre rafturi Noroc ca e pasionat sotul de facut aprovizionarea ... De mers in oras prin magazine nu mai zic ... si cand eram cu Diana gravida,in ultimele luni imi trebuia la wc din juma' in juma de ora.
Am citit toti ce-ati scris,dar pur si simplu nu prea am energie sa sa va mai raspund ,nu prea am nici noutati.
MONI 18s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
pufymic spune:
Ada, Moni ! Vad ca totusi m-am inselat si nu e asa cum credeam eu....adik nu m-ati uitat de tot! pe toate!
Alina imi pare tare rau de prietena ta!
Nu m-am impiedicat, m-am intors f rapid si n-am vazut tocul de la usa...si acum mi-e umflata rau arcada...si doareeeee.Pun Lioton gel...sper sa nu fiu vanata rau maine ca lucrez....
Ma duc sa pregatesc baia la pitici apoi mie...si in pat cu noi(ca n-au dormit de amiaza azi).Maine dupa cum ziceam , lucrez...sper sa am ceva cazuri faine...(sadica de mine)
pe toate!
monica70 spune:
IOANA prin 15 august esti de serviciu? Nu de alta, dar data trecuta cu salvarea am ajuns la maternitate
MONI 18s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
Aaaa si sper ca ati mai primit de-atunci ceva masini in dotare,ca am mers cu o rablaaaaa Singura contractie care m-a durut mai tare (dar suportabil) a fost cea de cand eram in masina salvarii ...
monica70 spune:
Ai ai ai Deci si tu ma parasesti.Parca vad ca si Miclea o roieste iar Poate ajung iar la cine-i de garda ca data trecuta.Ce sa fac, eu numai in perioade d-astea de sarbatori sau concedii de vara stiu sa nasc
adablackcat spune:
Ioana, draga de tine, cum te poti gandi ca te uitam? Eu cred ca ne leaga pe toate ceva mai mult decat discutiile de aici, care oricum sunt limitate de cei care doar ne citesc din umbra dar n-au curajul s-o recunoasca sau sa scrie cate ceva, sau si mai rau...doar raspandesc vorbele noastre de aici. Imi pare rau ca nu ti-e bine si cred ca ne-ar face bine acum o intalnire cu prunci cu tot pe undeva...Nu stabilim o intalnire intr-o sambata sau duminica la Cuibul Cocorilor in separeul cu locul de joaca? O felie de pizza la pitici da' de ne-om permite sa le platim. Serios.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)