Durerea unei pierderi de sarcina (80)
Raspunsuri - Pagina 8
simonia spune:
danny, cine te-a speriat si cu ce? poate te linistim noi.
da, toate suntem speriate si-n acelasi timp gata sa dam totul pentru un . si eu am facut imprumut la banca pentru stimulari cu puregon, histeroscopie, drumuri la bucuresti, ecografii, analize... la inceput chiar am avut intentia sa-mi notez cheltuielile. dar imediat am renuntat. mi s-a parut ca voi fi ridicola notandu-mi cheltuielile facute pentru a avea un copil. se pierduse cu totul sentimentul printre atatea calcule. z.1, z.2...eco... eco...eco... vedeti? se pierde ca un ecou. am inceput sa plang iar. la revedere, va las,
happymum spune:
dannycum adica te-a speriat un doctor? ce a spus? si te increzi 100 la 100 in ce a zis acesl doctor? nu ai cerut si alta parere?
frica ramane.
mai ales la noi, cele care am trait deja cel putin o pierdere de sarcina, sau un rezultat negativ la fiv sau alte interventii pe care le sparam un succes.
eu stiu ca daca voi ramane din nou insarcinata, frica de a nu se intampla acelasi lucru, nu o sa mi-o scoata nimeni din suflet. dar speranta este, si ne agatam de ea cu disperare.
hai, vrem sa te linistesti si sa iti spui of-ul aici.
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie
Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea
danny1 spune:
multumesc pt incurajari.am fost la un medic bun de aici.conf dr, bla, bla.care merge la conferinte internat.trimisa de oameni care au fost incantati de ea.shoc total.tiroidita autoimuna-nici o sansa la bebe ca da malformatii.MTHFR(nu asimilez acid folic)-nici o sansa la bebe-spina bifida, cea mai frumoasa varianta.never ever un bebe.fetita mea-noroc extraordinar.sa adopt, sa adopt.discutii interminabile despre adoptie si ce implica ea.am habar de psihologie ca am fost cadru didactic cu competente in domeniu, deci discutii prelungite, uneori in contradictoriu.de parca pt asta mersesem acolo.in acea noapte am plans, am plans.nu ca nu as adopta,dar shocul, vina ca eu sunt de bai.i-am zis ca vreu fiv cu ovule de la ddonatoare.nuuuuuu.in tara nu se face.sanse 10-20-30%.ca apoi sa descopar o clinica in austria cu sanse 70%.si de ce?zicea ea:"oricum nu e copilul meu."nu aveam nicicum nici o sansa.oricum o intorceam.cum sa nu fie copilul meu?va fi sufletul meu.de ce sa-l privez pe sotul meu de ceva normal, daca numai eu sunt buba?nu va avea jumatatea mea de gene, dar o va avea p ea lui.si nu conteaza.va fi al meu.ce a facut femeia asta cu sufletul meu.......am fost distrusa.ziua urmatoare am plecat din oras.innebuneam daca mai stateam.am plecat la tara, am muncit din greu.mi- aprins bine.
happymum spune:
danny am ramas fara cuvinte.
nu stiu ce sa zic.
nu ar fi bine sa ceri si alta parere?
iar despre un copil obtinut cu un ovul de la donatoare, cum ca "oricum nu ar fi copilul tau", s-o ia paparuda si s-o tot duca... e nebuna la cap aia...
nu o lua in seama. tu, draga mea sa faci ce iti dicteaza inima si instinctul. eu iti urez sa reusesti intr-un fel sau altul sa ai copilas.
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie
Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea
danny1 spune:
continuare:peste 3 zile am mers la gine al meu.care ma trimisese la analize.pt tiroidita iau ceva imunosupresoare,pt insuficienta de folic B-euri, pt amandoua imunoregulator si inca cateva.se poate.am sanse, dar nime nu garanteaza.incercam.
danny1 spune:
da, happymum, iti dai seama.mi-a facut sufletu ferfelite.adica cresc caini, pisici, inca multe alte animale(aproape zoo suntem)si copilul ce ar creste in mine n-ar fi al meu?numa ca nu ma mosteneste?ce magarie.....mai ales ca mi-am intrebat sotul cat de important e pt el al 2-lea copil.a zis:f important.si daca eu nu pot, sa i-o tai si lui?pfaiiiiii
mami de
mariaanna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danny1 multumesc pt incurajari.am fost la un medic bun de aici.conf dr, bla, bla.care merge la conferinte internat.trimisa de oameni care au fost incantati de ea.shoc total.tiroidita autoimuna-nici o sansa la bebe ca da malformatii.MTHFR(nu asimilez acid folic)-nici o sansa la bebe-spina bifida, cea mai frumoasa varianta.never ever un bebe.fetita mea-noroc extraordinar.sa adopt, sa adopt.discutii interminabile despre adoptie si ce implica ea.am habar de psihologie ca am fost cadru didactic cu competente in domeniu, deci discutii prelungite, uneori in contradictoriu.de parca pt asta mersesem acolo.in acea noapte am plans, am plans.nu ca nu as adopta,dar shocul, vina ca eu sunt de bai.i-am zis ca vreu fiv cu ovule de la ddonatoare.nuuuuuu.in tara nu se face.sanse 10-20-30%.ca apoi sa descopar o clinica in austria cu sanse 70%.si de ce?zicea ea:"oricum nu e copilul meu."nu aveam nicicum nici o sansa.oricum o intorceam.cum sa nu fie copilul meu?va fi sufletul meu.de ce sa-l privez pe sotul meu de ceva normal, daca numai eu sunt buba?nu va avea jumatatea mea de gene, dar o va avea p ea lui.si nu conteaza.va fi al meu.ce a facut femeia asta cu sufletul meu.......am fost distrusa.ziua urmatoare am plecat din oras.innebuneam daca mai stateam.am plecat la tara, am muncit din greu.mi- aprins bine. |
Am avut o colega de scoala cu tiroida si care acum are un baiat minunat.Nu cred ca e imposibil.
Curaj!
Mariaanna
12+
Mamica de si in asteptarea unui
simonia spune:
danny, mai incearca, repeta anlizele la alt laborator, cu reputatie buna in acuratetea rezultatelor, mergi si la alti dr.
fa un subiect nou, in care sa intrebi cine are diagnosticul tau si daca a mai avut copii dupa diagnosticare, la cine s-au tratat.
nu stiu nimic despre boala ta, dar ma gandesc ca daca mai ai un copil (nu e asa) de ce sa nu se poata?
monica_dicut spune:
OF, alte mamici de ingeri...
Dragelor, stiu, e greu, e o durere, nu va trece niciodata, nici copilul nu-l vom uita. DAr va rog din suflet sa nu va pierdeti speranta. Se poate fetelor, intotdeauna exista o speranta de care sa ne agatam.
VA sustin si va citesc mereu din umbra si sunt alaturi de voi mereu. Sper sa se umple lista de gravidute si mamici fericite
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 15+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
criss_85 spune:
Draga Monica, am plans cand ti-am citit povestea!Intr-adevar,e cumplit sa astepti ziua in care trebuie sa-ti ti bebelusul in brate, ziua in care trebuie sa fi cea mai fericita si implinita femeie din lume,iar ea sa se transforme intr-o zi de doliu,pe care esti nevoita sa-l porti in suflet toata viata.
M-am bucurat enorm cand am vazut ca in burtica ta se afla un "Samburel".
Asta dovedeste ca esti o femeie puternica.Sper sa reusesc si eu sa-mi inving temerile,iar intr-o zi sa o pot lua din nou de la capat.Doar cine a trecut prin asta stie cata durere se afla in sufletele noastre si cu cata frica stam in timpul sarcinii pt a nu se intampla din nou o asemenea nenorocire.
Iti doresc sarcina usoara, iar peste cateva luni sa-ti poti tine fericita bebelusul sanatos in brate!