Durerea unei pierderi de sarcina (80)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Astazi se implinesc 5 luni,respectiv 3 ani de la data plecarii ingerasilor mei Oare o sa treaca vreodata durerea si dorul

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Sicuta . off... Din pacate nu am raspunsul la intrebarea ta, caci si ieu ma intreb de multe ori acelasi lucru. Si au trecut 8 luni de atunci. Si acum mi-e teama sa ma gandesc la o noua sarcina, desi mi-o doresc din toata inima. Nu numai sarcina, ci si bebele. Asta ca sa mai zambim, ca va veni si pentru noi ziua in care ne vom tine bebeii in brate si cand vom alerga dupa ei.

S_alinutza, nici nu stii ce mult ma bucur pentru tine! Fuguta la medic si sa ne aduci vesti bune!

SI pentru voi toate

Another day goes by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Sicuta la fel mi se intampla si mie..pe fiecare luna...totul incepe pe 15...atunci e data la care Darius ar mai fi adaugat o luna...pe 16...data la care a plecat la DD(mititelul a trait o luna si o zi)...si 17...ziua aia urata in care am aflat ac darius nu are sanse de supravietuire...din 17 a inceput calvarul..

Nu cred ca va trece vreodata...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

6+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Bine v-am regasit!
Am citit de cateva minute povestea unei mame care si-a pierdut copilasul.La fel ca si voi, sunt de parere ca durerea nu poate fi stearsa niciodata.Invatam sa traim cu ea, sa vorbim despre ea,pentru ca lasata in suflet ascunsa, poate provoca rani si mai adanci.
E dureros sa vezi mereu alaturandu-se alte mamici , as vrea, daca as putea, sa opresc odata chinul acesta al mamelor care isi pierd copilasii!!!
Dar cum asta nu se poate intampla, e bine ca ne regasim aici sa ne impartasim durerile si reusitele, sperantele, bucuriile, tot ceea ce ne leaga unele de celelalte.

Imi era dor de voi!Curaj si multa putere fiecareia dintre voi.

Mariaanna
12+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

astazi se implinesc 1 an si 5 luni de cand am pierdut sarcina. ieri am fost la tara si am plantat alta magnolie in amintirea bb-ului meu. cea plantata in primavara s-a uscat.
poate aceasta va trai si inflori in fiecare primavara devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

simonia,mi-au dat lacrimile cing am citit ce ai scris.Bunul Dumnezeu sa va ocroteasca viata si sa va daruiasca bebelusul mult dorit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

sicuta si simona

TREBUIE sa mergem inainte......la mine ziua de 24 este o zi urata....pe 24 mai ingerasul meu de 21 saptamani a plecat.......deja am intrat in 24

asa cum imi doresc mie, va doresc si voua fetelor sa fim sanatoase si sa ne tinem pruncii sanatosi in brate cat de curand

30 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

,si mie mi-e frica sa mai incerc.mai ales ca un medic m-a speriat.la mine in 3 si in 13 s-au intamplat nenorocirile.parca nu mai pot sa-mi incarc bateriile ca sa merg mai departe.acu sa ma lupt si cu medicii....of, of.

mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_85 spune:

dragele mele, frica e mare si v-a exista mereu,dar noi trebuie sa luptam si s-o invingem,fiindca dorinta noastra de a fi mame e mult mai puternica decat frica.
asa este,nimeni nu ne garanteaza nimic la urmatoarea sarcina, dar pana nu riscam nu castigam.mie doctora mi-a zis ca sarcina e ca o loterie,poti sa castigi dar poti sa si pierzi.ea are competenta si pe FIV,si mi-a spus ca a intalnit femei care fac imprumuturi pe la banci pe zeci de ani pt un FIV care nu se stie daca le reuseste sau nu...
Trebuie sa avem incredere ca intr-o zi ne vom strange si noi puiutii in brate...Dumnezeu trebuie sa ne dea o alinare dupa atata suferinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

ma iertati ca sunt offtopic.

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie

Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput