Durerea unei pierderi de sarcina (80)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Mi-a trebuit un pic de "curaj" sa intru aici, caci am facut o "pauza" de doua saptamani.

Vreau sa stiti ca sunt intotdeauna alaturi de voi si nu voi uita niciodata ca DOAR aici mi-am putut impaca sufletul si innabusi cat de cat durerea in mai 2008 cand ingerasul meu de 21 de saptamani nu mai era.....NU AM CUM SA UIT!
Sunt mereu prin preajma si visez clipa cand sa intru sa va spun ca AM REUSIT!!!!!
Din pacate apar fete noi, le spun doar atat:"speranta nu trebuie sa moara, sa luptam, sa credem, sa nu uitam sa visam".

Noi suntem bine, inafara de faptul ca nu putem opri faptul de a fi stresate, dar TREBUIE ca de data aceasta sa imi cunosc bebelina, sa o nasc sanatoasa si ingerasii din cerurui sa o vegheze.

Va pup fetelor si va imbratisez

29 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

alinaaaaaaaaaaa Doamne, te imbratisez cu drag. sa stii ca plang din cauza ta acum. dar e de bucurie, alina. sa faca bine Dumnezeu si sa se indure si de noi....... te pup dulce dulce de tot.
e de prisos sa iti spun sa ai grija de grija de grija de voi, da? stiu ca o sa ai.

VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie

Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

laura

VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie

Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_85 spune:

Alina, felicitari pt bebelusul din burtica ta! Doamne-Doamne sa va aiba in grija Sa si sa va fereasca de tot ce-i rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinaro spune:

Felicitari pentru mugurasii din burtica noilor mamici!

Acum revenind la discutia despre spitalul Elias Aici mi-am pierdut si eu ingerasul, si n-as mai vrea sa mai calc vreodata in spitalul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

fetelor.asa e.durerea nu va trece niciodata.se va estompa, doar.multi medici, putini oameni.desi am avut o sarcina cu risc de la inceput, am descoperit-o in a 2-a saptamana, culmea e ca doctorita care ma supraveghea saptamanal ca aveam sangerari, nu mi-a spus ca ea nu mai lucreaza la spital.va inchipuiti shocul cand am ajuns acolo si am aflat.pe langa faptul ca in suflet stiam ca bebele e pierdut,eram a nimanui.sufeream ca un caine.neavand studii psihologice, asistentele cred ca ignorand sau minimalizand pacienta trece mai usor peste.poate unora le foloseste, dar se pare ca celor mai multe, nu.de medici...nimic de spus, ca doar eram a nimanui.totusi medicul de garda care mi-a facut un eco inaint ede a da verdicul privind evolutia sarcinii, dupa ce a constatat ca era pierduta, ramanand doar cateva resturi in uter, a pus o mana calda pe piciorul meu si a zis:"imi pare rau".pt a capata forta psihica m-am agatat de acest gest ca disperatul ce se ineaca de o frunza.intr-un final am sunat-o pe doctorita care era la o intrunire a parintilor, a zis ca vine cand se termina. si a aparut dupa 5 ore.pe cand ma duceau la chiuretaj.mda, frumos.a venit si ziua urmatoare sa-mi dea o reteta.a innebunit lumea.si tot ea parca era suparata pe mine cand am mers la control dupa o luna.desi cand ma chemase a spus ca nu vrea nici un ban, bineinteles ca a uitat.dar ce mai conteaza.cum s-o iert?nu mai pot avea incredere in ea.m-a trimis apoi la endo, la analize, dar parca n-as continua cu ea.nu mai pot.deci, seria experientelor negative privind medicii continua.din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

alinutza, multa sanatate tie si lui bebe.Doamne ajuta.stiu ce simti, si mie mi-e frica.offff.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Multumesc tare mult pt urari !

Eu parca nici nu indraznesc sa ma bucur inca, o sa vedem ce zice medicul, sambata viitoare vreau sa ajung acolo....Sper si eu din suflet sa fie bine si ma rog mult

Sa va dea D-zeu tuturor bebelasi sanatosi si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_85 spune:

haideti sa-l ajutam pe Andrei!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

de cand nu am mai intrat , vad ca au mai aparut mamici de ingeri. imi pare rau ca ati ajuns alaturi de noi, ca nu v-ati putut bucura de copiii vostri.
alinuta, ai reusit din nou, poate acum ai sa poti duce sarcina la capat. felicitari !
luni astept sa vina din nou cm. un nou inceput.

Mergi la inceput