Durerea unei pierderi de sarcina (80)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss_85 spune:

Draga danny,
orice pierdere este dureroasa, la orice varsta de sarcina...erau copiii tai chiar daca pt medici erau doar niste embrioni sau "o mizerie" in cazul meu la prima sarcina oprita in evolutie.
nu pot uita acele cuvinte ale doctorei,cand eu aveam sufletul zdrobit de atata durere, iar ea mi-a spus "sa vi sa-ti scot mizeria aia de aici"
nu am auzit un "imi pare rau!" de la acea doctora. si da, era femeie, era mama...de atunci nu am mai calcat in acel spital, in faimosul spital Elias,pt ca acolo s-a intamplat.
asa ca draga,denyy, nu-ti minimaliza durerea comparand-o cu a noastra ,care am pierdut bebelusi mai mari.nimeni nu poate masura aceasta durere, chiar daca unele persoane spun(cum mi-au spus mie la prima sarcina)"lasa,bine ca nu ti-a crescut burta sa il simti inauntru" stiau ei ca ar fi durut mai putin?
acum ,cand burta a crescut si eu am simtit-o in burtica pana in sapt 29, au schimbat placa "lasa,bine ca nu l-ai auzit plangand,sau sa traiasca 1-2 zile,ti-ar fi fost mult mai greu"
si stii cine spunea aceste cuvinte? persoane care nu au copii, persoane care nu au trecut niciodata prin asa ceva.
e greu ,la orice varsta s-ar intampla,pt ca erau copiii nostrii,copii f doriti si asteptati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui danny1

fetelor, mi-e rusine sa ma plang.desi doare orice pierdere, totusi eu am fost mai "norocoasa"(asa ziceau si in spital)fiindca sarcinile mele au fost mai mici.bine, cuvintele celor din spital erau pumnale pt sufletul meu, mai ales la a 2-a pierdere.o zic, aici, ironic.ce mod rudimentar de a privi lucrurile......asa e la noi.bineinteles ca intelegerea venea tot din partea fetelor din salon, care mame fiind, stiau ce inseamna sa te doara sufletul mai mult decat corpul.mie mi-e frica sa mai incerc.fizic nu-mi fac probleme, dar psihic.......problema de multe ori e ca noi, ca mame, intuim ce se intampla.dar medicii nu ne iau in seama.ca ei "stiu mai bine".uite ca nu e asa.sufletul de mama stie cel mai bine ce se intampla cu puisorul ei

imi pare rau ca ai trecut prin asta si te inteleg f bine ca am pierdut trei ingerasi si de fiecare data durerea a fost parca mai mare .
Dumnezeu sa te ajute si sa iti aduca un bb cat de curand

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

asa greu imi e sa citesc ceea ce vb medicii nostrii din Ro...nu stiu ce educatie primesc......sunt atat de nemilosi..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

6+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

imi pare rau sa aud ca ati avut parte de asa vorbe grele in spiatl.eu a doua sarcina am pierdut-o la Elias si docorul meu si rezidentul lui au stat de vorba fiecare in parte cu mine, mi-au spus ca stiu ca e greu, m-au compatimit, m-au incurajat, cu toate ca eu ma uitam urat la ei, uram pe toata lumea atunci,ei au insistat sa stea de vorba cu mine si m-au sustinut moral.
dar stiu ca sunt doctori si doctori, nu vreau sa-mi aduc aminte prin ce am trecut la Filantropia.

Cea mai arzatoare dorinta

Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

draga danny sunt alaturi de tine cu gandul si inima. nu conteaza varsta puiutului. el devine parte importanta din tine inca din prima zi.

sa nu ma intelegeti gresit ca spun asta, dar durerea nu o sa treaca niciodata. si voi o stiti la fel de bine ca mine.
mie mi-au spus ca o sa trec peste si ca o sa fiu bine. dar nu e asa. au trecut 4 luni si 5 zile, iar eu nu mai sunt ce am fost. e adevarat ca nu mai plang mereu, ca nu mai stau inchisa in casa... dar eu... sufletul meu e trist si gol. am incercat sa fac cum mi s-a spus, dar nu am putut. sa nu ma mai gandesc, dar imi era mai rau. ma simteam vinovata fata de puiul meu. acum imi las inima sa sufere in voie, dar nu stie nimeni. cel mai bine imi e, daca pot spune asa, cand sunt singura si ma uit la ultima lui pozica si imi amintesc de el cum l-am vazut la eco cu o saptamana inainte. era asa mare flacaiasul meu, si sprinten. inima mea a ramas acolo, in acea clipa. parca nu imi mai apartine. poate ca par a fi vorbe mari, dar de fapt nu reusesc deloc sa imi exprim in cuvinte tot ceea ce am trait atunci si traiesc de atunci pana acum.
si acum imi aud in minte doctorita cum imi spunea: "de ce ma necajesti tu acum si nu stai linistita sa te curat?" sa ma ierte Dumnezeu, dar pacatoasa sunt orice as face... asa as vrea sa pot sa o strang de gat, sa isi inghita vorbele... nu s-a diminuat nicifel ura si furia mea.

doctorii asta, unia dintre ei... nu stiu si nu pot intelege de ce si-au ales aceasta meserie daca nu o fac cu suflet. doar de dragul banului?

va imbratisez cu drag pe toate mamicile de ingerasi.

Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie

Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_85 spune:

hapyymum, fiecare spital are si uscaturile lui...peste tot cred ca este la fel.
din pacate eu la Elias,peste o astfel de uscatura am dat. Cristian Rodica se numeste si nu o recomand nimanui.
Acum insa, am dat peste o mama, pentru ca asa am simtit-o pe doctorita Marinca.Cand am nascut,mi-a spus povestea ei,cum s-a hotarat ea sa devina ginecolog.A fost mai intai la neurochirurgie si nu a rezistat sa vada cum se moare acolo.Atunci si-a dat seama ca alta este menirea ei, aceea de a da viata,de a aduce copii pe lume...
Putini medici practica cu tot sufletul aceasta meserie,fara sa se gandeasca la bani.Putini medici stiu sa fie oameni si sa vorbeasca cu pacientul fara a rani, putin medici stiu sa-ti redea speranta atunci cand ai nevoie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Danny uneori cei din jurul nostru nu stiu ce sa spun si se trezesc vorbind, pentru tine durerea e mare si nu conteaza cate saptamani de sarcina ai avut. Durerea noastra e mare dar in timp inveti sa traiesti cu ea.
Medicii ginecologi pe langa pregatirea de specialitate ar trebui sa urmeze si curusuri de psihologie pe care sa le aplice si in practica. Sunt cazuri ca si ale noastre sau nasterea unui copil cu probleme cand o vorba de incurajare, o vorba buna conteaza.
Despre medicii cu care am nascut pot spune ca la cea din urma sarcina am avut o doctorita care a stiut cum sa se comporte ma incurajeaza si acum sa mai incerc, e idealul meu de doctor de asta ii spun si numele, doctorita Todorut. La cealalta sarcina am avut o doctorita care ma invinuia pe mine ca nu am ajuns la timp si poate imi facea cezariana de urgenta, nu destul ma sinteam eu vinovata si culmea mai era si mama
Va pup pe toate

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

pe toate fetele!
Sunt un pic stresata, cred ca sunt insarcinata din nou, mi-a iesit testul cu II liniute.....inca nu am mers la medic, CM mi-a intarziat mai mult de o saptamana, dar nu simt nici o schimbare asa ca la sarcina trecuta (pierduta in noiembrie 2008) atunci ma dureau sanii si mi se inflamasera, acum nu simt nimic, nici pofta de mancare, nici vreo schimbare fizica. Abia saptamana viitoare la sfarsit am de gand sa merg la medic, atunci ar fi 6 saptamani si jumatate de sarcina. Sper din suflet sa fie bebe acolo, si sa fie bine de data asta.....
Happymum tu esti mai bine acum? Sper ca da! Te !
Va doresc tuturor mamicilor de ingerasi multa putere sa mergeti inainte, iar fericitelor noi -dutze sarcini usoare si bebelasi sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Happymum abia acum am verificat mailul si am vazut mesajele tale, ma bucur ca esti mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui s_alinutza

pe toate fetele!
Sunt un pic stresata, cred ca sunt insarcinata din nou, mi-a iesit testul cu II liniute.....inca nu am mers la medic, CM mi-a intarziat mai mult de o saptamana, dar nu simt nici o schimbare asa ca la sarcina trecuta (pierduta in noiembrie 2008) atunci ma dureau sanii si mi se inflamasera, acum nu simt nimic, nici pofta de mancare, nici vreo schimbare fizica. Abia saptamana viitoare la sfarsit am de gand sa merg la medic, atunci ar fi 6 saptamani si jumatate de sarcina. Sper din suflet sa fie bebe acolo, si sa fie bine de data asta.....
Happymum tu esti mai bine acum? Sper ca da! Te !
Va doresc tuturor mamicilor de ingerasi multa putere sa mergeti inainte, iar fericitelor noi -dutze sarcini usoare si bebelasi sanatosi!

Doamne ajuta sa fie bine de data aceasta; sa stii ca si la mine la fel a fost; la urmatoarea sarcina, adik cea de acum nu am mai avut simtome, dureri de san etc.
Hai tin pumnii sa vii cu vesti bune!
pupici

29 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput