Durerea unei pierderi de sarcina (80)
Raspunsuri - Pagina 14
happymum spune:
astazi, ar fi putut fi cea mai importanta zi pentru mine si sotul meu.
astazi nu ar fi trebuit ca eu sa fiu acasa, trista, iar sotul la serviciu. astazi, ar fi trebuit sa fim amandoi la spital si sa ne intalnim minunea.
aveam DPN 28 aprilie 2009.
dar Dumnezeu a hotarat altfel.
pacat de bietul sufletel al ingerasului meu.
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie (dragele mele, va rog ca daca mai este cineva care doreste sa contribuie cu putin pentru clopotele despre care v-am spus, sa trimita banii pana miercuri cel tarziu. joi se va sfinti altarul si pomelnicul cu donatori va fi ingropat la unul din picioarele altarului.)
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea
sinzi_ana spune:
Mencis, imi pare tare rau...cum te mai simti???
Miki=miki, acum am reusit sa obtin copii dupa rezultatele analizelor...si hormonul de sarcina in ziua cand am inceput sa sangerez era foarte mare 3300...si dupa 5 zile (cand pierdusem deja sarcina 300)...
Multumesc pentru detalii referitor la analize...am sa incerc sa le fac cand ajung in Romania la vara...aici nici nu se gandesc sa investigheze prea multe...
Acum, imi monotorizez ovulatia timp de 3 luni (eu am ciclu f neregulat) si prin iulie voi stii mai multe..daca am nevoie de tratament de stimulare plus ceva aditional...
Fizic...sunt bine...
Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
Michelle81 spune:
Mi se rupe sufletul cand vad atatea fete care trec prin aceasta durere.
Care aveti posibilitatea mergeti maine la intalnirea mamicilor de ingeri,am inteles ca se organizeaza in mai multe orase
http://www.youtube.com/watch?v=BYfIyKUhO48&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Ecopilul%2Ero%2Fforum%5FZiua%5Fingerasilor%5F10%5Fmai%5FSunteti%5Fin%5Fgandul%5Fnostru%5Fin%5Ffiecare%5Fzi%5F11059%2Ehtml&feature=player_embedded
Mama a trei sufletele in ceruri
vias spune:
as vrea sa pot ajunge si eu la intalnirea mamicilor de ingeri...nu stiu daca am putere...
Am zis ca azi voi merge sa cumpar baloane...sper sa pot merge maine... desi ma doare foarte tare
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
13+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
Eseea spune:
fetelor, de ziua voastra, a MAMELOR DE INGERI,va doresc sa va puteti gasi linistea si speranta mai ales pentru o noua sarcina, un nou puisor adus pe lume care sa va insenineze zilele astea in care sunteti triste si fara speranta!
ma gandesc adesea la voi, va doresc numai bine din tot sufletul.
Mami de fetita si de baietel
oach spune:
menics, sa iti dea Dumnezeu putere. Stiu perfect prin ce treci , ce durere cumplita este si ce gol poate lasa in urma . Si ce intrebari apar, din care una este cea mai nimicitoare: de ce? De ce nu a mai stat cu mine copilasul meu, el, cel pe care l-am iubit atat??! Stiu, dar mai stiu si ca toate cele de aici vom reusi pana la urma , cu Doamne Doamne alaturi, sa avem copiii nostri. Cred ca ceea ce ni se intampla este in parte , modul Lui de a ne face mai tari, de a schimba ceva. Acum, inainte de un nou drum, cel catre un alt copilas, schimba ceva.Fa analize, ia vitamine, fii fericita(desi acum e imposibil , fa-o pt un alt copil) , iubeste, plimba-te , traieste...Si copilului de sus, al tau, ii va placea cu siguranta la ce mamica a fost "repartizat" si te va insoti mereu si va fi al tau...Asa cred si eu...Altfel nu as fi putut sa merg mai departe.......
oach spune:
miki-miki, iti multumesc din suflet pt sfaturi. Sa stii ca iau deja vit B si acid folic , iar luni ma duc sa-mi fac si analizele.Multumesc muult de tot ca ne esti alaturi
Ninia81 spune:
Va pup pe toate si va doresc ca Dumnezeu sa va dea puterea si speranta de a continua!
Visul nostru
L5845 spune:
Tuturor mamicilor de ingerasi si nu numai lor: o sa vina el "domnul" soare pe strada tuturor, trebuie doar sa avem rabdare. Asta e viata, mergem inainte, nu renuntam!
Va si va pe toate!
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
menics spune:
pentu toae fetele,
eu intru din ce in ce mai rar pe aici, plang de fiecare data, si nu-mi face bine... sa spunem ca sunt mai bine, dar tot am un nod in gat cand ma intalnesc cu persoane care nu stiu ca am pierdut sarcina, si bineinteles ca ma pufneste plansul cand trebuie sa le spun ca am pierdut sarcina...
azi merg iar la control... sa vedem ce spune medicul, m-a cam durut zilele astea burta, m-au intepat ovarelele, desi nu mi-am facut teste cred ca am ovulat, si banuiesc ca de la astaa fost durerea... azi oi vedea ce este de fapt... medicul imi spunea ca luna vootoare as putea ramane... mi se pare cam devreme..., nu ca nu as vrea, dar... cu cine??? mi-am propus sa nu mai folosesc contraceptie de luna viitoare, dar voi discuta si cu medicul. iar daca vrea Dzeu sa raman insarcinata, ok, daca nu, in toamna voi vorbi foarte serios cu al meu logodnic si vom stabili ce este de facut...