Mamici si gravidute de Satu Mare (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marisa_ana spune:

Buna dimineata ! Eu am sa nasc su dr Kanyo( sper ca am scris bine).
M-am informat cat poate sta sotul in spital si mi s-a spus ca de la ora 6 pana la 22 ora lor.Am insistat sa ramana cu mine si noaptea ,just in case ,dar nu se poate. La ultimile analize am avut glicemia cu mult crescuta peste limita si mi s-a recomandat sa ma internez o zi si o noapte in spital. Am facut acest lucru si seara am rugat asistenta de garda sa il lase pe sot sa ramana peste noapte, inchiriasenm salonul in care eram singura in camera, dar mi-a zis ca din pacate nu se poate ca asa sunt regulile. Un pic m-am enervat ca nu avea de ce sa deranjeze mai ales ca nici nu a venit tota noaptea nimeni la mine . Eu m-am dus sa imi recolteze sangele. Am fost internata la ginecologie nu la nou-nascuti. Ca personal au fost ok mai putin la faza relatata.
Nasterea acolo prezinta si avantajul vaccinului care la noi nu se gaseste si tb procurat iar acolo il vor face . Eu cum sunt si rh negativ vreau si vaccinul de anticorpi daca va fi nevoie.
Mai multe detalii despre cat poate sta cineva cu tine poate poti trata cu medicul, al meu a zis ca sa stau linistita ca va fi bine.
Dupa nastere vei vedea ca timpul va trece frumos mai ales cd iti vor aduce bebeicul langa tine.
In bagaj cd il vei face sa iti pui, pe langa altele, h igienica, tacamuri , cana. Deocamdata cam atat imi aduc aminte ca mi-a lipsit mie dar oricum iti voi povesti mai multe dupa ca poate in saloanele de nou-nascuti e altfel. oricum e curat si merita. Cezariana sau natural? Daca mai ai intrebari si stiu te ajut cu mare placere delaida
Scuze daca m-am intins mamicile si gravidutzele

Ana Maria 36+ cu Marisa Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

Nastere usoara Ana-Maria si bine ai venit pe forum!
Am o problema fetelor: de cand fetita mea a primit vaccinul de 2 luni se sperie de oameniinainte dormea ziua,acuma nuavem si colicistiti metode de adormit bebelusii?

Mami de minune mica, Daria Marcela 26.02.2010

Mergi la inceput

Merci de urare marsy baby
Eu nu am experienta in domeniu dar ai putea incerca cu muzica pt copii din aia pt bebe care ii linisteste, eu cred ca s-a speriat de ceva tare si de aceea reactioneaza astfel.
Las mamicile experimentate sa iti dea mai multe sugestii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

marisa_ana, bine ai venit printre noi! o sarcina usoara in continuare si o nastere si mai usoara iti doresc! sa ai o fetita sanatoasa care sa va lumineze vietile!cu inf despre nastere in Ungaria nu prea pot sa te ajut, ca am nascut in Bm , la euromedica. cum vrei sa nasti? normal sau cezariana?

marsy_baby, imi pare rau pentru Daria ca s-a speriat! saracuta...!metode de adormit bebeii nu prea am ca la varsta asta Estera adormea la san.dar incerca sa o tii cat mai mult langa tine, sa te simta aproape, sa se simta in siguranta, si daca asta inseamna sa o tii mai tot timpul in brate.poate de asta are nevoie acuma.incerca si cu muzica in surdina, poate clasica, eventual canta-i tu.multi micutei sa treca repede sperietura!

**************************************************************************************

Ura starneste certuri dar dragostea acopera toate greselile...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Mergi la inceput

Bine v-am gasit AdrianaSM Intentionez sa nasc natural, daca s-o putea,iar daca vor fi probleme -cezariana. Astept sa ma duc la medic ca nu am mai fost de o luna , maine ma duc sa imi spuna mai multe .Imi fac o lista de intrebari care o plasez sotului ca el face legatura cu doctorul. Eu sunt baimareanca venita de un an in sm si aveam in vedere si nasterea la euromedica. A fost o perioada stresanta pana m-am decis unde nasc dar probabil la cerinta sotului si auzind tot felul de pareri am ajuns la ungaria.Am inteles ca si la euromedica e super ok :tratament bun si e si mai ieftin ca varianta mea. Probabil la al 2-lea copil voi opta pt bm.E adevarat ca nu te primesc daca nu ai depasit perioada critica de dinainte de 36 saptamani ? Va pupic mamici si gravidutze

Mergi la inceput

salutare fetele
vad canu a mai scris nimeni
eu am deja 39 +si bebica mea sta bine mersi.
si eu si tati asteptam intalnirea si parca nu mai avem rabdare.
vreau vesti bune de la voi. .

Ana Maria 39+ cu Marisa Alexandra

AMR 3 ZILE panica

Mergi la inceput

Buna 22ror!si multi pipici
micuta mea incepe sa fie mai accesibila cu oamenii(Slava Dlui),nu mai suntem asa plangaciosi,numa knd ne e foame sau ne doare burtica...incepem s radem in hohotesi mai toata ziua vorbim "aaa"."oooo",nggg""gaaga",am inceput sa-i zic "ma-ma",dar a stat,s-a uitat l mine si zambea cu gura pana la urechi
Adriana_ draga mea cum te mai simti?Sa dea DD sa fii mult mai bn si sa iti treaca starile de rau,eu si Daria te pe tine si Estera
Ana-maria - mai ai un pic,si eu am nascut la 39sapt si3zile,am prieten care au nacsut la 42 de sapt,deci cand vrea bebe,vine el...de nici nu-ti dai seama kt de repede il vei tine in brate, si nastere usoara si amandoi sa fiti sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didiloo spune:

buna fetelor!
marsy ma bucur ca fetita ta nu mai e asa plangacioasa! creste si ea si iti spune si ma-ma! ce frumos! cu ce medic ai nascut?

ana-maria nastere usoara si bebe sanatos si cuminte!

pupici si de la noi!

28+

Mergi la inceput

Didiloo- Ink nu spune ma-ma (eu i-am spus sa zica asa,dar am pus-o in dificultate)am nascut cu Dr Varodi Viorica,si am fost tare multumita de ea!Fetele burticoase,unele dintre voi mai aveti asa putin)Nastere usoara!!!:*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delaida spune:

Dragi mamici cu burtici.Am o mare rugaminte.Am auzit ca exista sala unde se face gimnastica pt viitoarele mamici si te pregatesc pentru nastere: cum sa respiri, cum sa te simti mai comod....Avand in vedere ca e prima mea sarcina as avrea sa va rog sa mi spuneti si mie unde as putea gasi aceasta sala aici in satu mare si cam la ce pret sunt cursurile.Merita sa ma duc?Va multumesc si sarcina usoara
Amalia28+ cu energic in burtica

Mergi la inceput