Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *15*

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Aida...macar cu gandul...si sunt alaturi de tine...te imbratisez puternic si strans...as face-o personal...pentru ca stiu cata nevoie ai de asta. Nu am cuvinte...pentru ca stiu cata durere este...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

6+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Si eu ma bucur ca pe Emma nu o mai doare.Este imperios sa nu o mai doara.Durerea iti fura tot,iar ea este un copil care sufera cum nu stiu multi maturi ca se poate suferi...
Ce pot sa spun?Imi pare rau.Imi pare rau pt ea,pt parintii ei,pt bunica,pt samburel...pentru ca atatea suflete sufera.Cautam explicatii,ne trece prin creieri din cand in cand daca nu mereu cate un mare "de ce?" . Nu stim. Nu ne este dat sa stim acum. Ne-ar mangaia probabil pt ca undeva in acest raspuns speram subconstient ca exista si rezolvarea.Morfina e cu dute-vino,dar cum spunea cineva nu demult,daca e sa se intample un miracol-acela pe care il asteptam noi toti, se va intampla si cu morfina.
Emma in sine este un miracol de copil,iar dragostea dintre mama si fiica de asemenea este un miracol.Si dragostea asta Aida nu va va fi luata de nimeni,niciodata.Este una speciala de care nu multe mame si fiice chiar au parte.Dragostea voastra este suprema, de neinvins de nici o boala.
Doris iti multumim.Si te imbratisez si pe tine tare-tare.Stiu ca nu ti-a fost usor.Parca eram cu tine cand povesteai despre iesirea din spital.
Sa fie Dumnezeu cu voi mereu si Maica Domnului sa va aline!

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 13+ cu (Dragos Alexandru??)
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput