Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *15*
Raspunsuri - Pagina 14
andanii spune:
ANDANII
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"
liliac1 spune:
O imbratisare puternica din partea noastra.
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
anca_27 spune:
O zi linistita, dragelor!
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Emma este iubire
Sa fim alaturi de Cristian Stefan
Maadi spune:
O zi linistita, fara dureri si cu trompetzica cat mai vesela.
Ne rugam in continuare pentru un miracol.
Catelasa spune:
Scriu... sterg... si povestea se repeta... parca nu stiu sa ma exprim, parca limba romana imi este straina, parca nu am folosit-o niciodata, tot ce scriu este atat de fara sens, fara simtire, fara... imi cer mii de scuze. Am trecut prin ceea ce treci tu acum cu 2 parinti, si nici o vorba nu reusea sa-mi aline durerea si disperarea prin care treceam. De ce Dumnezeu nu-si pleaca privirea catre acest mic ingeras care este fara vina si care sufera imens, mai mult decat ne putem noi imagina? Nu stiu si nu pot sa inteleg de ce trebuie sa fie atata suferinta, atata durere. Ma depaseste. Am inceput ieri sa plang de la capitolul 7 si nimic nu m-a mai putut opri (ieri am descoperit subiectul).
Nu stiu ce ti-au spus doctorii dar lasa-ma sa-ti dau un sfat: nu-ti fie frica de morfina, nu are rost. Minunea, in care toti speram, poate avea loc si daca in loc de tramal o sa-i dai morfina. Daca tramalul nu-si mai face efectul, daca cu toata doza imensa pe care i-o administrezi nu ii trec durerile, renunta la el. Nu o lasa in dureri, nu o lasa sa sufere. Vorbeste cu un medic oncolog si vezi ce te sfatuieste si el. Eu i-am facut morfina injectabila tatalui meu acasa, deci nu inseamna ca va trebui sa o duci in spital pentru asta.
Nu stiu daca ai vorbit cu cei de la Energy Plus din Bucuresti. Am vazut ca cineva a mai sugerat site-ul www.anticancer.ro (site-ul lor). Se bazeaza tot pe tratamente alternative/complementare si schema de tratament si dieta este facuta de medici. Daca ai incercat ignora acest paragraf, daca nu poate merita sa dai un telefon sa stai de vorba cu unul dintre medicii de acolo (sunt 2).
Eu va urez multa sanatate si putere, Dumezeu sa va ia in grija lui si sa treceti peste incercarea aceasta grea cu bine si sa aibe un final fericit.
Libelula76 spune:
Aida draga, nu am mai intrat de foarte mult timp pe forum,si de obicei doar citeam ce scriu altii;dar pt. ca in ultimul timp m-am gandit enorm de mult la voi si nu mai stiam nimic despre Emma m-am gandit sa intru aici sa vad daca sunt vesti de la tine, si din pacate am citit ultimele tale capitole...timp in care am plans intr-una, mi-e foarte greu sa-ti spun acum ceva care sa te intareasca, simt ca esti puternica si ca Dumnezeu este aproape de voi, nu inceta sa speri, sunt alaturi de tine, si de printesa ta, va imbratisez cu drag, un pupic imens pt. Emma, ti-am scris si un sms dar probabil nu mai e valabil nr.tau de tel.Vroiam sa-ti spun de fapt ca am auzit de niste ciuperci miraculoase, ceva tratament special pt. tumori, daca vrei o sa-ti trimit mai multe detalii.Pupici, Anca si Sara!
strumfi2004 spune:
Noapte usoara si linistita, dragelor!
mami, "pinsentza" si "diliciosul"
Strumfii spun lucruri trasnite
Rugaciune pentru Emma