FIV la Cluj 12
Raspunsuri - Pagina 18
kry spune:
Mara, m-am hotarat sa merg la Wels. Sper sa calc pe urmele lui Bombonique si Moniland.Avea dreptate dr, e riscant cu 4, ai vazut ca la stadiul de blastocisti nu vor sa transfere nici 3, sansele sa se prinda toti sunt mari si apoi e pacat sa pierzi sarcina dupa atata chin.Lasa, din astia 3 sigur se prinde cel putin unul.
uratica spune:
bruni-
fetele-nu intelegeti gresit..nu sunt suparata,ci vorba marei sunt pusa pe harta!si azi o sa vorbesc si cu seful sotului!ca l-au rugat sa se intoarca la munca si eu nu vreau sa se mai duca!de regula nu ma bag in ceea ce priveste jobul lui..insa chestia care i-au facut-o mi-a zgaltanat rau de tot orgoliul!asa ca,o sa-l "ard" un picut azi!
si fetelor-nu imi luati postul ce il am in comisie...vreti sa raman fara job??ma lasati pe drumuri?asa imi castig si eu painea!si de- asa nu-l mai stresez nici pe sot si e si el fff bucuros acum!
anamy spune:
mara72 la tine durerile sant de bine,parca te si vad in 2 saptamani cum deschizi tu sampaniile pe aici,dar pana atunci bine faci,nu te misca din pat,papa bine si somnic cat mai multsantem alaturi de tine
brunadria spune:
kry, iti doresc mult noroc si sa calci pe urmele lui moni si sa te intorci cu 2 bebei in burtica...
uratica , o sa fac tot posibilul sa ne intalnim duminica...eu practic ajung la campina dar o sa iau o masina de acolo si o sa vin sa te vad...dar ne intelegem pe sfarsit de saptamana ..tu ce program ai duminica?
uratica spune:
mara-ai dreptate!mai bine las de-o parte faza cu temperatura si pestez la greu timp de o luna d-acum inainte!in fiecare zi!poate am si eu o taruca de noroc!nu stii cand si de unde sare iepuru!
anamy-las ca veniti toate de-odata cu sticla de sampanie!
avantaj noiastea mai puturoase nitel!ca putem sa bem si voi nu!
criadema spune:
Bine ai venit Bruni, tu lipseai, prima sanctionata azi va fi Uratica..... pai se poate....., ai 3 minute la dispozitie sa-ti revii, poate ziua ovulatiei tale nu este ziua a 14-a a CM, eu ovulam in ziua a 17-18 prin urmare perioada de temperatura bazala ridicata este intr-un alt interval. Da-i inainte cu tupeu...
Mara ai grija de ce porti in burtica, mananca sanatos, si gandeste pozitiv, vei reusi, eu sunt persoana care poarta mult noroc, sa stii ca duminica te-am trecut la Nicula pe lista
Maddutza oare o mai fi la ceva intalnire pe la spital, apropo luni nu te-ai intalnit si cu denisa, m-a sunat in jur de ora 11 atunci terminase cu controlul, cu siguranta erati toate pe acolo, imi si imaginez cum va spionati una pe alta fara a avea curajul sa va spuneti ceva, dar in mintea voastra fiecare gandea, oare asta e....., oare asta e....., sa fie asta...., e distractiv, dar nu-i nimic lunea viitoare poate, poate merg cu Denisa
Mai vreti povesti uite va mai spun una. de obicei seara ma pun langa Sergiu inainte sa adoarma ca el e mai neastamparat, Antonia de cele mai multe ori adoarme mai repede, el dupa ce isi bea laptele are un chef de joaca, greu de stapanit, dar la un moment dat cedeaza "Mami, mi-i ciomnic" "bine, pune-ti capul pe perna si culca-te", "dar il vleau pe ulsulache", ma duc in camera in care doarme Antonia si ii aduc ursuletul Winnie de care e foarte ata#351;at si il dau "Acum culca-te", "da pune-i pelna ci la ulsulache" ii pun, "mami sa-l invelesti ca i fig", il invelesc, "nu-i bine, cu patura lui", ii aduc patura, "nu i-ai dat pup de nopte buna", il pup, "da ci tata", "hai tata la pup de noapte buna", "acum usulache face caca, ada lepede olita ca face pe el", "nu face te-a pacalit", "de ce m-ai pacalit usulache, poate faci pe tine", "nu face culca-te linistit si spune-i o poveste ca i somn si sa adoarma mai repede", asta ca sa pun capat discutiei, ca mie imi era un somn, "cale povete sa-i pun cu capla cu tei iezisoli" "da" si incepe "a fost odata ca niciodata, a fost o capla ci un lup lau, ci o mulit ci lupul, ci capla, ci nu mai tiu, gata" "cum nu mai stii?" "mai tiu da punemi-o tu" si intr-un final dormim, eu prima apoi el
uratica spune:
bruni-de-abia astept sa te vad!asa ca ma duc si eu la coafor!sa nu fiu mai prejos!referitor la program-sunt exact ca tine!spontana!ce mi se nazare aia fac!asa ca schimbarile la 180 de grade fac parte din mine!in principiu o sa fiu la ai mei!ca e ziua lui tati..dar o sa ne vedem cu siguranta!
kry - nu-ti mai fa griji!ca o sa ne ia si pe noi fetele astea cu ele la odisee!
brunadria spune:
criadema super tare...capla cu tlei iezisori...hihi ..vin si eu la tine sa mi spuna sergiu povesti...ca sunt tare dragute..cred ca nu ai timp sa te plictisesti cu ei!! antonia e la fel de zburdalnica ca sergiu?vleau poze cu ei!!!!ca mi i si imaginez ce scumpici sunt...fa un efort cand ai timp si pune ne pozici...
uratica tu tot sarbatoresti!!! la multi ani lui tati tau din partea noastra!!
uratica spune:
gata fetele!mi-am revenit!sunt pe cai!!ca nu vreau sa mi-o iau in freza!
ptiu...mama ei de ovulatie!!ma face ea pe mine?ha!las ca-i vin eu de hac!ei..oricum dereglarea asta se datoreaza anticonceptionalelor..ca la mine era ovulatia fix la 14 zile!insa ai dreptate!poate acum ovulez mai tarziu!asa ca..sunt pe baricade!
deci gata fetele!m-am trezit din nou!!acum ma dau jos din pat si pasesc cu dreptul - sa-mi mearga bine!ca nu-mi face bine starea asta de nervi si incertitudine!asa ca o sa ma linistesc si o sa ma axez pe cele bune si pozitive!
asa ca ma duc sa iau un cadou ptr tati..maine e ziua lui!si nu vreau sa am o fata acra!asa ca o sa-mi schimb fata!hihi..si fetelor-aici s-a hotarat vremea!ninge de zor!asa ca imi iau costumul de ski sa ma camuflez bine si imi fac partie prin zapada!iesind la aer imi oxigenez creierasul si o sa gandesc mai limpede!o sa reusesc sa-mi scot gargaunii astia din cap!
deci fetele-va acum si revin mai tarzior!cu un zambet pana la urechi!pentru ca e luna vestilor bune!!asa ca..o sa ovulez si eu cu siguranta!o sa am un cofrag de oute pe care o sa le devoreze gigeii sotului!!!!!!!!!!!pai se poate altfel?