FIV la Cluj 12

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

criadema, te rog in mod respectuos, maine sa vii cu noi sotii de-ale strumfilor! enni mai are de asteptat, un picut, pana sa poata sa ne povesteasca, dar apana atunci, tu trebuie sa ne pui in tema cu ce ne "asteapta" in materie de nazdravanii!
denisa maine te asteptam cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

of, of, mai, mai! nu stiu cum se face, da' tot singura ma trezesc vorbind noapte p-acilea! ma simt ca si somnambulii!
da' nu raman io insarcinata?! sa vedeti atunci ca voi fi prima la somnic!
si....uratica mai lasa omu' sa respire! sau vrei sa-l aduci la greutatea ta!?!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

ooooo madutzule ,e poveste veche cu profilul meu ca n-am reusit sa ma inregistrez sub nici o forma cu adresa mea s-atunci am furat identitatea intrusului sa pot intra pe forum !!! e si asta o solutie nu ?dar sa nu ma acuzati ,ca intr-unul din cap anterioare v-am avertizat !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

fetelor
somnic usor...sa visati frumos!!!!

Mergi la inceput

buna dimineataaaaaa!!!! trezirea insomniacelorrrrr!!!! o cafelutapentru gravidute un pahar de laptic ,n-au voie altceva !!! treziti-va ,e primavara ,e o zi faina ,putem visa cu ochii deschisi la bb-ici pe care-i asteptam!!! sa aveti o zi cu mult soare si speranta .Si daca nu va treziti de la cafeluta ,luati de aici si si e gata galeria ptr gravidutele noastreee !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

ciao fetele!

in sfarsit pot si io sa spun doua vorbe,sa nu ma certati prea tare dar nicicum nu s-a putut sa am si io 10 min ca sa mai palavragesc cu voi ca astia nu ma lasa nici sa suflu.
abia astept sa apareti la interval cu liniutele, asa, una dupa alta, ca pe banda eu va tin pumnii si ma rog la DD pentru toate fetele mele dragi, adica voi, bineinteles
la mine nimic nou, eu ma-ndop cu vitex, intrusu cu x, y, z, etc., apropo, duminica am facut o cistita nasoala , da am luat antibiotic si a trecut, acum sunt ok.
ce fain de voi ca aveti timp sa va mai conversati, va mai luati o doza de speranta, optimism, curaj, eu nicicum nu pot sa fiu in pas cu voi, sunteti foarte harnicute, nu trec 2-3 zile si iar capitol nou
aa, fetele, voi stiati ca ieri a fost ziua barbatilor?? ca eu nu, si al meu tare s-a suparat ca n-a avut parte de nici o surpriza, da chiar s-a suparat, nu gluma,da nu exista asa ceva, asa-i??oricum i-am zis ca o sa ma revansez eu cu alta ocazie,
toate fetele

Mergi la inceput

eeeiii !!! haideti somnoroaselor ,trezirea !!! pai ma lasati sa-mi beau singura cafeaua ??? scutire n-au decit gravidutele ca tre sa odihneasca bb-icii ,restul ... desteptareaaaa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

apalina, io-s aici, prezenta, da nu ma prea lasa sotul ca cica trebuie sa ma odihnesc. Da eu nu pot sa stau tot timpul intinsa in pat ca intepenesc, trebuie sa ma mai plimb macar pina la bucatarie. La noi e o zi naspa rau de tot, ploua marunt si pare destul de rece asa ca bag somn la greu.Stai ca te ajut sa faci galagie sa se trezeasca fetele

Mergi la inceput

hello Mara!!! felicitari ptr !!! cum te-ai hotarit la 3 ??? ce fain !!! parca ma vad cu 3 bb-ici care-mi maninca capul !!! da' parca-l vad pe intrusu meu !!!Sa ai noroc si incredere in DD sigur vor fi ok si veti fi cei mai fericiti parinti !!! Mersi de sustinere Mara ,cre' ca trebuie sa schimbam componenta comisiei de disciplina ca nu prea isi face treaba !!! hai ca glumeam ,da' totusi fetele ne lasati asa de capul nostru sa bintuim pe aici ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

buna dimineata
mai, aveti un ritm ca trebuie sa-mi iau concediu sa va pot urmari
Maddutz, eu vreau sa fac in vara, probabil prin iulie, in Austria. Deocamdata ma refac din toate punctele de vedere.
Fetelor cu puiuti in burtici, va tin pumnii, sper sa ne intalnim in curand sa sarbatorim o gramada de teste pozitive.
Mara, cate celule aveau embrionii tai?
va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa.

Mergi la inceput