FIV la Cluj 12
Raspunsuri - Pagina 15
apalina spune:
FETELE NU MI-A FACUT BIOPSIE ,NICI MACAR UN ECO PTR NU ERA DE SERVICIU EL SI L-A RUGAT PE UN ALT DR SA--I DEA VOIE SA-MI IA PTR ANALIZE ,DECI E DOAR CE A IESIT LA ANALIZE .DIN CE AM CITIT ACOLO PE CE MI-A INDICAT MADUTZ M-AM CAM PUS PE GINDURI.CREDETI CA AR TREBUI SA FAC ACUM O ECO TRANSVAGINALA INAINTE SA MERG CU REZULTATELE LA STELA ? MERSI FETELE PTR RASPUNSURI ,BRUNI POFTA MARE
maddutz spune:
ecografia nu prea cred ca ajuta in cazul asta. adica ajuta pe medic sa vada ce si cum. in principiu, banuiesc ca, se va face o punctie biopsie a poplipului si, apoi, in functie de rezultatul biopsiei polipului, dr va decide daca va extrage numai polipul sau va face si rezectia de col. mai bine du-te si povesteste cu ginecologul tau.
brunadria spune:
apalina , maddutz are dreptate...si eu am facut biopsie si conizatie, in principiu acuma trebuia sa fie totul ok , dar din pacate nu a fost sa fie asa...dupa data de 17 martie o sa stiu mai multe...dar fi optimista toate se rezolva...
curaj...
apalina spune:
bruni ooofff imi pare asa de rau ,prin cite tre' sa trecem ... si cum e procedura asta ?e dureroasa ?ca eu am facut citeva punctii in ovar ptr chist si nu pot sa-ti spun ... ce dureros ca nici nu vreau sa-mi amintesc
maddutz spune:
apalina stii vorba aia ca "nu e asa de rau precum suna"? cam asa si la tine. trebuie sa se ia punctie biopsie, sa vada ce tip de virus este. papiloma virus are mai multe tulpini. important este ca se impart in "bune" si "mai putin bune". din acest motiv se face punctie biopsie, sa se vada de ce tip este virusul. functie de ce tip este tulpina de virus se alege si tipul de tratament.
in principiu, mai bine este sa rezolvi problema asta si apoi, sa te apuci de FIV. dar asta numai in principiu. tot medicul tau trebuie sa decida si sa-ti spuna ce si cum. deci dormi linistita, ca si maine e o zi! si ziua de maine iti va aduce alte solutii si alte perspective!
brunadria spune:
apalina, poate tu va trebui sa iei doar tratament..vorbeste prima data cu doctorul tau..eu de exemplu am facut conizatia in 6 ianuarie si nu a fost deloc dureros...in aceeasi zi m as lasat acasa...
fi optimista...poate la tine nu e cazul ...
maddutz spune:
apalina amu am observat la profilul tau! cica te cheama florin si esti de sex masculin! si-a bagat "intrusul" coada?!