FIV la Cluj 12
Raspunsuri - Pagina 14
apalina spune:
URATICO ,TU PRESTEZI LA GREU SI IO SA N-AM SCUZE ? PAI AM STAT PE LIBER 2 LUNI SI PE CIND CEVA CEVA IAR PE LIBER PTR SPERMOGRAMA ASA CA ... TRE SA RECUPEREZ SI IO CA MI-O IAU RAZNA HORMONII DE PE ACUM !!!
apalina spune:
HMMM ,POLIP ENDOCERVICAL ?SI ASTA DE LA CE SE FACE ,CU CE SE MANINCA FETELE ,MA AFECTEAZA LA FIV ???
uratica spune:
fetele-intrebare intrebatoare acum..
la cluj,inainte de fiv nu te pune sa faci si histeroscopie?ca acolo se vede de sunt ceva probleme!era o fatuca,citisem acum la fiv parca..zicea ca nu i-a reusit 2 fiv-uri ptr ca avea sinechie!deci trebuia sa faca histeroscopie inainte!!
uff..habar nu am ce-i cu toate astea!dar eu inainte de fiv,o sa-i zic lui micu sa-mi dea sa fac toate analizele!ca am vazut la clinica intersavisan-sper sa nu ma insel in privinta numelui-ca se fac absolut toate analizele!iar ca preturi-fata de bv sunt super ok!
e aiurea cu toate astea..
apalino-si nu-ti fa griji!orice problema are rezolvare!
maddutz spune:
apalina, in principiu, e vorba de papiloma virus. citeste pe linkurile pe care ti le-am dat.
uratica, cred ca, la laparoscopie s-ar fi vazut. tipa nu facuse operatie laparoscopica?
brunadria spune:
apalina, am sunat si am vb cu o d na doctor...
deci in primul rand am o intrebare..tie ti a facut biopsie?
ti a scos un polip?
brunadria spune:
nu trebuie sa te speri , nu e nimic grav ..dar ar fi recomandat sa nu faci fiv ul acuma pt ca dozarile hormonale ar poutea inrautatii situatia...nu este o regula... poti sa faci fiv ul si sa fie ok...dar dansa zicea ca ar trebui tratata problema inainte sa incepi fiv ul...asta e problema ei...
detalii ti a dat maddutz mai multe si o sa intelegi din link urile puse de ea...
Lilicica spune:
Mara sa dea d-zeu sa fie intr-un ceas bun si cu noroc pentru bebici transferul de azi, sa ramana cu tine 9 luni si sa ai parte de o sarcina usoara.
Anamy iti doresc din suflet si tie de data asta sa fie ultima inseminare, sa fie cu ochisori.
Medut mi-ai facut si mie pofta cu toate bunatatile care le-ai papat in weekend, iti doresc si tie ca bebicii care sunt cu tine sa ramana 9 luni alaturi.
Eu ma simt bine, ieri am avut o usoara sangerare dupa inseminare, dar azi e totul ok.
Suntem asa de multe, ma gandesc ca peste 9 luni o sa fie bataie pe sala de nasteri de la Gine 1, o sa facem lista sa ne inscriem la rand, sau merge dupa primul venit, primul servit, voi ce parere aveti?
Uratica,Maddutz,Brunadria, va asteptam si pe voi in turul II, si la intalnirea de la Mall sunteti invitatele noastre.
Va pe toate si va doresc o seara faian......
uratica spune:
madutz-nu se vede la laparo..ca la laparo din cate stiu nu iti vede uterul pe dinauntru..
asta din cate am inteles eu!
brunadria spune:
ma duc sa pap ...revin..
apalina oricum trebuie sa mergi la doctorul tau sa vezi ce zice si el..cu cine ai zis cavrei sa faci fiv ul?
eu zic ca o sa ti dea tratament si sa refaci analiza peste o luna...
mult noroc , si nu te speria nu e nimic grav...