FIV la Cluj 12
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
uratica spune:
hey...puradelul meu cui il lasati??mara-grabeste-te!!ptr ca trebuie sa te mai gravidesti o tura!!!!ca vreau si eu un puradel de la tine!
si ioti..ptr tine am ajuns la pag 10!!!ca nr 10 e cu noroc ptr tine!si speram ca si ptr noi!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
criadema spune:
Uratica, hai grabeste-te, o grabesti pe Mara, da-i si tu bataie, nu te-ai gandit ca Mara poate face si pentru fetita ta un printisor, hai sa nu excludem si varianta in care Mara face o printesa si 2 printisori, si ne impaca pe toate..... deocamdata..... Mara vino cu stirile, pune-l pe sotul tau sa ne scrie sa ne linistim, vor fi trei?
uratica spune:
criadema-crede-ma ca ma stradui ffff tare!!!si ma grabesc!acum imi pare rau ca nu am trecut direct la fiv!si ca am incercat luna asta natural!!dar..asta e!nu am cum sa dau inapoi acum!
poate poate se va prinde natural luna asta...!mai stii?
uratica spune:
mara-si stii tu ca visai,iti doreai sa ai 3 bebelasi?
no..amu ai ocazia!si vorba criademei-asa o sa am si eu un puradel de la tine!
medut spune:
Dragile mele, vreti sa va distrati un pic?????????
Ieri la emisiunea lui Raduleasca a dat un site de " facut copii". Adica cum vor arata copii nostrii. Va prapaditi de ras. Incercati-l si voi e f usor de folosit
http://www.vw.com/vwhype/babymaker/en/us/
Haide Mara!!!!!
Va pup pe toate
Medut viitoare posibila mamica
anamy spune:
buna fetelor!!! va anunt ca eu sant proaspat inseminata,dupa lilicica,,speram sa venim cu vesti bune toate de altfel luna asta.azi dimineata la IA ,cred ca am vazut-o pe MARA72 daca nu ma insel dupa ET?succes si sa ramana acolo 9 luni bebe!!!
fetelor eu ma duc putin in patut si mai revin!!!
Ennni spune:
uratica pai tu parca urma sa faci 2 gemenute pt printisorii mei, acum dai inapoi?? crezi ca mara72 va fi o cuscra mai buna ca mine sau ce????
Uite mai pun niste poze sa vezi ce gineri pierzi daca te razgandesti
http://community.webshots.com/user/Ennni?vhost=community
mara72 tinem pumnii sa fie cu ochisori de data aceasta. Parca si tu ziceai ca vrei de ginere un puiut de-al meu, acum nu mai inteleg nimic ce comploteaza criadema cu uratica. Da pana la urma nu conteaza, sa fie cu ochisori si sa fie sanatos(i) apoi mai vedem noi care cu care
Bafta multa si celorlalte fete
bruni drum bun si sa ai grija de tine. te asteptam cu vesti bune si foarte bune, nu acceptam altceva.
Despre noi putem sa va spunem ca am trecut de 3 kg, suntem tare mancaciosi si foarte cumintei. Ne mai luptam cu colicile din cand in cand insa nu e foarte grava situatia. Ne place baita la nebunie si abia asteptam sa se mai incalzeasca vremea sa putem iesi la plimbare.
tuturor si abia astept sa veniti toate cu doua liniute.
Eni de Raymond si Roland (01.02.2009)
maddutz spune:
salutare fetelor!
adunaaaaaaaaaarea! drepti! treceti la raport!
care dintre voi se simte blonda, inalta, subtire, superba?
si....din intamplare, azi, era pe la 10.30 pe la clinica? anamy, tu erai?!
no, anamy, asa frumoasa cum esti, sunt sigura ca 1-2 embrionasi dodoloti se vor prinde de tine si nici ca-ti vor mai da drumul 9 luni!
asa ca, tanara mamica stai si te odihneste azi, ca ai de ce!
mara ai ajuns cu bine acasa? cum e sa fii tanara mamica?
medut greturi, ceva?
lilicica tu cum te simti?
bendeljulia tu pe cand la control?
fetelor, in documentarul de aseara de pe National Geographic spunea ca prin ziua 6 (eu stiam 5-7) este implantarea. asa ca...pe loc repaus si odihna cat incape!
mara72 spune:
Deci, de azi sunt posesoarea a trei embrionasi, doi mai harnicuti si unu asa, mai incet, ca ardeleanu, da sa speram ca hotarit. Am ajuns acasa, am mincat , am bagat un pui de somn si tare bine e sa fii graviduta
. Mi-a tinut de urat maddutz care a aparut imedeiat dupa et si pe care o pup inca o data
asa ca timpul a trecut foarte repede. Maddutz sa te recompenseze DD cu doi bebici durdulii si cu ochii verzi albastri
Anamy cred ca tu erai frumoasa cu ochi care m-au fascinat, eu eram indiscutabila aia pe care o plimbau pe targa prin clinica. Sa ai parte de bebelasi la fel de frumosi ca si tine si sa vii peste 2 saptamini cu testul pozitiv.
enni tare frumosi sunt baietii tai, deja sunt grasunei, au falcute de care sa ii pisti asa ca trebuie sa ii pazesti de uratica M-am uitat la poze ca sa imi fac pofta.Ma bucur ca sunt cumintei si ca te lasa sa dormi
va pup pe toate, revin mai incolo
anamy spune:
mara72 fata frumoasa tu esti,fetelor asa roscata faina e MARUTA noastra,eram sigura ca esti tu de aceea ti-am si zambit
sper din tot sufletul sa reusesti!!!!stau cu sufletul la gura pana ne spui rezultatul si cu pumnii stransi!!!
maddutz scumpa,eu nu stiu sa te fii vazut,erai pe acolo si tu astazi?trebuia sa intri in vb cu mine daca m-ai vazut,eu eram tare emotionata,de fiecare data sant cand fac IA.
fetelor,eu vreau sa d-au ADUNAREA ,adica sa ne intalnim cu toatele la cluj,la mall unde vreti voi,sa va cunosc pe toate,pana acum am vazut-o pe LILICICA SI MARA72.