*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (30)*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!
Cam acolo si noi...in jur de 10 mese pe zi...+/-... pai cu 6 mese e boierieam avut ocazia de cateva ori sa mancam de 6 sau 7 ori, deja imi faceam griji ca vedeam ca nu cere..

Am scapat si de eco la solduri si rinichi, e totul in regula.. de data asta toate au fost bune si frumoase pana l-am dezbracat(Thomas adora sa il dezbrac si sa-l tin asa cat mai mult),cand l-a intors asistentul intr-o parte si dr a inceput ecografia , lui Thomas a inceput sa-i tremure barbia, a facut bot si a stat asa suparat cat l-a studiat dr pe o parte iar cand l-au intors pe cealalta parte a inceput circul... curgeau apele pe mine la iesire din cabinet, bine ca am scapat..
Babyzapi distractie placuta la petrecere!!! sa te distrezi si pt noi!
weekend placut va doresc tuturor!

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Babyzapi, Mirtha multumesc frumos!
Babyzapi multa bafta cu primul pas din diversificare! Distractie placuta diseara! Sa te distrezi si pentru noi.

pozici noi

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Vad ca-i mai linistita fata mea. Aseara a reusit sotul sa o adoarma si fara prea mult efort, dormea ca un broscoi. Numai ca daca a mutat-o in patut s-a trezit repejor.

Mirtha, Lauramiron, si eu la Ana tot cu mar am inceput diversificarea, exact pe acelasi rationament ca are nevoie de vitaminizare si ca e la categoria "grasi". Avea 65 de cm si 7,4 kg la 4 luni, doar din laptele meu avea niste sunci pe ea valeuu. La 3 saptamani de la inceperea diversificarii avea aceeasi greutate, doar ca s-a mai lungit. Iar legumele mi le-a acceptat usor, nu am avut probleme. Cu pitica nu stiu cum voi incepe, sa vedem cum merge pana la 5 luni, ea e mai lunguta si carnea altfel asezata pe ea, are copanele dar nu strat de grasime consistent.
Lauramiron, am uitat sa spun ca pana sa discut cu pediatra am vrut sa-i dau NAN si nu l-a acceptat desi cerealele de la NAN cu lapte le devora. Cu Bebelacul nu a fost scandal mare, probabil se apropia mai bine de gustul laptelui meu.
Manumanu, ce personalitati au gemenasii, fiecare cu lapticul lui .

Fug cu ea la baie, vreau sa o imbaiez dimineata sa vad daca asa ii place mai mult.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

I-am dat lui bebe suc de morcov cu biberonul si am pus 40 ml suc de morcov + 40 ml apa, deci total 80 ml. Am zis sa fac asa si sa pape el cat vrea... nu s-a strambat deloc, chiar a avut o reactie ceva de genul : "mmm e bun"...Doamneeee a ras imediat tot biberonul . Si dupa a mai papat doar 10 ml lapte. S-a strambat cand i-am dat laptele dupa morcov

Acum plec, vb diseara!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Otilia doarme scumpa ta ca un ingeras! Sa ne spui cum a mers cu baia dimineata.

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Neata!

Vad ca-i mai linistita fata mea. Aseara a reusit sotul sa o adoarma si fara prea mult efort, dormea ca un broscoi. Numai ca daca a mutat-o in patut s-a trezit repejor.

Fug cu ea la baie, vreau sa o imbaiez dimineata sa vad daca asa ii place mai mult.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

pozici noi

Mergi la inceput

Bravo bb Raphael! Super reactie! Sa-ti fie de bine si sa-ti placa tot ce-ti va da mami de acum incolo!

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

I-am dat lui bebe suc de morcov cu biberonul si am pus 40 ml suc de morcov + 40 ml apa, deci total 80 ml. Am zis sa fac asa si sa pape el cat vrea... nu s-a strambat deloc, chiar a avut o reactie ceva de genul : "mmm e bun"...Doamneeee a ras imediat tot biberonul . Si dupa a mai papat doar 10 ml lapte. S-a strambat cand i-am dat laptele dupa morcov

Acum plec, vb diseara!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Fetelor eu am mutat baia dimineata de cateva zile, ii fac o data la 2, 3 zile...nu se mai putea seara, pe langa oboseala acumulata pe zi din cauza ca nu vrea sa doarma decat reprize scurte de cate 10-15 min , baia ii punea capac...dupa fiecare baie circ cate 2 3 ore...iar noaptea somn agitat. asa ca am incercat dimineata si vad ca e mai bine...il oboseste putin deci trage un pui de somn pe la amiaza de vreo ora dupa care e binedispus si nu morocanos ca si cand doarme putin... la noi are efecte bune..

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Criss, mie nu mi-a venit deloc...si deja sunt 3 luni.
Lauramiron, o prietena a alaptat cu antibiotic. Medica i-a spus primul jet de lapte sa-l arunce, si-apoi sa puna copilul la san. Nu stiu ce sa zic... Despre Lactovit nu stiu nimic, dar as face muuuulta ciocolata de casa .
Bravegirl, poate ies mugurasii, de asta o roade. Ai vazut ce scriau fetele, ca e posibil.
Otilia, chiar daca unele fete nu cred/nu sunt de acord, si eu vad CLAR cum se odihneste zibe si cate pampi schimba, in functie de ce/cum mananc - nici nu mai stiu, poate si mancatul haotic e de vina, dar cand sa mai si gatesc si sa mai si mananc regulat cu zibe agatata? Am incercat si eu cu mancat mai subtire si zibe n-a dormit + agitatia de rigoare + agitatia mea + a lui daddy = o familie de agitati, asta in conditiile in care ii dau doar san. Poate cu completare ar fi altfel, dar nu ma bag. Si ma simt slabita si cu tendinte de depresie. Vitamine iau dar tot ma simt varza. Somn destul n-am, ajutor doar seara ca soatza e la munca toata ziua ...mancarea mai consistenta ma mai reinvie. Asta e. Ce dulce doarme broscutza.

Fetelor, sucul de morcov e crud? Sau il fierbeti si-l faceti piure lung? Ca mi-a scapat...
Hm, o sa-ncerc si eu baia de dimineata, poate doarme mai bine la amiaza, ca de cateva seri pica seara pe la 7-8 si se mai trezeste la 1-2 noaptea, tot sper ca se trezeste iar pt baitza dar n-am cu cine.

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Fetelor, am vazut ca se discuta despre schimbarea laptelui praf. Eu am mai scris ca am probleme cu Anastasia, care nu mananca asa cum as vrea, desi creste in greutate. Totusi, nu destul, si mai ales face "scandal" aproape la fiecare masa, refuza biberonul, alteori mananca pe nerasuflate 100 ml, de ncii nu stiu ce sa mai cred. Am pus totul pe seama colicilor razlete, dar in ultima vreme parca nu mai are colici si totusi face circ la masa. Dr mi-a zis ca daca vreau pot sa schimb laptele, dar nu mi-a recomandat Milumil/Aptamil, ci Nan sau Similac (acum noi suntem pe Humana 1). Motivul pt care a zis ca Milumil n-ar fi bun e ca se ambaleaza in Romania (?!)... Eu nu am probleme cu asta, dar am ezitat sa schimb de frica sa n-o zapacesc si mai tare pe fetitza, in ideea ca daca nu-i place nici asta etc etc? Citind aici de Milumil si de formula sa mai calorica, ma gandesc ca poate ar fi potrivit pt fetitza. Nici cu Raducu nu stam prea bine, l-a trecut dr pe Humana 2, dar acum mananca mai putzin.
A, si am vazut ca unele dintre voi ati dat Milumil extra (sau aptamil extra?) ca sa doarma noaptea. Chiar a functionat? Pe mine ma intereseaza in special asta, ca, desi acum au un program mai bun (dorm intre 12 si 5, 5.30) as vrea sa "optimizez" si programul asta...
Ce ma sfatuiti sa fac, cele care ati avut astfel de experiente?

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

am si eu o intrebare ca vad ca l-ai trecut pe Raducu pe Humana 2.Eu am vazut ca Humana 2 e pentru 6 luni.De ce ii ati hotarat sa-l treceti asa repede pe Humana 2?

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Fetelor eu am mutat baia dimineata de cateva zile, ii fac o data la 2, 3 zile...nu se mai putea seara, pe langa oboseala acumulata pe zi din cauza ca nu vrea sa doarma decat reprize scurte de cate 10-15 min , baia ii punea capac...dupa fiecare baie circ cate 2 3 ore...iar noaptea somn agitat. asa ca am incercat dimineata si vad ca e mai bine...il oboseste putin deci trage un pui de somn pe la amiaza de vreo ora dupa care e binedispus si nu morocanos ca si cand doarme putin... la noi are efecte bune..

mami de Thomas

Cam din aceleasi considerente am facut si eu incercarea. Seara dupa baie suge si adoarme 15 minute maxim si dupa aceea circul de rigoare. Plus circul din cadita in caz ca acolo i-am facut baie, ca daca intru cu ea in cada mare e mai bine.
I-a placut piticei la baie, la final tot s-a bazait putin ca Ana statea calare pe noi si a aruncat o ratusca in apa "sa aibe si bb cu ce sa se joace", iar bb s-a speriat ca a sarit apa pe ea. Acum doarme bine de tot, masina de spalat merge si este la 3 metri de ea, iar ea doarme.

Dezavantajul baii dimineata este ca nu pot iesi cu ea imediat afara.
Avantaje: dupa baie isi face si somnul de pranz, a adormit singurica unde am pus-o pe pat; Ana nu-i acasa si pot sa o bag singura in cada mare la jucat in apa; o pot parca seara cu carutul in balcon la aer in caz ca iar trecem de 11 seara si e crizata inexplicabil, data trecuta a adormit in 5 minute.

Concluzia este ca mai repetam figura.

Pozele noastre

Mergi la inceput