Cura de dezintoxicare Oshawa

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mishutza spune:

Mda,e si asta o explicatie,mi greata pt ca nu am o motivatie puternica,nu ma gandisem la asta,vezi,subconstientul asta ce face .Si partea asta nu am inteles-o"Cu forta,n-are rost,zic eu.",banuiesc ca te refereai ca daca nu am destul forta nu are rost,da,aici ai dreptate,e destul de grea,dar asta stiam de dinainte.Ei mai cu o greata,mai cu un pahar de apa,a mai trecut o zi,parca am revenit si la normal cu,cantitatea de apa bauta,nu cred ca depasesc 2 litri astazi,deci,inca 7 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

mishutza,
Daca ajungi la jumatate,pe urma ar fi pacat sa renunti.Deci inca 2 zile mai grele,zic eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Lorenza , te rog descrie efectul avut,din toate punctele de vedere.Asta ar putea fi stimulativ!Mishutza a explicat ca e suportul moral al sotului ei si nu numai.Adica daca la final ar fi slaba , sanatoasa tun si energizata, n-ar fi rau.Pe mine ma pasioneaza subiectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Pai,cand am tinut unicul scop a fost slabitul.Probleme de sanatate nu aveam,asa ca n-am ce sa spun.Ma simteam mai energica decat in mod normal.Dupa sarcina am avut vreo 7 kg. de dat jos.Am tinut mai multe cure,slabeam cam 3 kg/serie,dar imediat dupa cura puneam 1 kg. inapoi.Acum,probabil conteaza si numarul de kg. in exces de la bord.Cred ca la prima serie se dau mai multe kg. jos,dupa care ultimele cred ca o sa le lase mult mai greu.Eu as recomanda in timpul curei si exercitii cardio pentru accelerarea slabitului.Eu n-am combinat asa,ca sunt cam lenesa de felul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishutza spune:

Da Lorenza asa e,cu cat trece timpul,cu cat ma gandesc ca ar fi pacat sa intrerup.Ah,si ca spuneai de slabit,eu ar trebui si sa slabesc,dar cura asta nu e pt slabit,adica,stiu ca e perfect sa ai un ficat curat sa poti slabi,dar eu acum sper sa ma dezintoxific.Problema e,ca mie cantarul imi arata azi dimineata cu 2 kg mai putin ca in ziua cand am inceput cura,ceea ce m-a ingrozit putin.Pai eu am mai citit de slabit intre 7 si 10 kile in timpul curei,dar sincer nu am crezut.Si cu siguranta nu am nici cea mai mica intentie sa slabesc atat de mult in asa scurt timp,deci sper sa se opreasca cantarul aici,sa nu mai coboare.Nu ma intelegeti gresit,eu vreau sa slabesc,da sub nici o forma un kil pe zi.Eu am un exces mult mai mare deact cele 7 kile ale tale,deci ma gandesc ca e normal sa pierd mai mult,ca am de unde,dar din experienta mea,stiu ca,cu cat mi se duc mai repede kilogramle cu atat vin mai repede inapoi si mai multe.Si mai stiu ca slabitul prea rapid favorizaza crearea pietrelor la fiere,pe care eu deja le am,(ma gandesc ca de acolo si greata,si is si cam galbena,de nu mai auziti de mine in urmatoarele zile insemna ca m-a omorat cura,ihihih)deci nu prea am chef de riscat.O sa vad ce arata cantarul in urmatoarele zile.Mi se pare chiar hilar sa ajung sa spun ca slabesc prea repede,ihihihhi.
Dulcetica,barbatul meu e mai pornit ca mine,hiihih,eu mai ma plang dupa una alta,dar el nu.Deja se gandeste in ce caserola sa isi puna grau maine la munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Deci daca-i vorba pe asa ,in 10 zile dai jos 10 kg, ma apuc de joi noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishutza spune:

Hehehe,Dulcetica,glumesti nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Ceva supravietuitori?Daca da,cu cite kg?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishutza spune:

Supravietuim,supravietuim,kile nu iti spun cate,ca nu vreau sa am constiinta incarcata de va apucati si voi doar sa dati kile repede jos,oricum,mai tin astazi si ma opresc,imi ajung si kilele si cerealele.Barbatu nu prea vrea sa inteleaga sa se opreasca si el,e inca vrajit de mirajul cantarului,da i-l corupt eu deseara cu o portocala.Oricum,intetionez sa mai mancam vreo saptamana doar cereale si fructe,nu de alta,da am cumparat cereale de vreo 70 de euro,si nu am mancat nici un sfert din ele,mai sunt si bio pe deasupra,deci ar fi chiar urat din partea mea sa le arunc.
Dulcetica,oricum nu conteaza cate kile am slabit noi,pt gustul meu prea multe,nu iti garanteaza nimeni ca vei slabi si tu la fel,sau ca vrei slabi vreun pic.
Lorenza,tot respectul meu pt ca reusesti sa tii cura atat de usor,si ca reusesti sa o si repeti,eu cred ca voi renunta definitiv la carne si chestii chimice,numai sa nu mai simt nevoia de dezintoxificare vreodata,ca nu as mai putea sa o iau de la capat.
Multumesc pt sustinere si interes fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Hai spune cit ai slabit!E si mai motivant asa misterios.Pai ai deja aproape 10 zile ,de ce nu faci un efort sa termini?


Mergi la inceput