Sora mea mi-a salvat viatza

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

felicitari pt (stra)nepoata sau nepot

felicitari pt examen

bine ca poti sa faci analize mai repede, multa bafta si recuperare usoara dupa operatie

mai scrie te rog ce fel de teste, analize faci, cum te pregatesti pt operatie si cum e dupa

cred ca te ajuta si pe tine si mai ales pe multe femei care citesc pe DC si incep sa-si puna si ele intrebari

" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mishutza

Vai ca ma panichez si eu,ca si tine Hannen,pai eu am vreo 8 noduli,la amandoi sanii,doctorul a spus ca sunt cu siguranta din cauza hormonala,nu mi-a facut nici ecograf,nici mamografie,nici nika,doar analizele la sange unde a iesit si dereglarea hormonala,si am primit anticonceptionale si crema cu progesteron.Mie mi s-a parut ca trbeuia macar un ecograf,sau as fi dorit eu,dar na,am zis sa nu fac eu pe desteapta,ca stie omu sa isi faca meseria.Si pe mine ma dor,ingrozitor de tare,ma dor si cand apas,ma dor si cand car ceva.Hmm,sa schimb doctoru?

Pai Mishu, anticonceptionale ti-a dat aiurea, cred eu. Astea mai previn, zice lumea cancerul de col uterin, dar produc noduli care se pot maligniza. Nu vreau sa intri in panica, dar e relativ simplu sa mergi sa faci o ecografie mamara, nu crezi? Se poate sa fie noduli hormonali, dar e foarte gresit sa stai cu ei asa (aviz Hannen!) Si nu vorbesc prostii, am avut pe cineva in familie care a stat 15 ani cu unul si n-a stat bine. E pacat, se poate trata problema.
Fuguta la doctor fetelor!

Marilena
Blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lemoni

Uta nu vreau sa te ingrijorezi , ce am eu nu este necesar sa ai tu, mergi la consultatie numai pt linistea ta .

Claujaro de sonoelastografie mamara nu am auzit si daca ai facut ecografie nu cred ca este necesara si asta mai ales daca radiaza , eu am platit aici o gramada de bani anul trecut pe thermografie care se laudau ca depisteaza cancerul cu 10 ani inainte de a se forma hehe vrajala .
Ultima doctora pe care am vazut-o a fost tare mirata ca nici unul din testele pe care le-am facut in ultimul timp nu au fost in stare sa depisteze.

Astazi am avut o zi excelenta am luat un exament important pe Ontario de la care imi luasem gandul pt ca l-am avut exact in ziua in care am aflat de gripa si nu m-am mai putut concentra prea tare ,sunt tare mandra de mine.
Apoi in weekend imi naste neopata , o sa am un nepot de nepot ,nici nu stiu ce voi deveni matusa de matusa....... glumesc abia astept sa strang piticul in brate.Azi am fost si am cumparat baloane si am facut saculete cu bomboane.
Luni merg la doctor sa ma pregateasca de operatie , care au pus-o mai repede la inceputul luni viitoare , mi-au schimbat toate testele mai repede pe 27 martie , sunt un fel de VIP acolo ca daca am pile prin sormea se misca totul mai repede.

"To acquire love...fill your self up with it until you become a magnet."
Charles Haanel

Lemoni, imi amintesc discutiile pe care le-am purtat anul trecut...am inlemnit cand am citit. Sper din suflet sa fie bine, sa treceti cu bine si de asta. Multa sanatate tie si surorii tale si Doamne ajuta! Iti tin pumnii si ma rog sa fie numai o greseala! Sau daca nu, sa treaca repede si sa te faci bine!

Marilena
Blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Lemoni, am de ales intre mamografie (am doar 34 de ani), sonoelastografia asta, punctie biopsica sau operatie direct. Nu stiu incotro s-o apuc. Azi am programare si la gine dar totusi ar tb sa vad un chirurg oncolog.

Vreau sa va multumesc inca o data, tuturor, daca nu erau subiecte astea pe froum nu m-as fi dus sa ma "caut" pe la doctori.

Eu va sfatuiesc pe toate care intrati si cititi, sa va faceti macar o ecografie de san.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Lemoni , sigur va fi bine !

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Claujaro biopsia este cea mai sigura din toate.la mamografie e posibil sa nu se vada mai ales daca esti tanara si ai sanii foarte densi asa cum ii am eu.
Singurul lucru care ma supara ca aveam asa sanii frumosi , mandria mea, tari si tapeni ca de fata mare !Dar al meu a zis ca daca mi scoate imi pune niste balcoane mai mari ca a lui sexy Braileanca... glumesc aia i-a pus de 750 grame fiecare eu imi pun de 800 sa fiu mai tare .
E fac si eu haz de necaz.
Marilena chiar ma gandeam si eu la ce te gandesti tu , dar cine stie ce sa mai cred.
Testele pe care trebuie sa le fac Uta sunt ct scan, bone scan si un MRI astea toate inainte de operatie mi le-au cerut pt ca sunt tinerica si vor sa stie ce si cum inainte sa se apuce de operatie.
Raspunsul important o sa fie insa dupa operatie inca o luna de aici incolo.Eu sunt in declin iau totul ca pe o gluma proasta si consider ca este o gripa care trece repede , observati ca nu prea folosesc cuvatul pt ca nu vreau sa accept.Nu stiu daca voi mai gandi asa dupa ce intru in chimo sau cand o sa ma trezesc la realitate .
Va pup si va multumesc ca sunteti alaturi de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Hai sa o incercam si pe asta , va rog atunci cand sunt cazuta la pamint sa imi aduceti aminte de acest lucru.

"Autosugestia, un tratament al subconstientului

Chiar daca pare greu de crezut, studiile arata ca autosugestia contribuie în mod semnificativ la vindecare. Subconstientul mai poate fi convins sa lucreze în favoarea vindecarii si cu ajutorul hipnozei. Potrivit fitonutriionistului Eugen Giurgiu, în cartea intitulata „Cancerul, tratamente naturiste”, în momentul în care subconstientul este convins, de exemplu, ca zi de zi sunteti mai sanatos, va face tot posibilul pentru a realiza acest lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Lemoni, iarta-ma ca ma bag peste subiectul tau. Insa datorita voua m-am mobilizat sa merg sa investighez. Am repetat azi ecografia, fibroadenoamele au ramas pe loc.

Am gasit informatii despre sonoelastografie mamara, am facut o programare la CMU dar m-a nedumerit faptul ca desi am citit ca este o investigatie neinvaziva si neiradianta, tipa de la telefon mi-a cerut recomandarea unui medic pentru ca e vb de iradiere?! Ce sa mai cred?!

Aveti voi mai multe informatii?

Mara si Matei

Eu am maine programarea la sonoelastografie; acum 3 zile mi-am facut-o si nu mi-a cerut nimeni nimic. Din cate am inteles este un ecograf mult mai puternic decat cele clasice. Eu ma duc la Gynecoland, tu unde?

Lemoni, am ramas fara cuvinte cand am citit subiectul asta; sa stii ca ma rog pentru tine sa se termine cat mai repede si cat mai bine!
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki1970 spune:

Lemoni, curaj! Ne ai pe noi si pe sora ta ca exemplu. Va fi o perioada mai grea dar daca vrei toate trec. Important este ca ai o familie, ca ai persoane dragi care te vor ajuta sa treci peste toate cu bine. Si la mine a contat foarte, foarte mult ajutorul iubitului meu care este o fire mult mai puternica decat mine si care m-a ajutat enorm.
Este perfect adevarat ceea ce ai spus cu autosugestia si vindecarea. Asta merge excelent la copii dar si la adulti.
Daca nu ai vazut filmul "Secretul" ti-l recomand, il poti lua de pe net.
Eu sunt sigura ca si la tine, la fel cum a fost si la mine, este un stadiu incipient. Oricum cred ca doar in momentul in care apare o tumora medicii pot spune ca ai "gripa" sau nu, pana atunci.....

Multa putere si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki1970 spune:

Apropo, mai stie cineva ceva de reconstructiile mamare? Oare vom ajunge vreodata ca in Romania sa nu fie considerata aceasta operatie ca fiind estetica? Ne vor ajuta vreodata cei de la Ministerul Sanatatii?
Stiu ca acum iti deconteaza doar operatia, daca o faci intr-un spital de stat, nu si siliconul.
Imi cer scuze daca nu-si au rostul intrebarile mele aici.

Mergi la inceput