Sora mea mi-a salvat viatza
Raspunsuri - Pagina 30
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/micola/micola.jpg)
micola spune:
Daiopri mii de si de
, dar si de ganduri bune si de la mine!
mamici si licurici
de
minune 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii!
!
!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
lisa79 spune:
daiopri,ce faci??? cum a decurs operatia???numai bine iti doresc!
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
iuliacris spune:
Daiopri, multa sanatate iti doresc, sa treci cu bine si peste hopul asta si sa asteptam sa ne binedispui din nou cu povestile tale
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Daiopri/Daiopri.jpg)
Daiopri spune:
fetelor sunteti grozave.
Deci back in business. Mai usurica (pe naiba, ca m-am cantarit si nik).
Cu fire dupa mine, da asta e. In rest parca sta careva pe pieptul meu, da macar nu vaz ce e pe acolo.
Luni merg la control si dupa aia in linie dreapta spre imbunatatirea finala
Zic eu ca a trecut greul. Freza creste, "muschii" o sa imi creasca indata, ce mai trai nineaca.
Vali, pai da cum sa nu vii sa ne spui ca te simti bine? E f important. Si eu ma simt bine, si zic eu ca e un semn bun ca se poate sa te simti bine.fetele dragute si curajoase.
lemoni tu cum esti?
Lina ai venit acasa?
Numai bine tuturor
CriPOD spune:
Daiopri, te imbratisez! Ma inclin in fata ta!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/IRINA_p_C/IRINA_p_C.jpg)
IRINA.C spune:
Daiopri iti scriu aici ca ....vreau sa treaca totul si sa fii fericita.Iar..ca meriti draga mea.Te admir enorm.Nu stiu cum sa fac sa am si eu un asfel de moral.Bafta multa! bine ca nu esti in Rom..
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
BubuM spune:
Buna fetelor.
Va citesc de mai mult timp pe forum si vreau sa va spun ca va consider grozave si sunteti de un real ajutor atat pentru persoanele fara "gripa", cat si pentru cele cu "gripa". Pentru prima categorie, din cauza ca citindu-va pe voi cred ca le determinati sa-si faca controale la orice mica modificare a sanului, iar pentru a doua categorie, pentru ca dati exemplu pozitiv despre modul in care trebuie sa fie dusa lupta cu boala.
Eu fac parte din a doua categorie, dar parca n-am avut curajul sa scriu pana acum pe forum. Mi-era rusine si eram f.suparata pe propria mea persoana din cauza ca am fost atat de delasatoare, incat nu m-am controlat mai devreme si am ajuns in stadiul III cu ditamai tumora si si cu ganglioni cu metastaze. Eh, dar ata ete. Eu am facut tratamentele in perioada noi.2008-aug.2009 la Cluj. Am facut in total 10 cicluri de chimioterapie : 6 de tip AC (doxorubicina+ciclofosfamida) inainte de operatie de mastectomie, 4 taxotere (docetaxel) dupa operatie si 25 de sedinte de radioterapie, iar acum fac tratament hormonal cu Tamoxifen. Am suportat binisor, iar acum ma simt absolut senzational (ma deranjeaza doar buferurile). Cred ca abia acum pot sa apreciez faptul ca nu ma doare nimic. Imi cresc si pletele deja
(ma dau rotunda).
Vali, as vrea sa te intreb la cat timp dupa terminarea tratamentului ai inceput Zoladex-ul. Eu am 38 de ani, dar din analizele hormonale facute in august (estradiol, LH, FSH) reiesea ca deocamdata nu e cazul de injectii, dar stau cu frica-n san. Oare e bine asa? Toate pacientele aflate in premenopauza cu care am mai vorbit fac injectia, doar eu sunt exceptie.
Va doresc multa, multa sanatate si va .
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
La multi, multi ani, fericiti cu sanatate si numai bucurii, Lemoni !
Sa ai o zi de neuitat, alaturi de cei ce te iubesc,
cu multe placute !
Sa fii mereu la fel de puternica si inteleapta !
Nina, mami de
![](zana.gif)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
![](rugaciune.gif)