Sora mea mi-a salvat viatza
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
rocs02 spune:
Daiopri, , ma gandesc mereu la tine si la optimismul tau ! Sper ca totul sa se termine cat mai curand si sa ne putem inatlni linistite la o sueta.
Multa sanatate si mult succes fetelor !
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Lemoni spune:
Lolita multumesc pt video, am ras de m-am spart fata chiar ca e cute rau si felul cum vorbeste si prin ce a trecut mi-a placut mult e simpatica rau.
Eu sunt minunat nici nu stiu daca sa ma mai laud atit , inafara de tensiune joasa dupa chimo vre-o 2 zile nu am avut nici un side efect dar asta se rezolva cu perfuzie asa ca sunt mai mult decat ok.
Am intrat deja in posesia unei peruci superbe, par roscat parul lung asa cum il am eu acum , pt ca nu mi-a cazut inca , se zice ca dupa 13 zile cade deci mai am 4 zile de par yupiiiiiii.
Saptamina viitoare merg la un curs oferit la spital de cosmetica si cica o sa primesc si o gramada de cosmetice si o sa ma invete cum sa ma fardez frumos .Am fost ieri la un suport grup aici la mine in oras unde fetele sunt minunate mi-au dat peruca si s-au oferit toate sa vina sa ma ajute acasa cu treburile casei(ele au terminat chimo de un an deja eu eram singura in chimo).Dar multumesc lui dumnezeu ca nu e nevoie ma simt excelent si pot sa fac mai tot ce facem inainte mai obosesc dar ma odihnesc si o iau de la capat.
Rad , glumesc vad filme multe si citesc si astept ca gripa asta sa treaca cat mai repede posibil.
Va multumesc ca sunteti alaturi de noi si va imbratisez pe toate .
bpaula spune:
Sanatate multa fetelor si ma rog sa fie totul bine la final.
Daiopri imi pare rau ca ai aceste probleme, eu tot de la odiseea bebelui 2 te stiu. Te admir pentru curaj si iti doresc si mai muta putere ca sa treaca toate si sa ramana in urma ca un vis urat.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/IRINA_p_C/IRINA_p_C.jpg)
IRINA.C spune:
Daiopri cum mai esti?????ma rog tare sa ti fie bineai grija de tine si de motan si pisoi
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Daiopri/Daiopri.jpg)
Daiopri spune:
bpaula, irina
Lemoni, Lina cum mai sunteti?
Eu sunt f bine. Nici nu zici ca sunt in tratament
De azi am inceput sa merg si la gimnastica. Si ca sa nu ma las mai prejos m-am dus si eu la clasa de cardio
Mai mai sa ma ia cu farasul de acolo, da nu ca imi era rau ce ca sunt rablagita si fara antrenament. da insist
lemoni, m-am inscris si eu la sedinta de machiaj si o sa merg joi. Acuma sper sa nu fie nevoie ca pana acum nu mi-au fost afectate sprancenele si genele Se pare ca am par rezistent nu gluma. aporpo de asta la gimnastica am stat doar cu baticutul pe pielea goala
E mult mai simplu asa.
cred ca o sa imi iasa niste rezultate de o sa se sperie drPap frumos salata de varza cu morcovi si sfecla, carnita si iar salate si nu mai zic de cate fructe.
Hai aveti grija de voi si mai scrieti si aici sa mai stim si noi de voi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/DarkBendis/DarkBendis.jpg)
DarkBendis spune:
Daiopri, ma bucur mult ca te simti bine! Ma rog... dupa ce trece febra musculara o sa te simti si mai bine Sedinta de machiaj...mmm... nu suna deloc rau!
Sa ne spui cum a fost!
SANATATE MULTA LA TOATA LUMEA!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Lemoni spune:
Eu astazi mi-am tuns pleata , m-am jelit putin ce sa zic. Eram eu preparata mintal de vre-o 4 luni dar cand da-i de oameni fara cap nu ai cum , tot te buseste plansul. Ma duc eu ii explic la doamna ca vreau sa ma tunda la chelie dar inainte de a imi termin vorba ea zice de ce vrei sa faci asta. Imi continui povestea si accepta s-a purtat frumos pana la sfarsit unde iar a zis o tampenie " eu am pierdut 2 frati bolnavi de cancer" era tot ce vroiam eu sa aud. Doamne cred ca trebuie sa fac un ghid pe care sa-l numesc "ce vrea un bolnav sa auda si ce nu!
Lumea asta e mare dar si plina de prosti.
Oricum la fel ca si tine Daiopri mi-am pus baticutul , pt ca am vre-o 5 peruci dar tot ma simt confortabila cu batic.In rest sunt bine fara nici o problema astept a doua sedinta si mai e putin numai luna iulie si asta trece repede.
Am fost la sedinta de cosmetica am primit in valoare de vre-o 200 $ tot felul de lucruri asa ca acum stau toata ziua si ma fardez.
va pup si sa auzim de bine.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Daiopri/Daiopri.jpg)
Daiopri spune:
Lemoni
Asta pt pleata Sa stii c amie chiar imi place fara ea
sa vezi de nu adopt noua freaza
Eu nu am plans dupa, va zic eu cred ca is dusa cu capul
Pana acum, singurl semn de slabiciune l-am avut la prima sedinta, dupa aceea nu mi-a mai pasat de nimic.
Adevarul e ca ajuta si faptul ca nu mi-e rau.
Sa stii ca asa am patit si eu cand am fost la xray si tanti de acolo zicea ca si-a pierdut baiatul de leucemie si a inceput sa imi zica de aparitia leucemiei in urma chimio
Na, fiecare cum se gandeste
ce sa zic pe mine tot nu ma influenteaza ca eu sunt in ale mele asa cum va ziceam
Cu gimnastica merge bine, da nu ma dor prea multe asa ca probabil nu o fac prea serios(inca)
Cam asta. Hai ca fug ca merg si eu azi la sedinta de machiaj
Numai bine tuturor
kiki1970 spune:
Multa putere si sa aveti acelasi otpmism in continuare fetelor!
Imi cer scuze ca nu am mai scris dar m-am ales si eu cu o infectie urinara care m-a tinut la pat cateva zile si cel mai nasol departe de sala.
Eu aveam parul foarte, foarte lung inainte de chimio. A inceput sa cada cam dupa 2 saptamani de la prima sedinta. Eu nu a putut sa nu port peruca, m-am chinuit cu perucile cateva luni bune, iar partea proasta a fost ca nu am gasit atunci peruca din par natural si la o luna trebuia sa schimb peruca.
Cu miscarea insistati ptr ca dureaza putin pana intri intr-o forma sportiva.
Cat priveste mancarea eu acum, dupa cum v-am mai spus, mananc orice fel de mancare dar fara carne.
Luna viitoare plec la mare si de abia astept. Mi-am intrebat oncologul si a spus ca am voie dar sa nu exagerez. Stau si eu sub umbrela. Am fost la mare si in timpul sedintelor vreo 2 zile parca.
Va pup!