Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Iulia,in oras e o viroza/gripa tampita...am o verisoara,a stat palanga in pat 3 zile din cauza ei,deci e normal pt printesica sa-i fie rau,sa nu vrea sa pape,daca e o forma asa nasoala...problema e sa nu se deshidrateze...incearca orice lichid:apa,ceai de menta(ca tot e nea Nelu...),supa de morcov(adica zeama),orice...stiu ce inseamna sa nu vrea sa deschida gura,ca noi de data trecuta nu vrem sa mai luam nici un medicament cu linguritza sau seringa.Daca mai musca si din lingurita si a aparut si diaree,sa nu se suprapuna cu niste dintzosi viroza asta pacatoasa.Hai ca trebuie sa-si revina,nu se poate,de papat nu-i problema,ca recupereaza ei,dar cu lichidele vezi cum o pacalesti.Doamne ajuta,sa ne dai semne de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

GABItA-aoleeeu iti topeste inima cand il auzi cantand tOAtE FLORILE DIN LUME !!!

au facut si aici posibil sa pui video ?

MISS,da,exista,si mie mi-a cazut ! desi eu nu il las sa doarma in pat,doar in patut,ca doar ma intorc si e jos ! asa ca eu nu il las in pat,de cum se trezeste direct pe jos de-a buselea si la mers in picioare pe mobila,sa se descurce singur mai ales ca asa ii place.si mai fac greseala sa il las un pic cine stie ce sa iau,si as aimi vine sa imi dau cu pumnii in cap ...el stie ,daca ii zic "cazi" imediat se uita in jos si se retrage de la margine.dar apoi uita,se da cu spatele la marginea patului,in fund,si se joaca ,uita ca nu mai e pat in spatele lui si se da mai in spate si cade.
asa ca nu il mai las in pat deloc,numai pe jos.iar la somn ,doar in patut.nu ar cadea in somn,dar cand se trezeste are boala sa se urce pe noptiere ...

SOCRAtE-Andrés a zis de mult mama ,mai ales cand plangea,sau cand se trezea,apoi a zis tata si si apoi baba si de atunci nu mai zice nici mama nici tata.zic si ei cand au chef .

CLEO ma bucur ca te gandesti lala bb2 !

ALINUK pup baietii tai minunati si frumosi,Teo si Andrei !!

MSBB -haha ce frumos povestesti despre nazbatiile la volan

si eu conduc mai rar de cand cu doi copii ,asa ca am prins frica sa ies pe autostrada.in oras nu am probleme,tinand cont ca stau intr-o zona linistita cu strazi mici,nu e haos,dar pe autostrada imi e frica MAI ALES la incadrari .

tati e cu Sofia pe-afara,sa-mi spele si masina intre timp ca eu nu am camd,Andrés doarme,asa ca ma duc in dus si mai vorbim apoi.

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ainigriv

Iulia,in oras e o viroza/gripa tampita...am o verisoara,a stat palanga in pat 3 zile din cauza ei,deci e normal pt printesica sa-i fie rau,sa nu vrea sa pape,daca e o forma asa nasoala...problema e sa nu se deshidrateze...incearca orice lichid:apa,ceai de menta(ca tot e nea Nelu...),supa de morcov(adica zeama),orice...stiu ce inseamna sa nu vrea sa deschida gura,ca noi de data trecuta nu vrem sa mai luam nici un medicament cu linguritza sau seringa.Daca mai musca si din lingurita si a aparut si diaree,sa nu se suprapuna cu niste dintzosi viroza asta pacatoasa.Hai ca trebuie sa-si revina,nu se poate,de papat nu-i problema,ca recupereaza ei,dar cu lichidele vezi cum o pacalesti.Doamne ajuta,sa ne dai semne de bine!!!

Citat:

voi cum mai sunteti? hai ca se face cald si poate ajungem sa ne vedem si noi. vin peste tine in parculetul ala al tau, ca stiu unde e atunci nu mai ai scapare

am fost si eu la pat cu viroza asta nasoala, mi-am dorit moartea 2 zile.

miiiisssss, stai mai calma, i-auzi picat de 5 ori din pat. ha! pai mie mai tii minte ca mi-a cazut pe gresie, in bucatarie, la numai o luna? aici mama handicapata/denaturata...

noi am invatat-o sa se dea jos din pat e asa haioasa cum se agata de lenjerie si se lasa incet in jos

cred ca-s probleme cu forumul ca nu pot trimite mesajul

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Aha,am uitat...vad ca se tot discuta despre pielea lor fina...avem si noi o problema..pe fatza bubitze mici,nu ca cele de la rubeola rosii,tot ca pielea,se vad usor iesite in relief si se usuca pielea dupa ce dispar dumnealor...daca ar fi alegie la ceva ar iesi pe tot corpul banuiesc..deci suspectam o dermatita... la cat se tot freaca de tricourile noastre,degeaba ii spal ei cu Dermalin!!!Credeti ca merge cu apa termala???
si muuulti,pentru toate fetele mele dragi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:

Aha,am uitat...vad ca se tot discuta despre pielea lor fina...avem si noi o problema..pe fatza bubitze mici,nu ca cele de la rubeola rosii,tot ca pielea,se vad usor iesite in relief si se usuca pielea dupa ce dispar dumnealor...daca ar fi alegie la ceva ar iesi pe tot corpul banuiesc..deci suspectam o dermatita... la cat se tot freaca de tricourile noastre,degeaba ii spal ei cu Dermalin!!!Credeti ca merge cu apa termala???
si muuulti,pentru toate fetele mele dragi!!!

Asa are si fi miu. Cateodata se rosesc probabil cand se freaca. Mi-a zis sa ii dau cu Advantan Milk
Am dat si cu apa termala si cu galbenele. Nu avem o imbunatatire fantastica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Buna mamicilor,
noi am fost pe afra si ne-am jucat cu niste copii mai mari 'de-a magazinul', a fost fata mea in etaz ca au bagat-o in seama copii mai mari.

Adriana, nu e nici o graba sa recuperez tricoutul (ca doar ala rosu ma intereseaza ) iti dai seama ce varza sunt daca eu nici nu mi-am dat seama ca imi lipseste?
Sanatate multa Annikai, cum a reusit sa raceasca? Tot surioara mai mare a adus ceva de la gradi?

Laura si noi tot ca Inais la Stamate am fost, la medlife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

LA MULTI ANI MARA, SARA, AMELIA
+
ROBERT, Patrick, Eric!

Toate zanele bune sa se adune, sa asculte urarile mele si sa va dea cea mai frumoasa viata posibila, cu multa sanatate, cu noroc, cu bucurii nenumarate, cu implinirea tuturor visurilor voastre, sa fiti iubiti si fericiti!!

Ziua buna si de la noi. Maine ma risc la mucenici. Aici oricum nu conteaza cand ii faci, iar azi am fost la magazinul bio fara lista de cumparaturi, asa ca am uitat majoritatea chestiilor pe care voiam sa le cumpar. Ah, si trebuie sa-i zic lui Bogdan sa ia nuci (fara sa se prinda pentru ce sunt).

Azi noapte David s-a trezit la 2:15 (cat de cat ok pentru ritmul de dinainte), apoi la 4:30 iar l-am luat pe brat fiindca nu se mai linistea...

Azi a papat excelent si fructele cu orez, si legumele de la pranz, si ca bonus a baut si ceva apita din canuta cu cioc. A propos, am murit de ras cand a scris Lori de Robert si canuta cu cioc, ca o joaca in dinti, caci asa facea si David... dar eu perseverez...

Am citit cu placere despre intalnirea belgiencelor, of, ce va mai invidiez!

Adriana – mersi mult de tot pentru pontul cu piscina, am renuntat deja la idee. Am gasit alt apartament, mai aproape de lac, cu o gradina imensa in fata casei, cu sezlonguri, umbrelute, se poate merge si cu barcuta de acolo si se poate intra si in lac ca la mare, de pe nisip, asa ca acolo e de noi!

Cleo, m-a impresionat asa mult tot ce ai scris despre mamaia ta si despre tataie al tau (D-zeu sa-l odihneasca). Ce n-as da sa fi avut si eu astfel de bunici David ii trimite Marei o si un special de ziua ei, abia asteapta s-o cunoasca!

Gabitza, si pe mine m-a topit Andrei cu cantecelul lui!!

MsBB, you made my day cu povestirile tale despre soferie... Ce bine ca eu nu am carnet...

socrate, bafta la nenea doftoru’

Iulia, relaxeaza-te in primul rand tu!!! Fata o sa-si revina cand va putea ea, lasa-i timp... stai linistita, ca nu moare ea de foame... incearca sa-i dai insa lichide multe!!

chinabulina, felicitari pt. al treilea dintsoc!

Lilly, bine ca v-ati insanatosit Da, la noi noptile sunt iar mai putin bune, dar eu sunt multumita, daca doarme de la ora 21 pana dupa 1:30 eu zic ca e inca bine... Asteptam din nou noptile alea bune... Mama, nu pot sa uit ca intr-o zi s-a trezit abia la 5 dimineata!! Si zau ca n-am facut nimic special in ziua aia, tocmai de-aia zic: eu iau fiecare zi cum vine... Lasa ca o veni si vremea noastra

aelita, noroc ca avem covor in dormitor, dar acum am mutat patul si-l baricadez si mai bine cand sta acolo putin (dupa ce-si bea bibe de pilda). In rest, tarc scrie pe el!!

Simo, sa ne tii la curent cu ce rezolvi la gradinita lui Daviduche, sa nu abandonezi!

Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Miss imi pare rau de zilele mai putin dormite. Ca sa vezi tot la tine ma gandeam azi noapte cand ne-am trezit din ora in ora. Vreau sa zic ca e deja a doua oara (monitorizata)de cand copilul face ca toate alea cand mergem pe la mamaie. Ea zice ca nu deoache dar..uite ce se intampla. Asta apropo de ce ziceai de Mutti.

Simona chiar si eu sunt curioasa macar ce explicatie ti-a dat la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fetelor.
Acum am venit de la gradi si l-am culcat pe Mati era frint, mi-a facut un taraboi de nedescris acolo, chiar la directoare. Cu donsoara n-am dat okii d eatunci, si cred ca nici miine ca e dimineata..Am fost la dire si i-am spus ca stie cazul(vineri l-a chemat pe david la ea si pe donsoara) si sa-mi spuna ca masuri va lua. CUm ma asteptam m-a asigurat ca nu se va mai intimpla nimic, mi-a spus ca donsoara o tine pe a ei ca nu i-a facut nimic, dar ca pot fi sigura ca nu voi mai avea probleme si ca ce sa-ti spun vor incepe niste analize si testari pentru toate educatoarele.Pai asta trebuia s-o fi facut cucoana inainte sa le angajezi...Ei, aici l-a apucat pe Matei urlatul de n-a fost chip sa mai stau o secunda...asa ca sunt in pom. Ma gindeam sa-l mut la Step by step(desi nu prea sunt de acord cu metoda asta pentru ca nu va avea continuitate in 5-8).
Nu stiu, chiar nu stiu, se pare ca nu are pe cine sa aduca in loc acum si mi-a spus o sursa ca nu se stie peste cine as putea da, ca sunt unele foarte severe la alte grupe...care-i pedepsesc rau si pling copiii toata ziua...Nu stiu, chiar nus tiu, vom vedea, poate ma lumineaza DUmnezeu si voi gasi calea cea buna.

Iulia, sanatate mufitzei si mai incearca cu mar copt sau lapte delactozat cu fulgi d eorez, Matei numai asta minca cind era cu problema. Acelasi sfat il dau si Elenei....Si asta e nu papa cit sunt asa.
Esme, deci asteptam pozicile din alta parte. Ma bucur ca v-ati simtit bine, ce familie mare si la voi acolo...
Adriana, cum e Annika? Sper ca nu e prea tare racita.

Va multumesc pentru ca va ginditi la noi, dar ma simt cam in impas...plus ca cel mai rau ma doare ca-l stresez prea tare pe David, il vad satul d epovestea asta, azi nici la directoare n-a vrut sa vina, abia m-am inteles cu el. Nu mai vrea discutii pe tema asta...oof

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PRAG spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!

Pina nu uit, felicitari pentru intilnirea de vineri! Superbi copilasii, superbe mamicile! La mai multe!!

Am avut si noi un weekend frumos. Simbata dupamasa am fost la ziua unei fetite, a implinit 5 ani si au sarbatorit-o la un loc de joaca. Alex s-a simtit super si era mereu transpirat de cit a alergat. Mi-era groaza de cum se va comporta Roxana, dar i-a placut si ei, era un loc amenajat si pentru bebelusi si am reusit sa o dau jos din brate si s-a jucat si ea acolo.

Iar ieri de 8 martie.....Al meu sot a cam terminat cu romantismele, asa ca nu ma asteptam la mare lucru de 8 martie (by the way, super cerceii, gabitam. si super sot!). E culmea, el zice ca daca aici nu se sarbatoreste, el nu simte ca e sarbatoare de 8 martie... Iar de Valentine's Day si de Mothers Day, zice la fel ca nu simte ca e sarbatoare, ca nu e obisnuit cu sarbatorile asta.... Asa ca... flori imi iau singura...Deci... stiam ca va fi asa, nu m-am asteptat la nimic si in concluzie nu am fost dezamagita. Simbata seara ne-au sunat niste priteni sa ne invite la restaurant de 8 martie. Am fost noi si inca 2 perechi, ambele fara copii. Stiam ca imi va fi greu, dar Alex s-a antrebat cu unul din prietenii nostri, asa ca n-am avut nici o treaba cu el, iar Roxana a fost super cuminte. In afara de faptul ca o tineam in brate, nici n-am stiut ca am copil mic. Se uita curioasa si zimbea la toata lumea. Si-a baut si ea biberonul cu lapte si apoi a studiat in continuare pe toata lumea. Apoi unii din prieteni ne-au invitat la ei la desert. Si acolo pe Alex l-au parcat la desene, era si cam obosit, asa ca a stat cuminte. Iar pe Roxana a luat-o una din tipe in brate si s-a jucat cu ea, iar in cele din urma a adormit si am pus-o in scaunelul de masina. Asa ca am fost si eu libera si m-am simtit bine, sincer pentru prima data dupa multa vreme. Ne intilnim aproape saptaminal cu prietenii astia, insa de fiecare data eu sunt ocupata cu unul din copii, uneori de-abia apuc sa schimb o vorba cu cineva. De-aia ieri mi s-a parut minunat. Chiar fara romantisme, ar fi fost chiar prea frumos... Mi-a prins bine mai ales ca sunt cu moralul cam descrescator, din diverse motive, nici nu pot sa scriu....

Cleo, si mie mi-a fost tare draga bunica, si uneori mi-e tare dor de ea! Succes la condus! Eu cu mina pe inima recunosc ca n-as putea sa conduc in traficul din Romania. Aici am masina cu cutie automata, cu aia cu ambreaj nu stiu daca m-as descurca. Asa e super usor.

Miss, multumim ca ai intrebat de noi. Tare frumos racusorul tau!

Gabitam, vai cit de dulce e Andrei! Cum stiu ei sa ne bucure!

ca_eric, ce poze frumoase!

chinabulina, felicitari pentru dinte! Vrei sa-ti dau o veste buna? copii au doar 20 de dinti, deci mai aveti doar 17!

Imi pare tare rau ca trebuie sa inchei si nu apuc sa raspund la toata lumea! Dar va pupam pe toti cu drag!
Gabriela.

Mergi la inceput