Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (81)
Raspunsuri - Pagina 12
socrate spune:
LMA sarbatoritilor de astazi Sara, Patrik, Eric, Robert si Amelia !
Un LMA si o speciala pentru vecinica Mara cu mamica soferita!
Cleo draga mea. O sa inveti sa conduci mult dupa ce iti iei carnetul, asta e realitatea. Cu parcarea...ce sa zic, nu vrei sa stii de cate ori a plecat tati si m-a lasat cu masina cu tot sa parchez ca nu am reusit cum vroia el si imi dadea niste indicatii . Si acum conduc si parchez mult mai bine daca nu e cu mine.
Deci cum ziceam o sa inveti tu sa conduci bine, si daca nu, in Bucuresti nu va observa nimeni. Io ma gandeam de multe ori sa iau niste pancarde cu "Ti-a luat ma-ta sosea?", "Semnalizatorul e in stanga volanului boule" etc. dar...sotul zice ca cica m-ar putea lua careva la bataie. Il cred. Povestiri din trafic am si eu multe dar cel mai mult m-a nedumerit faza cu benzile imaginare. Eu afirm sus si tare ca imaginatia mea difera mult de imaginatia altora.
Azi as vrea sa ajung pe la medic cu bb ca nu imi plac bubitele de pe fata si nici pata de sub nasuc. As vrea sa il vada. In plus tb sa ii arat si analizele mele de la ficat si sa imi dea tratament ca imi e rau de doua zile. Ma doare capul si mi-e greata, sper sa treaca pe azi ca de doua zile nu pot sa fac mare lucru.
gabitzam spune:
La multi ani vecinelului Robert, multi ani fericiti si cu sanatate iti dorim!
La multi ani si celorlalte bombonici M&M : Sara, Mara, Patrick, Eric-Daniel si Amelia!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
Reallaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui socrate Io ma gandeam de multe ori sa iau niste pancarde cu "Ti-a luat ma-ta sosea?", "Semnalizatorul e in stanga volanului boule" etc. |
Succes la dr azi!
si din partea noastra pentru sarbatoritii zilei:
Mara, Sara, Patrik, Eric, Robert si Amelia!
MsBB, Chinabulina si noi la fel cum zicea Aelita, talpa covrig! pOate d-asta l-a si suparat adidasul.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Adriana_78 spune:
La multe lunite dragi puiuti: Sara, Mara, Patrick, Eric, Robert si Amelia!
MsBB, am ras nu gluma la povestirile tale de soferita!
Cleo, o sa inveti sa conduci - mai imp. e dupa ce iei carnetul sa exersezi
Uite asta e siteul oficial al lui Ergo Baby Carrier - cum spuneam, eu sunt f. multumita, e f. comod, o pot cara fara probleme - de multe ori asa o adorm noaptea, o plimb in asta, ca in brate ma ia durerea de spate.
www.ergobaby.eu
http://www.ergobaby.eu/de/ergo_baby_products.html?adwords=ergode5&gclid=CJPx5Ma0lZkCFQqF3godGBfPbQ
cel mai bun si sanatos e cica asta - Baby Sling, eu insa nu prea ma impac cu nodurile alea - n-as avea rabdare sa tot mesteresc la el
BEBE 2!!! peste 5-6 luni poate
Adriana
chinabulina spune:
MsBB, ce ma enervezi ca iar nu iesiti!!!
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
inais spune:
Buna dimineata!
Robert!! La multe lunitze si anisori!! Sa cresti mare, voinic, sanatos si cuminte! Te Iasmi!
Mara si Sara si cate o pentru fiecare!
si pentru ceilalti copilasi de 9: Amelia, Patrick si Eric!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
iulia83 spune:
LMA M&M de 9!!! sa cresteti mari si sanatosi.
fata mea nu mananca. deloc. refuza orice, inclusiv ceai/apa..aseara am convins-o sa pape 2 masuri de laptic si pana la 9 azi dimineata cand iara imi refuza, nu manca nimic. i-am dat cu seringa de nurofen lapte dar inclesteaza gurita si mai nou a descoperit ca poate musca cu dintii si prinde lingurita/seringa intre dinti si nu-i mai da drumul. am reusit de i-am dat o masura de lapte si juma de iaurtel de fructe. a facut si diaree si iritatie la fundulet, pisu nici vorba, face galben si putin. i-am dat hidrasec, cu forta ca i-au scazut falcutele si s-a uscat vazand cu ochii. sunt terminata psihic daca nu mananca simt ca mor, azi dimi am plans pana m-a durut capul..cum poate sa stea atat nemancata, nebauta ceai, apa??? e atat de mica..nici eu nu pot sta o zi intreaga nemancata si ea de 3 zile sta asa
vestea buna e ca i s-au mai dus mucisorii, dar tuseste foarte rau..of, of
i-am luat sudocrem pt iritatia de la fundulet..parca asta era crema, nu? nu mi se pare ca ar da roade. cred ca-i iau iara bephanten
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume
Reallaura spune:
Mai fetelor
Am si eu o intrebare : o prietena are probleme cu baietelul, il doare burtica, febra 40, iritatie la popo. vrea sa faca o ecografie pediatrica. Stie careva cine si unde se poate face o eco buna???
mercicutz
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
chinabulina spune:
mai, nu v-am spus ca mai avem un dinte ... deci am ajuns la 3 ... mai avem 29
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt