Pralinute (rasfatate) belgiene 35

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Oana, frumusica mica, LA MULTI ANI, fericire, sanatate, iubire, ganduri pozitive si sa-ti indeplinesti dorinta cea mare.

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Anto, eu anul asta merg cu Blue Air in RO.

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

`neata

Oana ai povestit f. haios; legat de TV tocmai de aceea nu am vrut antena, sa mai scapam pe toata nebunia care ne axfisiase inainte; apropo, la cursul de ieri sa stii ca nu au mai fost locuri, nici eu nu am fost, asa ca sa nu-ti para rau.

Nina si Anto va multumesc pentru urarile referitoare la tabara Monicai, sunetm intradevar emotionati; desi pleaca astazi, aseara dadeam deja apa la soareci.....de .....este prima oara.....
Anto pentru ca la scoala nu s-a organizat tabara, am trimis-o prin Outside Travel la Heuvelland, undeva pe la 150 km de noi, iar ca tema am ales aventura combinata cu calarie. Sper sa se distreze.

Noricic drum bun in RO si sa va distrati

Va pup pe toate si va doresc duminica placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ror

Anto, eu anul asta merg cu Blue Air in RO.

Ror

Rorutz, si noi la fel, ne intoarcem tot pe 19, deci ne vedem, yupeee.

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

La multi ani Oana! Cu intarziere iti fac urarile si in scris Iti doresc din inima sa ti se indeplineasca toate dorintele in frunte cu dorinta ce mai mare! sa fi iubita si fericita!

Miha, drum bun Monicutei in tabara si distractie placuta! Suna bine, aventura, cred ca o sa se distreze de minune.

Lucica si voi sa va distrati bine de bine!

Am fost ieri la Mady si m-a impresioant Marie-Dominique care venea sa ma traga de blugi ca sa ma joc cu ea, pentru ca eu ma uitam la un film si nu ii mai acordam atentie cum voia ea. Super dulce!
Mady, tu te simti mai bine azi?

Rorutule dragutule, te-am sunat pentru ca voiam sa te invit la o inghetata

I-am cumparat si eu biletul de avion mamei, va veni pe sambata pe 2 mai, iar duminica pe 3 mai va pleca la matusa mea in Franta, pentru o saptamana, dupa care se va intoarce precis de ziua ei 11 mai si va mai sta inca o saptamana la mine. Dar tinand cont de faptul ca eu as fi vrut sa fi mers la Keukenhof in Olanda (pentru ca mama e innebunita dupa flori) si afland ca exista un Keukenhof belgian (multumesc Ardeiash) m-am gandit ca sambata cand o voi lua de la aeroport sa mergem direct la Keukenhof'ul belgian, pentru ca se inchide pe 9 mai. Rorut, ce zici? Daca ai liber pe 2 mai, mergi cu mine sa o luam pe mama de la aeroport, dupa care mergem la floricele? Ar mai vrea careva sa vina?

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput