Pralinute (rasfatate) belgiene 35
Raspunsuri - Pagina 21
Bepii spune:
Nora, si eu am lavanda si la inceput cand am venit aici nu stiam nimic despre gradinarit asa ca am taiat-o in fiecare an cum mi-a trecut prin cap si saraca tot facea flori. Dar intre timp am capatat experienta si am cautat sa iau informatii de peste tot despre plante in general. Recent am citit ca acum e momentul ideal sa tai lavanda dar nu foarte mult doar varfurile ca sa dai foma care o doresti pt la vara. Daca o tai prea mult nu apuca sa faca flori decat tarziu de tot si mai putine decat de obicei. Eu am taiat-o o data primavara f scurt si am patit-o. Poti s-o tai scurt de tot dar toamna in octombrie.
Deci acum tunde-o putin.
Fete, va doresc la toate un weekend super si va pup.
anamana123 spune:
LA MULTI ANI, OANA!Sa fii fericita, sanatoasa, sa ai parte de numai de bucurii de aici inainte!
pe unde esti?????
te pupam cu mult drag
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
scumpi spune:
OANA LA MULTI ANI
Sa fi sanatoasa, fericita, iubita si tot ce-ti mai doresti tu!
O zi frumoasa!
Sebastian, minune mica
Bepii spune:
Oana, un calduros LA MULTI ANI, sa fi sanatoasa, viata sa-ti ofere tot ceea ce ti-ai propus, sa fi fericita, sa iubesti si sa fi iubita!!!
Pupici, distractie placuta si cadouri muuulte si frumoase
Mihaela1171 spune:
LA MULTI ANI OANA !
Sa ai parte numai de bucurii, sa dea Domnul sa vi se implineasca visul, si sa fii fericita !
danyelana spune:
OANA, "LA MULTI ANI" sa fii sanatoasa, fericita si toate visele sa ti se implineasca.
O zi cu mult soare.
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Nora spune:
La multi ani, Oana scumpa! Multa, multa sanatate si tot binele din lume! Tot ce-ti doresti sa ti se implineasca, sa fii fericita si iubita!
Noi suntem pe jumatate plecati inspre Ro, adicatelea Bogdan a plecat cu masina incarcata pana-n dinti (inclusiv cu un frigider). Iar eu plec maine cu copiii cu avionul.
Mai vorbim. Pupici multi,
ninaM spune:
Oana LA MULTI ANI!!!!Sa fi sanatoasa, sa ti se implineasca toate visele,toate dorintele,sa fi fericita si iubita!
Nora,drum bun in tara si sa va incarcati bateriile la maxim!
Anto,Danyelana,Ana,vineri ne-am vazut,am baut cafele,am mancat praji(doar eu,ca voi nu ati vrut)si ne-am shopping-uit la greu...nici nu stiu cind a zburat timpul si a trebuit sa plec la scoala dupa copii...am ajuns chiar cind se deschideau portileva pup si neaparat tre sa ne mai vedem ca mie una nu mi-a ajuns
Miha,maine iti pleaca fata in tabara...drum bun si sa aiba parte de vreme frumoasa,sa se distreze mult si bine!Pupici Monicai!
Restul fetelor,sunteti bine?
Va pup pe toate si numai bine va doresc!
oanademunck spune:
Thanx a lot girls! pusici la fetele dragutze dragutze dragutze
Io am venit din orient,aaaaa de la Romanica si zic si io ca flamandu (belgianu adica) romanii sunt niet te doeeen! E incredibil cat s-a schimbat tzara asta din 2003 de cand am plecat. bai frate la Romanica te distrezi si nu te plictisesti, o simpla vizita la cora e o aventura, ca sa cumperi un kil de cartofi si o juma de kaizer tre sa treci prin proceduri politienesti, mai intai stai la coada la cantar unde iti cantareste una mai desteapta ca tine cartofii ca tu esti prost, apoi la casa se face economie de vorba si-ti arunca doar pretu-n fatza fara buna si fatza ei parca zice 'Azi e targul anual al vitelor si porcinelor, veniti cat mai multi! Si dupa ce platesti mai sunt neste meseriasi cu casac-n ureche care iti verifica chitantza si pun stamplia da isi iau in serios rolul frate simtezam cum mi se scurge transpiratia pe spate gandindu-ma trec sau nu trec...
Da cel mai tare mi-a placut la tv-u ca ai parte de show la orice ora unbelivabal!! Ieri la 4 dupa-amiaza am zis sa ma asez in pat sa ma uit la tv, dau pe nus ce canal era la sueta cu bahmu, scandal mosntru intre unu ogica si una laurette.....Motivul....Acu un an dupa ce ea s-a dus cu el la un hotel in Bragadir si au mancat ciorba de burta el a duso-n camera si a violat-o....si ei nu-i convenea hai viol viol da chiar la Bragadiru.....Ogica asta ii zicea cae celuloasa fraiera asta cu ochii ca cabanosu povestea cum si-a aparat pisoiu si a ramas soldatu Ogica a ramas sa beleasca ochii la avioane ca ea a sarit pe geam
De pe la 6 erau deja ocupati cu Becali (caterinca de caterina) era un panel de ziaristi in studio, giovani becali in direct din bar din pipera..analize pareri se spunea de o suta de ori aceeasi chestie
la 3 dimineatza ma scol ca la 5 trebuia sa fiu in aeroport...pe otv in direct iar cu becali, tare ftare, romanica e tare
ma pµopresc ca mi-a venit barbatu multumesc inca o data pt urari si telefoane!!!
Antoanela23 spune:
Buna seara la gagici,
Oana, La Multi Ani! Iti doresc multa multa sanatate iar la aniversarea viitoare sa ai un bebe mic, frumos si sanatos in brate sau in burtica.
M-am amuzat copios citind ce ai povestit, desi sunt cat de cat la curent cu circurile televizate din Rom ca avem antena de satelit si nici nu mai stiu cum arata televiziunea belja. De fapt ne uitam mai mult la seriale si mai putin la stiri, dar afacerea cu Becali a umplut toate posturile acum.
Nina-san, mai bine nici ca se putea spune, a fost frumos, am vorbit, ne-am hlizit, dar a trecut f repede ziua, mai vreau.
Ha-ha, noi ne-am intors seara in Shoping dupa ce am recuperat piticii de la scoli/cresa ca fi-miu a vrut sa "manance la restaurant", adica la Quick si apoi la inghetata australiana si uite asa ne-a prins ora inchiderii pe acolo. Pot sa zic cinstit ca la 20:30 nu mai e aglomeratie in mall .
Nora vacanta placuta in Romania, sa te odihnesti si sa te veselesti alaturi de familie.
Mey, voi duceti aragazul cu masina, noi vrem sa-l bagam in valizele pt avion. Bine ca nu e aragaz cu totul ci numai placa de gatit, dar oricum, va fi distractiv.
Tania, Danyelana, ce frumos ca va pasioneaza gradinareala.
Eu nu am asa pasiune, insa am noroc cu sotul ca lui ii place si chiar regreta ca nu are mai mult timp pt asta.
Mihaela, ii urez distractie placuta Monicai in tabara. Unde se duce?
Pup toate fetele, weekend placut,
Poze noi
Sonia la Un An!